• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

مربای بٍه

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
ارسال: #1
     
Heart مربای بٍه
مواد اولیه :

بِه دو کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
هل سبز 20 عدد
جوهرلیمو نصف قاشق چایخوری
خلال بادام در صورت تمایل
آب چهار پیمانه


طرز تهیه :

به را خرد کرده یا قالب می‌‌زنیم و در چهار پیمانه آب می‌‌پزیم تا جایی که له نشود. شکر و دانه‌های هل را به ظرف بِه اضافه می‌‌کنیم و می‌گذاریم تا شربت آن قوام بیاید. حدود سه تا چهار ساعت با حرارت ملایم مربا را دم می‌‌کنیم تا رنگ دلخواه را بگیرد. در پایان خلال بادام و جوهرلیمو را اضافه می‌‌کنیم بعد از 15 دقیقه مربا را از روی اجاق برداشته و کنار می‌‌گذاریم تا سرد شود.

نکته:

Œ سعی کنید ظرف مورد نظر برای پخت حداقل دو برابر حجم مواد باشد.

 می‌‌توانید به همراه خلال بادام از خلال پسته هم استفاده کنید.

Ž از آب لیموی تازه یا لیموعمانی به جای جوهرلیمو هم می‌‌توان استفاده کرد.

 وقتی پخت مربا به اتمام رسید مربا را به مدت 24 ساعت در همان ظرف نگهداری می‌‌کنیم.

[تصویر: مربای بٍه]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، mahboobe ، mehranna
۱۸-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۹ عصر
ارسال: #2
RE: مربای بٍه
مربای به که داخلش هل درسته شکسته ریختم و برای اینکه رنگش سرخ باشه داخل دیگ مسی میپزم و حتما مثل پلو روش دمکش میذارم

[تصویر: مربای بٍه]
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، INTL120 ، mehranna ، 136383
۱۸-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۲۴ عصر
ارسال: #3
   
RE: مربای بٍه
من از استاد بی بدیل اشپزی (خاله ام شنیدم که میگفت...باید اول بذاری آب و شکر جوش بیاد بعد به خرد شده رو بریزی توش...رنگش بهتر میشه...بعدشم درشو بذاری و به قول دوستمون دمکنی بذاری توش

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، mehranna ، ندای آسمانی ، *آرتیستون*
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۰۹:۴۸ صبح
ارسال: #4
RE: مربای بٍه
من قابلمه مسی نداشتم مربای به رو توی قابلمه روحی درستیدم ولی با گذاشتن دمکش بسیار خوشرنگ وزیبا شد من هم اول اب وشکر رو گذاشتم جوش که اومد بعد به رو ریختم داخلش خیلی آروم حدودا یه4ساعت طول کشید پیشنهاد میکنم آبلیمو خیلی کم بریزید بوی خود به خیلی بهتر از بوی آبلیمو هستش به من گفته بودن نصف استکان بریز بااینکه من کمتر ریختم درحد 1قاشق سوپخوری ولی خیلی ازطعم مربای به ابلیمویی خوشم نیومد
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، mehranna ، ندای آسمانی
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ صبح
ارسال: #5
RE: مربای بٍه
من قابلمه مسی اینا ندارم فقط تفلون و سرامیکی دارم.میشه توی تفلون هم درست کرد؟
نقل قول
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #6
   
RE: مربای بٍه
تو همه چی میشه درست کرد...میگن مس خوش رنگ ترش میکنه...که البته من به این موضوع اعتقاد راسخی ندارم :دی

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، mehranna ، *آرتیستون*
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۵۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-آبان-۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ عصر توسط nora.)
ارسال: #7
RE: مربای بٍه
حتما نباید مس باشه من توی استیل درست کردم خیلی هم عالی شده

[تصویر: مربای بٍه]
نقل قول
 سپاس شده توسط nassim ، mehranna ، پريسان ، *آرتیستون* ، 136383
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۰۸:۰۴ عصر
ارسال: #8
   
RE: مربای بٍه
(۱۱-آبان-۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ صبح)nora نوشته است:  حتما نباید مس باشه من توی استیل درست کردم خیلی هم عالی شده


اگر تو مس درست میکردید رنگش قرمز و شفاف و خوشرنگتر میشد. اینبار تو مس درست کنید و تفاوت رو ببینید.

برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط Javid ، maryamAr ، mehranna
۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #9
RE: مربای بٍه
بچه ها من شوهرم به خریده نمیدونم چند کیلوه تا شکر اضافه کنم ترازو هم ندارم چکار کنمHuhتا حالا هم مربای به درست نکردم Confusedیکی از اشناهامون درست کرده بود به رو رنده کرد خیل خیلی خوشمزه شده بودBig Grinحالا من چکار کنمHuh

هر چی خدا بخادHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط yasna22
۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱ صبح
ارسال: #10
RE: مربای بٍه
عزیزم به رو که خلال کردی بریز تو یه ظرف که بشه پیمانه و بعد به اندازه همون ظرف (سر خالیش البته) شکر بریز

زندگي را نفسي ارزش غم خوردن نيست،و دلم بس تنگ است
بيخيالي سپر هر درد است
باز هم مي خنديم،آنقدر مي خنديم،كه غم از رو برود.....Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط mehranna ، شادن ، پريسان
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام