• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

مربای توت فرنگی

۱۳-خرداد-۱۳۹۳, ۰۶:۵۷ عصر
ارسال: #1
     
مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی



به درخواست ham nafas عزیز

HeartHeart

I hear and I forget

I see and I remember

I do and I understand

Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، پیشو ، mehranna ، mahdieh1991
۱۳-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۳ عصر
ارسال: #2
RE: مربای توت فرنگی
سلام با اجازه ی بزرگترها آغاز میکنیم:
به ازای هرکیلو توت فرنگی 1کیلو شکر
آبلیمو کمی اندازه ی 1در شیشه آبلیمو
توت فرنگیهارو پاک میکنیم و به 4 قسمت تقسیم میکنیم درون قابله ی مناسب یک لایه توت فرنگی یک لایه شکر میریزیم به همین ترتیب ادامه میدهیم تا توتفرنگیها تمام شود 24ساعت میگذاریم درون یخچال بماند.روز بعد روی شعله ی ملایم میپزیم تا قوام آید.تشخیص قوام آمدن مربا اینگونه است:درون 1لیوان آب معمولی شیر کمی از مایعمربا را میریزیم مایع نباید به سرعت باز شود.اگر قوام آمده باشد به سرعت در آب حل نمیشود مثلا 1تا2دقیقه زمان میبرد.نوش جان

من اهدافم را با قدرت دنبال میکنم
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، xxmahyaxx ، mehranna ، mahdieh1991
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۰۵:۲۳ عصر
ارسال: #3
RE: مربای توت فرنگی
عزیزم من توت فرنگی ها رو درسته ریختم ولی ولی توت فرنگی ها له شد نمی دونم چرا توت فرنگی ها سفت هم بود بزرگ بود و زیاد هم روی حرارت نزاشتم حتی وسط کار توت فرنگی ها رو از مایعش بیرون آوردم
نقل قول
۲۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۶:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-خرداد-۱۳۹۸ ۰۳:۱۰ عصر توسط admin3.)
ارسال: #4
     
Rainbow RE: مربای توت فرنگی
توت فرنگی ریز و سفت و رسیده یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم
دم توت‌فرنگی‌ها را جدا می کنیم و توی قابلمه‌ای لعابی می ریزیم لابه‌لای شکر می پاشیم 8 تا 9 ساعت می ذاریم آب بندازه بعد قابلمه روی شعله زیاد گاز می ذاریم وقتی که شربت مربا قوام اومد قابلمه را از روی گاز برمی داریم برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی نیم‌ساعت کافیه هر چقدر طولانی‌تر بشه مربا تیره‌رنگ‌تر میشه اینم فوت کوزه گریشه!
نقل قول
 سپاس شده توسط پیشو ، mehranna ، لیلی ممل ، Sahraa71
۱۴-مرداد-۱۳۹۴, ۰۵:۰۳ عصر
ارسال: #5
RE: مربای توت فرنگی
سلام خانوما من امسال دوبار مربای توت فرنگی درست کردم هر دوبارم عالی شد و نه شکرک زد نه کپک. نکات مهمش اینه که کلا مربای توت فرنگی زیاد پختن نداره هر چقدر کمتر بپزه رنگش ناااز تر میشه و شربت بیشتری میده وظرفتونو توی فر با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه حرارت بدین که البته شیشه باید باشه. یه نکته ی مهم اینه که مربا رو قبل از مصرف بذارین تو فریز هیچیش نمیشه بعد وقتی شیشه مربای یخچالتون تموم شد شیشه بعدیو بیارید از فریزر بیرون. اینطوری نگرانی دیگه نداره والا. چون مربا اب نداره اصلا یخ نمیزنه و تو فریزر تازه و خوشمزه میمونه.

از تمام دنیا سهم من همسری مهربونه که در کنارش عشقو تجربه میکنم دوست دارم مهرداد گلمBig Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط sonia70 ، mojgan_93 ، mahdieh1991 ، mahya .kh ، نیلوفر24 ، Sahraa71 ، سوفیا13
۲۰-بهمن-۱۳۹۶, ۰۳:۲۴ عصر
ارسال: #6
   
RE: مربای توت فرنگی
طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ

توت فرنگی میوۀ بهاری خوشمزه ای هست که زود می رسد و گلخانه ای آن به خوش طعمی توت فرنگی بوته ای نیست. کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند.
مواد لازم مربای توت فرنگی:
توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی روش اول:

دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید 24 ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند.
توت فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید، هنگام جوشیدن کف روی مربای توت فرنگی را بگیرید، پس از اینکه شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر می شود؛ در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و این کار را حتما در انتهای پخت مربای توت فرنگی انجام دهید تا مربا تیره نشود ، در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی تیره نشود.
طرز تهیه مربای توت فرنگی روش دوم :

برخی ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری آماده می کنند، در این روش پس از شستشوی توت فرنگی‌ ها مقداری شکر را در یک لیوان آب بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا بجوشد، در مدت زمان جوشیدن آب و شکر، کف روی آب را بگیرید و پس از آن که شربت کمی غلیظ شد توت فرنگی‌ها را به آرامی داخل شربت بریزید و بگذارید روی شعله اجاق گاز چند دقیقه بجوشند تا مربای توت فرنگی پخته شوند.

نکته : هیچ گاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربای توت فرنگی استفاده نکنید چون موجب می شود مربا توت فرنگی زود کپک بزند.

نشانه قوام آمدن مربا توت فرنگی:

مربا توت فرنگی,پخت مربای توت فرنگی ،کپک مربای توت فرنگی

وقتی مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد شکرک میزند

مقداری از شربت مربای توت فرنگی را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

دلیل کپک مربای توت فرنگی:

شکر مربا کم باشد، قوام نیامده باشد، مربای توت فرنگی کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربای توت فرنگی:

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود، وقتی شیره یا مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع شکرک مربای توت فرنگی باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.

[تصویر: مربای توت فرنگی]

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۷-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۵۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-خرداد-۱۳۹۸ ۰۳:۱۰ عصر توسط admin3.)
ارسال: #7
       
RE: مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی بنده، در حال پخت:

 تصویر: ./uploads/201806/post_63379_1528360111_2e09aa66cf6eff212487e431ceb847ec.attach

ارزش کار اونایی که هر وقت میرن خرید، دنبال جنس ایرانی میگردن، بیشتر از ارزش کار اوناییه که هر وقت یه گدا می بینند بهش پول میدن.
یعنی حتما باید یه کارخونه تعطیل بشه و کارگرش بیکار بشه و بیاد گدایی کنه تا ما دلمون به حالش بسوزه؟
نقل قول
 سپاس شده توسط Gol Bahar ، خُرســند ، Sahraa71
۱۹-خرداد-۱۳۹۸, ۰۳:۱۳ عصر
ارسال: #8
       
RE: مربای توت فرنگی
اصولش اینه که هر چقدر توت فرنگی دارید به همون میزان شکر نیاز دارید.یعنی یک کیلو توتفرنگی،یک کیلو شکر،ولی من کمتر شکر میریزم ،حدود ششصد تا هفتصد گرم شکر برای یک کیلو توت فرنگی.
از توت فرنگیهای سالم،رسیده و تقریبا یک اندازه استفاده کنید.بشوریدشون و برگهای توت فرنگی رو با دست جدا کنید.
داخل یک قابلمه که بهتره لعابی باشه توت فرنگی رو بریزید و شکر رو لابلاش بریزید و بذارید حداقل پنج،شش ساعت بمونه،بعضیها یک شب میذارن بمونه.هرچقدر بیشتر بمونه بیشتر آب میندازه و شربت بیشتری میده. موقعهایی که نمیخواین شربت درست کنید، نهایت نیم ساعت بهش زمان بدید.بعد قابلمه رو بدون اضافه کردن آب،روی شعله زیاد بذارید تا بجوشه و وقتی جوش اومد شعله رو ملایم کنید.حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا بپزه.بیش از حد نپزیدش چون هم له میشه و هم تیره میشه.موقع پختن روی سطحش کف جمع میشه که باید با قاشق برشون دارید تا مربا شفاف بمونه.بعد از اینکه پخت و آماده شد،یک قاشق آبلیموی تازه بهش بزنید که شکرک نزنه.اگه شربتش هنوز رقیقه، به کمک کفگیر توت فرنگی ها رو خارج کنید و شربت رو بذارید روی شعله بجوشه و قوام بیاد و غلیظ بشه.مربا رو بعد از خنک شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید.اگر مقدار زیادی مربا درست میکنید،میتونید اضافشو در ظرفهای دردار در فریزر نگه دارید


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560080580_2b121b8c3bb9011fd5e59f96b8741545.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام