• مرضیه محمدی
  • تقی زاده

مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون

۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۱۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۲۲ صبح توسط سراب.)
ارسال: #211
   
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ صبح)'SADAF.N' نوشته است:  دوستان سلام
من یه مشکلی دارم. هروقت مهمونی میگیرم یه عالمه غذا اضافه میاد! مثلا دو مدل خورشت میذارم و یه سوپ...یا یه خورشت و یه خوراک و یه سوپ (تو پرانتز اینو بگم که این مشکل مال مهمونیای سن و سال بالاهاست که برنجینتصویر: images/smilies/biggrin.gif)
میخوام بدونم شما اگه 10 نفر مهمون داشته باشین و 3 یا 4 مدل غذا، هر کدوم از غذاهاتونو اندازه 10-11 نفر درست میکنید یا دو سوم درست میکنید و یا چی؟!تصویر: /images/smilies/new/wink.png
 

 



من همه رو به تعداد میزارم
اصلا نمی تونم غذا رو کم بزارم
بعد اضافه بمونه میخوریم دیگه
خراب که نمیشن
خخ
مثلا قرمه سبزی اضافه بیاد فریز میکنم
مرغر و تواولویت قرار میدم و میخوریمش
ولی کلا من بدم میاد مثلا ده تا مهمون باشه
بعد طرف6 تا تیکه مرغ بزاره
یا بقیه غذاش کم باشه ادم حس میکنه نباید بخوره
تا کم نیاد

 

اهان میشه یه کاری هم کرد
یه غذارو غذای اصلی بزاری
بقیه رو تقریبا کمتر بزاری

(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ صبح)'النازی ی ی' نوشته است:  وای صدف منم این مشکل رو داشتم. یه بار تصمیم گرفتم اندازه غذا بزارم تا زیاد نمونه
چشمت روز بد نبینهتصویر: images/smilies/sad.gifغذا به اندازه بود. یعنی کم نبود ولی چون تو سفره پر پشت دیده نشد همه کم کشیدن فک کنمتصویر: /images/smilies/new/huh.png
البته مهمونا کلی تشکر کردن ولی من اصصصصصلا حس خوبی نداشتم. حیف همه زحمت هام و خرجی که کرده بودم. تا یه هفته دپرس بودم.......
الان ترجیح میدم اضافه بمونه. خورشت رو جدا فریز میکنم روزهایی که خیلی خسته ام زودی یه کته میزارم با همون خورشت میچسبه
برنجم بار فریز میکنم باز هر موقع خواستم برا ته چین استفاده میکنم. بقیه باقی مونده هارو میارم سر کار با همکارام می خوریمتصویر: /images/smilies/new/angel.png

 

 

ببین ما رفتیم خونه خواهر همسرم
بعد این مرغ مثلا برای 10 نفر
5 تا تیکه گزاشته بود
ما همش حس میکردیم غذاهاش کمه
همه با غذا بازی میکردن
یا من مثلا زیاد قرمه سبزی دوست ندارم
مجبوری قرمه میخوردم
بعد چی
میزبان از ماها هول تر بود
همون اول نفری یه مرغ برداشتن
کلا توظرف سه تا تیکه بود برای 8 نفر بقیهتصویر: images/smilies/dodgy.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gif


 

تصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif
نقل قول
 سپاس شده توسط jigili joon ، النازی ی ی ، marjantt ، ailineto ، نسترن 2016 ، K.L.S
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۲۴ صبح
ارسال: #212
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۱۸-آبان-۱۳۵۳ ۰۶:۳۴ عصر)'سراب نوشته است:  
نقل قول: 

ولی کلا من بدم میاد مثلا ده تا مهمون باشه
بعد طرف6 تا تیکهمرغ بزاره
یا بقیه غذاش کم باشه ادم حس میکنه نباید بخوره
تا کم نیاد

 

اینو منم شدیدا باهاش موافقم غذا کم باشه آدم احساس میکنه نباید بخورهتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif خیلی بده
ولی اینکه مثلا 3 مدل غذا داری همه رو به تعداد مهمون درست کنی هم خیلی بده 
نه افراط خوبه نه تفریط


 

تاريخ عروسيم مشخص شد 20 شهريورHeart
ميشه براي حل شدن مشكلم يه صلوات بفرستين؟
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، SADAF.N ، ailineto ، K.L.S
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۰۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ صبح توسط SADAF.N.)
ارسال: #213
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ صبح)'النازی ی ی' نوشته است:  وای صدف منم این مشکل رو داشتم. یه بار تصمیم گرفتم اندازه غذا بزارم تا زیاد نمونه
چشمت روز بد نبینهتصویر: images/smilies/sad.gifغذا به اندازه بود. یعنی کم نبود ولی چون تو سفره پر پشت دیده نشد همه کم کشیدن فک کنمتصویر: /images/smilies/new/huh.png
البته مهمونا کلی تشکر کردن ولی من اصصصصصلا حس خوبی نداشتم. حیف همه زحمت هام و خرجی که کرده بودم. تا یه هفته دپرس بودم.......
الان ترجیح میدم اضافه بمونه. خورشت رو جدا فریز میکنم روزهایی که خیلی خسته ام زودی یه کته میزارم با همون خورشت میچسبه
برنجم بار فریز میکنم باز هر موقع خواستم برا ته چین استفاده میکنم. بقیه باقی مونده هارو میارم سر کار با همکارام می خوریمتصویر: /images/smilies/new/angel.png

 

 

اره منم همش استرس کم شدن و تعارف مهمونا برای نکشیدنو دارم!! انگار یکم که غذا جمع و جور میشه همه میخوان از خودگذشتگی کننتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gifتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif


 

(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ صبح)'سراب' نوشته است:  
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ صبح)'SADAF.N' نوشته است:  دوستان سلام
من یه مشکلی دارم. هروقت مهمونی میگیرم یه عالمه غذا اضافه میاد! مثلا دو مدل خورشت میذارم و یه سوپ...یا یه خورشت و یه خوراک و یه سوپ (تو پرانتز اینو بگم که این مشکل مال مهمونیای سن و سال بالاهاست که برنجینتصویر: images/smilies/biggrin.gif)
میخوام بدونم شما اگه 10 نفر مهمون داشته باشین و 3 یا 4 مدل غذا، هر کدوم از غذاهاتونو اندازه 10-11 نفر درست میکنید یا دو سوم درست میکنید و یا چی؟!تصویر: /images/smilies/new/wink.png
 


 



من همه رو به تعداد میزارم
اصلا نمی تونم غذا رو کم بزارم
بعد اضافه بمونه میخوریم دیگه
خراب که نمیشن
خخ
مثلا قرمه سبزی اضافه بیاد فریز میکنم
مرغر و تواولویت قرار میدم و میخوریمش
ولی کلا من بدم میاد مثلا ده تا مهمون باشه
بعد طرف6 تا تیکه مرغ بزاره
یا بقیه غذاش کم باشه ادم حس میکنه نباید بخوره
تا کم نیاد

 

اهان میشه یه کاری هم کرد
یه غذارو غذای اصلی بزاری
بقیه رو تقریبا کمتر بزاری

(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ صبح)'النازی ی ی' نوشته است:  وای صدف منم این مشکل رو داشتم. یه بار تصمیم گرفتم اندازه غذا بزارم تا زیاد نمونه
چشمت روز بد نبینهتصویر: images/smilies/sad.gifغذا به اندازه بود. یعنی کم نبود ولی چون تو سفره پر پشت دیده نشد همه کم کشیدن فک کنمتصویر: /images/smilies/new/huh.png
البته مهمونا کلی تشکر کردن ولی من اصصصصصلا حس خوبی نداشتم. حیف همه زحمت هام و خرجی که کرده بودم. تا یه هفته دپرس بودم.......
الان ترجیح میدم اضافه بمونه. خورشت رو جدا فریز میکنم روزهایی که خیلی خسته ام زودی یه کته میزارم با همون خورشت میچسبه
برنجم بار فریز میکنم باز هر موقع خواستم برا ته چین استفاده میکنم. بقیه باقی مونده هارو میارم سر کار با همکارام می خوریمتصویر: /images/smilies/new/angel.png

 


 

ببین ما رفتیم خونه خواهر همسرم
بعد این مرغ مثلا برای 10 نفر
5 تا تیکه گزاشته بود
ما همش حس میکردیم غذاهاش کمه
همه با غذا بازی میکردن
یا من مثلا زیاد قرمه سبزی دوست ندارم
مجبوری قرمه میخوردم
بعد چی
میزبان از ماها هول تر بود
همون اول نفری یه مرغ برداشتن
کلا توظرف سه تا تیکه بود برای 8 نفر بقیهتصویر: images/smilies/dodgy.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gif


 

 



تصویر: /images/smilies/new/3 (12).gifتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gifتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gifقسمت آخرش عالییی بودتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif
 
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، K.L.S
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۰۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ صبح توسط Rosee.)
ارسال: #214
 
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ صبح)'SADAF.N' نوشته است:  دوستان سلام
من یه مشکلی دارم. هروقت مهمونی میگیرم یه عالمه غذا اضافه میاد! مثلا دو مدل خورشت میذارم و یه سوپ...یا یه خورشت و یه خوراک و یه سوپ (تو پرانتز اینو بگم که این مشکل مال مهمونیای سن و سال بالاهاست که برنجینتصویر: images/smilies/biggrin.gif)
میخوام بدونم شما اگه 10 نفر مهمون داشته باشین و 3 یا 4 مدل غذا، هر کدوم از غذاهاتونو اندازه 10-11 نفر درست میکنید یا دو سوم درست میکنید و یا چی؟!تصویر: /images/smilies/new/wink.png

 

سلام عزیزم
اولین روش به نظرم اینه که سایزها رو کوچیک کنی...
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]
مثلا کباب ها رو کوچیک بگیری:
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]

یا مثلا مرغ کوچیکتر بگیری یا مثلا رون رو فقط با قسمت ساق (با تعداد مهمونا یا اگه خیلی کوچولو هست، با تعداد بیشتر) محاسبه و درست کنی... من خودم در حالت معمول یا برای مهمونای کم و خودمونی، رون کامل می ذارم اما برای همچین مهمونی هایی معمولا اینجوری یکدست (با مرغ ریز و معمولا مرغ سبز) درست می کنم:
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]

مثلا جوجه کباب رو توی سیخ های کوچولو بکشی و با یکم خلاقیت کلی به چشم بیاریشون، به جای اینکه اون سیخ های گنده بکشی و آخرشم بمونه... مثل اینا:
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]
چون ممکنه افراد دلشون بخواد چیزای مختلف رو تست کنن... 
یا مثلا ظروف رو کوچیک کن... مثلا سالاد اگه انواع مختلف داری، سالادهای کشیدنی (مثل شیرازی و...) رو توی ظرفای خیلی کوچولویی که 1 ملاقه متوسط بیشتر جا نداره درست کن (مثل این کره ای ها یا ژاپنی ها... چون تنوعشون زیاده، کم سرو می کنن) یا مثلا دیپ و سس ها رو توی ظرفایی خیلی کوچیک سرو کن:
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]
یا مثلا سالاد سزار یا کاهو و... داری براش یه پیش دستی کوچیک بذار نه پلوخوری...
برای سوپ یه پیاله متوسط...
خورش یه پیاله متوسط با قاشق توشون... و کلا چیزی که احتمال بدم که زیاده (چیزایی که قراره خودم بکشم)، همیشه قاشق توش می ذارم که بعدا بشه استفاده کرد... برای مهمون هم ظرفای متوسط می ذارم که خودش بکشه... نه اینکه بزرگ بذارم که فکر کنه کم کشیده و بعدش بمونه که بریزم بره...
و اینجوری به سفره رنگ و لعاب می دم... ولی وقتی زیاد باشه و متنوع، معمولا خیلی می مونه و منم از اسراف بدم میاد... 

بعد هم غذاهای مونده رو اگه صمیمی باشیم که می دم ببرن... اگرم نه که سعی می کنم با اولویت استفاده کنم... قرمه فریز شده خوشمزه ترم می شه...
مرغ رو معمولا طی یک روز بعدش به یه غذای خوشمزه تبدیل می کنم و می خوریم (مثل ساندویچ های مرغ، مرغ مکزیکی، الویه و...) ترجیحا با برنج... خود برنج مونده رو ته چینی درست می کنم که همسری دوست داره...
سوپ هم شام می خوریم...
اکثر خورش ها هم قابل فریز هستن...

در کل به نظر من بهتره بعضی چیزا که تعدادی هست (مثل همون رون مرغی که عکسش بالاتر هست) رو از نظر تعداد (چون ریز هستن) بیشتر کنی، یا مثلا برنج بیشتر بذاری... 
ولی بقیه رو سعی کن متناسب با تعداد افراد درست کنی ولی خب با مقیاس های کوچیکتر و با ظرف سرو درست، سعی کنی کم به چشم نیان... یا نه یه ظرف برزگ که دست به دست بچرخه و هر کس مقداری برداره (مثلا پوره ها، گراتن ها و سوفله یا دسرهایی مثل ژله و کارامل (که کم باشن، نمی شه خیلی رو خوشگلیشون مانور داد))
اگرچه به نظرم خیلی نیاز نیست که چند مدل غذا درست کنیم... حالا مال شما خوبه... ولی تنوع زیاد دادن، آدم رو خسته و زده می کنه و رفت و آمدها خود به خود کم می شه... به نظرم اگه مهمونا جوون باشن، روی فینگرفود کار کردن خیلی جذابتره براشونتصویر: /images/smilies/new/lub.pngتصویر: /images/smilies/new/lub.png
[تصویر: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون]

من با خوب و متناسب کشیدن غذاها و دکور کردنشون، و بازی با رنگ و لعابشون، کاری کردم که مسن تر ها هم غذاهای جینگول مستونی رو تست کنن و بخورن و مثلا الان مامان و بابای همسری عاشق بیف و چیکن استراگانف یا مرغ مکزیکی یا زغالی من شدن (مثل بچه هاتصویر: images/smilies/biggrin.gif)... با اینکه کسانی هستن که توی خونه هم اگه غذا غیر برنجی باشه می گن غذا حاضریه... و غذای جدید راحت تست نمی کنن... اما خونه ی ما هر باری که میان حداقل یه غذای جدید روشون اعمال می کنمتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif و استقبالم می کنن حتی بیشتر از غذاهای سنتی... من با این روش بهشون بوقلمون، ماهی و میگو دادم که تو عمرشون لب نزده بودن... مرغ دادم که عاشقش شدن (با اینکه مامان همسری اصلا مرغ درست نمی کنه وهمسری در عمرش تا وقتی وارد دانشگاه نشده بود، مرغ نخورده بودتصویر: images/smilies/confused.gifتصویر: images/smilies/confused.gifتصویر: images/smilies/confused.gif) پروژه ی بعدی هم سوشیه اگههههه بشهتصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: /images/smilies/new/new2.gifتصویر: /images/smilies/new/new2.gifتصویر: /images/smilies/new/new2.gif
 

نادانی در ندانستن نیست...
در مقاومت مقابل #دانستن است...
در مطلق انگاشتن دانسته هاست...
نقل قول
 سپاس شده توسط SADAF.N ، marjantt ، رهاورد ، parmin.ab ، ستی‌لیته ، ailineto ، شیرین‌ترین
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۱۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۱:۱۶ صبح توسط النازی ی ی.)
ارسال: #215
 
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ صبح)'سراب' نوشته است:  ببین ما رفتیم خونه خواهر همسرم
بعد این مرغ مثلا برای 10 نفر
5 تا تیکه گزاشته بود
ما همش حس میکردیم غذاهاش کمه
همه با غذا بازی میکردن
یا من مثلا زیاد قرمه سبزی دوست ندارم
مجبوری قرمه میخوردم
بعد چی
میزبان از ماها هول تر بود
همون اول نفری یه مرغ برداشتن
کلا توظرف سه تا تیکه بود برای 8 نفر بقیهتصویر: images/smilies/dodgy.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gif
 

سراب برا همین من به این نتیجه رسیدم که از این به بعد تا آخر عمرم هر موقع که مهمون دارم با برنج فقط یه نوع خورشت میزارم راااااااااااحت
در عوض چند نوع پیش غذا دسر سوپ تدارک میبینم........
این جوری اگه کسی خورشتی که من پختم رو دوس نداشت میتونه خودشه با پیش غذا سیر کنهتصویر: images/smilies/sleepy.gifتصویر: images/smilies/sleepy.gif
من یه مشکل دیگه که دارم اینه که میز نهار خوریم 10 نفره است. 10 تا صندل دارم با 2 تا میز گرد جدا. وقتی هم که مهمونام بیشتر از 10 نفرن میز آشپزخونه رو هم میارم حال میچینم
اینه که وقتی خورشت ها یا برنج جند نوع میشه هم ظرف کم میارم برا میزها جدا بکشم هم باید مقدار غذا خیلی زیاد باشه........
وگرنه مهمونا هی بهم میگن فلان غذارو بدین این میز.....تصویر: images/smilies/confused.gifتصویر: images/smilies/confused.gif
خلاصه که بعد 2 سال تازه یاد میگیرم چه کنم چه نکنمتصویر: images/smilies/cool.gifتصویر: images/smilies/cool.gif

خدا جونم مچچچکرم
نقل قول
 سپاس شده توسط رهاورد ، ailineto
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۴۴ عصر
ارسال: #216
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
بچه ها ما یه مهمون زوج داریم بنظرتون البالوپلو بذارم خوبه؟ دیگه چیا باهاش خوب میشه؟ دوتاشون هم معده هاشون مشکل داره نمیخوام فست فودی بذارم

گفتي بيا زندگي خيلي زيباست دوويدمتصویر: images/smilies/angel.gif
نقل قول
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۵۱ عصر
ارسال: #217
       
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۰۳:۴۴ عصر)'رهاورد' نوشته است:  بچه ها ما یه مهمون زوج داریم بنظرتون البالوپلو بذارم خوبه؟ دیگه چیا باهاش خوب میشه؟ دوتاشون هم معده هاشون مشکل داره نمیخوام فست فودی بذارم

 

عزیزم تو تاپیک زیر باید سوالتونو بپرسید 

https://www.nowaroos.com/Thread-%D9%BE%D...pid7533428

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط رهاورد
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۰۳ عصر
ارسال: #218
 
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
(۲-مرداد-۱۳۹۷ ۰۳:۴۴ عصر)'رهاورد' نوشته است:  بچه ها ما یه مهمون زوج داریم بنظرتون البالوپلو بذارم خوبه؟ دیگه چیا باهاش خوب میشه؟ دوتاشون هم معده هاشون مشکل داره نمیخوام فست فودی بذارم

 

عزیزم به نظر من غذاهایی مثل آلبالو پلو، خیلی سلیقه ای هست... من خودم آلبالوپلو یا مثلا مرصع پلو و... رو به تنهایی خیلی نمی پسندم... این مدل غذاها یه جوری رنگین کننده سفره باید باشه به نظر من... نه تنها و بعنوان (تنها) غذای اصلی...
ساده معمولا همه پسندتره... یعنی واقعیتش من هیچوقت ریسک نمی کنم همچین چیزایی رو تنها بذارم سر سفره...  

راستی الان این مهمونی شما دورهمیه؟ مهمونی رسمیه؟ آشناییه؟ چیه؟

تازه فکر کنم آلبالو خودش چون ترش هم هست (کمی تا قسمتی بسته به سلیقه ی شما)، ممکنه بازم اذیتشون کنه!
البته پستت رو با جواب این سوالات، توی تاپیکش بذار که بچه ها بتونن کمک کننتصویر: /images/smilies/new/new1.gif

نادانی در ندانستن نیست...
در مقاومت مقابل #دانستن است...
در مطلق انگاشتن دانسته هاست...
نقل قول
 سپاس شده توسط رهاورد ، ailineto
۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۷:۰۷ عصر
ارسال: #219
RE: مدیریت(زمان و نحوه سرو و ...)در آشپزی برای مهمونی هامون
تجربه ثابت کرده غذاهای جدید اگر درست میکنید (از نظر مهموناتون جدید البته اگر شناخت دارید روشون) و مطمئنید که خوشمزست و از مواد همه پسند تشکیل شده همونو بیشتر درست کنید. چون غذاهای روتین رو همه جا میخورن. مثلا دفعه پیش من بورک درست کردم. قرمه سبزی. آلبالو پلو و یه چیز دیگه که یادم نیست هم بود. بورک پرملات بود حسابی. 13 نفر بودیم کلا. 28تا بورک شده بود. خودم و مامانم و شوهرم نفری یه دونه خوردیم. یعنی بقیش 25تا شد برای ده نفر با اینکه غذاهای دیگه هم بود یهو بورکه ناپدید شد و احساس میکردم میلشون میکشید بازم از همون میبود و میخوردن. بعدم اولین غذا آلبالوپلو تموم شد بعد قرمه سبزی. چون میدونستم آلبالوپلو خودشون درت نمیکنن. من زیاد درست کردم فک کنم 10پیمونه برنجش بود فقط. ولی خب خورده شد. بنابراین بازم منم ترجیح میدم غذام اضافه بیادو تا یه هفته بخورم تا اینکه کم بیادو آبرو ریزی شه. خیلی متنفرم از کم بودن غذا. یا مهمون دعوت نباید کرد یا اگه دعوت میکنیم نباید جوری باشه که طرف گشنه بمونه.

17 آذر 97 تبدیل شدم به یک عدد مامانتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط نسترن 2016 ، شیرین‌ترین ، Rosee ، رهاورد ، K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام