• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

مربای آلبالو

۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ عصر توسط سمان.)
ارسال: #1
مربای آلبالو
آلبالو نیم کیلو
شکر 750 گرم
آبلیمو یک قاشق چایخوری

برای تهیه مربای آلبالو ابتدا آلبالوها را پاک میکنیم و دم و هسته آن را جدا میکنیم (بهتره با هسته گیر انجام شود) بعد آلبالوها رو توی یه قابلمه لعابی می ریزیم و لایه لایه آلبالو را میریزیم و یه لایه شکر به همین ترتیب و نصف شکر را نگه میداریم قابلمه را در یخچال میذاریم تا صبح خوب آب بیندازد.
قابلمه ای دیگر را روی گاز میگذاریم و آلبالوها را منتقل میکنیم و باقیمانده شکر را میریزیم روی آلبالوها و میگذاریم تا بجوشد بعد از جوشیدن 20 دقیقه زمان کافیست و در این فاصله کف روی مرباها را هم برمیداریم و پس از 20 دقیقه خاموش میکنیم و یه قاشق چایخوری آبلیمو اضافه میکنیم و میگذاریم سرد شود.
اگر آب مربا زیاد شد برای شربت میتوانیم جدا کنیم.
برای اینکه رنگ مربا زیاد تیره نشود نباید زیاد بجوشانیم که من برای بار اول مربا درست کردم که هم تیره شد و هم پر آب شد، امیداوارم از تجربیاتم استفاده کنید و مربای شما خوش رنگ شود.Big Grin

[تصویر: مربای آلبالو]

[تصویر: مربای آلبالو]

من یه پسمل ملوس دارم...Hehe!
اینم وبلاگ گل پسرم:
http://parsajoooni.niniweblog.com/
نقل قول
 سپاس شده توسط raha-71 ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، آیسان عزیزی ، mahya .kh ، nonoo ، _ Neda _
۲۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۵۰ عصر
ارسال: #2
RE: مربای آلبالو
پدر جانم سه کیلو آلبالو خریده بودن و مادرجان هم منزل نبودن.درنتیجه خودم آستین بالا زدم!Dodgy
واسه سه کیلو آلبالو دو لیوان آب توش ریختم..چون شربتم می خواستم.. تصویرش:

[تصویر: مربای آلبالو]
یه جا خونده بودم که واسه کف نکردن کره بریزیم توش و منم نصف قاشق مرباخوری ریختم ولی نتیجه برعکس شد و حسابی کف داد که مجبور شدم با قاشق جمشون کنم
یه کوچولو هماگه آبش کمتر بود شربتم غلیط تر بود..
نتیجه این شد که و مربا و شربت هردو یه ذره طعم کره گرفتن ولی بد نبود و یه تنوعی شد
موقع برداشتنشم یه کوچولو آبلیمو و گلاب زدم که باعث شد طعمش محشررر بشه
پس دو نکته یادمون باشه:
1- کره نزنینم
2- آب هم در حده امکان نزنیم و اگرم خواستیم بزنیم دیگه نهایتتتتتتت یه فنجون
اینم سه کیلوی من که تقریبا دوتا بطری شربت و یه شیشه و یه کاسه هم مربای خوش طعم(انقد خسته بودم که دنبال یه ظرف مناسب تر نگشتم!)Confused
[تصویر: مربای آلبالو]

و اینم شربت و مربا و چای آلبالو که سرو شده!
[تصویر: مربای آلبالو]

گاه یک سنجاقک به تو دل می بندد
و تو هر روز سحر می نشینی لب حوض تا بیاید از راه
از خم پیچک نیلوفرها روی موهای سرت بنشیند
یا که از قطره آب کف دستت بخورد
گاه یک سنجاقک همه معنی یک زندگی استHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط nesa ، آیسان عزیزی ، خانوم گل ، *آوا* ، مریم* ، xxmahyaxx ، noaroos ، نسیم خانوم ، mehranna ، mahya .kh ، لیلی ممل ، nasrin_71 ، hengamehh ، baran89 ، _ Neda _
۲۰-مرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۲۷ عصر
ارسال: #3
   
RE: مربای آلبالو
شکر رو اگه فقط مربا بخوایم دو برابر میزنیم
اگه شربتم بخوایم که بیشتر هم میزنیم
اما یه نکته
این دفعه من به پیشنهاد دختر عموم توش یه کم وانیل زدم عالی میشه عطرش
در ضمن من خوابم برد و زیادی جوشید و به همین علت تیره شد یعنی نذارید زیاد بجوشه دیگه Big GrinBig Grin

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط الی شهریوری ، mehranna ، mahya .kh ، baran89
۳-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۳ عصر
ارسال: #4
RE: مربای آلبالو
منم چند وقت پیش برای اولین بار دست به کار شدم و مربا و شربت آلبالو درست کردم با اینکه هیچ تجربه ای نداشتم و فکر میکردم کار سختی باشه اما اتفاقا هم آسون بود و هم نتیجه خیلی عالی شد فقط یه کم وقت گیره
اول آلبالوها دم و برگش رو کندم بعد شستمشون و هسته هاش رو گرفتم سپس تو یه قابلمه بزرگ لایه لایه آلبالو و شکر رو ریختم(میزان شکر هم باید برابر وزن آلبالو باشه) وقتی تمام آلبالوها تموم شد و شکر رو هم بینش ریختم قابلمه رو گذاشتم یخچال واسه تقریبا 48ساعت(البته 24ساعت بمونه هم کافیه) میبینین که قشنگ شیره داده و حسابی آب انداخته
سپس قابلمه رو میذاریم رو گاز و اگه دیدین شیره اش کمه آب و شکر اضاف کنین که من به میزان دو سوم آلبالوهام آب ریختم شکر هم که باقیمانده اش رو ریختم ابتدا شعله رو زیاد کنین تا جوش بیاد و بعد کمتر کنین و بذارین یه 1ربع الی 20دقیقه بجوشه و مرتب همش بزنین و کف روش رو هم جمع کنین غلظت شیره در نهایت باید جوری باشه که اگه یه ذره بریزین تو یه نعلبکی و وسطش با قاشق یه خط بکشین دو قسمت جدا بشن و دیر به هم برسن(راستی من آخر یه کمی وانیل هم زدم که خوب شد و یه قاشق هم آبلیمو زدم برای اینکه شکرک نزنه)
بعد تو یه آبکش بریزین تا شیره و میوه اش جدا شه و بذارین تا خوب سرد شه سپس میوه هاش رو تو شیشه بریزین و یه کمی از شیره رو بریزین روشون و شربتتون رو هم که تو بطری بریزین و بذارین یخچال؛عطر و طعمش با نمونه های بازاری اصصصصلا قابل مقایسه نیست حتما امتحان کنین
اینم نتیجه کارم
[تصویر: مربای آلبالو][تصویر: مربای آلبالو]

هدیه کوچک خدا به زندگی ما خوش اومدی....!
من و پسرکم؛هفته33
نقل قول
 سپاس شده توسط nasrin_71 ، shabnam.m ، _ Neda _
۳-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۹ عصر
ارسال: #5
RE: مربای آلبالو
وای من اصلااا مربا دوس ندارم ولی البالو یه چیز دیگس
مامانم از دیروز داره درست میکنه هم مرباشو هم شربتشو
شربتش که دیگه عالیههههههههههههههههههههه

...Indian Bride...
نقل قول
 سپاس شده توسط mahya .kh
۹-تير-۱۳۹۴, ۰۳:۵۷ عصر
ارسال: #6
     
RE: مربای آلبالو
مربای آلبالو منHeart

اول آلبالوها رو شستم هستش رو گرفتم 24 ساعت با شکر موند یخچال بعدش رو شعله ملایم پختمSleepy


[تصویر: مربای آلبالو]

[تصویر: مربای آلبالو]

[تصویر: مربای آلبالو]
نقل قول
 سپاس شده توسط samane.omid ، nasrin_71
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۱:۵۱ عصر
ارسال: #7
RE: مربای آلبالو
اقا من البالو رو شکر ریختم روش گذاشتم تو یخچال ولی اصلا اب نکنده چرا؟

تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۱:۵۸ عصر
ارسال: #8
RE: مربای آلبالو
عزیزم خودت هم باید یه شربت آب و شکر درست کنی موقعی که میخوای بذاریش روی گاز
اون شکری که میریزی میذاری تو یخچال واسه مچ شدن طعم شکر و آلبالو هست که تقریبا ترشی آلبالو از بین بره

عاشق ترین عاشق دنیاااام

میخوام اینا رو جذب کنم
1_وزن ایده ال (از 57 بشم 54)
2_درس خوندن با انگیزه و معدل عالی
3_شغل مورد نظرم با حقوق خوب ------> بش رسیدم هورااااHeart
4_ازدواجم با عشقم
نقل قول
 سپاس شده توسط Najmeh Mahdi
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۲:۱۲ عصر
ارسال: #9
RE: مربای آلبالو
یه صندوق آلبالو کنار آشپزخانه انتظار منو میکشه Sleepy

برم دست به کار شم برای اولین بار مربا آلبالو درست کنم
نتیجه رو دو روز دیگه میام میگم Big Grin

♥عروس مشهد♥
تاریخ عروسی : 30 اسفند 95
آرایشگاه : نغمه و نگین
مزون : زنبق
تالار : لوکس طلایی
آتلیه : روز خاص

امیدوارم روز عروسیم به من و همسرم خیلی خیلیییی خوش بگذره♥
♥ ✿♥ ✿
نقل قول
۱۰-تير-۱۳۹۴, ۰۲:۲۸ عصر
ارسال: #10
RE: مربای آلبالو
من امروز درست کردم
فقط مواظب باشید آلبالوها کرم نداشته باشن
وگرنه میشه مربای.......
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام