• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

مربای بهار نارنج

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۱۸ عصر
ارسال: #1
     
Heart مربای بهار نارنج
بهار نارنج چند بار میجوشونیم تا تلخیش بره
شکر
لیموی تازه چند قطره

بهار نارنجارو که چند بار جوشوندیم و آبکش کردیم
تو قابلمه لایه به لایه شکر و بهار نارنج میریزیم
چند قطره لیمو هم اضافه میکنیم
بعد میزاریم رو گاز روی شعله پخش کن
درشو میزاریم تا آروم آب بندازه و غلیظ بشه
مربا آماده استWink

[تصویر: مربای بهار نارنج]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط jama ، ندای آسمانی
۱۰-شهريور-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-شهريور-۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ عصر توسط sogand20.)
ارسال: #2
RE: مربای بهار نارنج
گلبرگ هارو توی آبکش بشورین..

و آب رو جوش بیارین و گلبرگ هارو توش آب بریزین و بذارین بجوشه و بعد ۳ دقیقه آبکش بزنین و دوباره اب رو جوش بیارین و گلبرگ هارو توی اّب بریزین و ۳ دقیقه دیگه بجوشه و آبکش بزنین...

حالا باید یه شربت درست کنین از آب و شکر....

و گلبرگ هارو توی شربت بریزین .وانیل و گلاب نمیخواد...خودش عطرش محشره...

زمان درست شدن مربا به شعله گاز شما بستگی داره ...

بعد ازینکه به غلظت دلخواه رسید میتونین نوش جان کنین...



[تصویر: مربای بهار نارنج]

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن.

"کوروش بزرگ"
نقل قول
 سپاس شده توسط آتـنـا پـارسیـان ، ندای آسمانی
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #3
RE: مربای بهار نارنج
مواد لازمشکوفه بهار نارنج: یک کیلوگرم
شکر: یک کیلوگرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
آب: دو و نیم پیمانه
شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر در آب حل شود. شربت را از روی حرارت برداشته، بعد از سرد شدن شربت، عرق بهار نارنج را به شربت قوام آمده اضافه می‌کنیم. آب لیموترش را نیز گرفته و به شربت می‌افزاییم. شربت را با آب و یخ برای سرو آماده می‌کنیم.

الهی شکر
نقل قول
۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۰۴ عصر
ارسال: #4
       
RE: مربای بهار نارنج
شکوفه های بهارنارنج رو باید سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه. بعد از هر بار جوشوندن آبکش کنید و بلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا در حین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.
بعد از آخرین بار که جوشوندید و در آب سرد ریختید،آبکش کنید و بذارید کاملا سرد بشه.حالا،به ازای هر یک کاسه آبگوشت خوری شکوفه،دو کاسه شکر و یک کاسه آب لازم دارید.
بهتره اول آب و شکر رو به جوش بیارید و وقتی جوش اومد شکوفه رو داخلش بریزید (چون شکوفه اگر از اول ریخته بشه و زیاد بجوشه رنگش تیره میشه)،اول شعله زیاد باشه وقتی کمی جوشید کمترش کنید البته نه خیلی کم.
یک ساعتو نیم وقت لازمه تا قوام بیاد 
ده دقیقه قبل خاموش کردن،بیک ق آبلیمو به مربا اضافه کنید.
حالا روی قابلمه،دم کنی بذارید و حدودا هفت هشت ساعت اجازه بدید بمونه(شعله خاموش).
.

حالا نکته:دلیل جمع شدن گلبرگها اینه که بهشون شوک ندادید پس اون قسمت که بعد از جوشوندن در آب سرد میریزیم خیلی مهمه.

نکته :یک خانم شمالی که در پخت این مربا خیلی استاد بودن  گفتن اگر بعد از مراحل جوشوندن گلبرگها رو دو سه ساعت در فریزر بذارید تا کاملا یخ بزنه و بعد بپزید دیگه اصلا گلبرگها جمع نمیشه و صاف میمونه.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556447642_f3ad065cccc9ec2bf572852512778042.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام