متخصص زنان |
۲۴-مرداد-۱۳۹۹, ۰۲:۳۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۹ ۰۲:۳۶ عصر توسط Kameliya1370.)
![]() |
||||
|
||||
![]() (۱۲-آبان-۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ عصر)'afsane2006' نوشته است: سلام بچه ها کسی دکتر مریم امیری و مریم قاسمی می شناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۱۲-آبان-۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ عصر)38' نوشته است:سلام بچه ها کسی دکتر مریم امیری و مریم قاسمی می شناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
||||
۴-اسفند-۱۳۹۹, ۱۱:۲۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: متخصص زنان
کسی اینجا کولپوسکوپی انجام داده؟
چقدر ندانستن ها ونفهمیدن ها هست که از دانستن ها وفهمیدن ها بهتر است. |
||||
۵-اسفند-۱۳۹۹, ۱۲:۱۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام خانما متخصص زنان خوب تو بیمارستان لاله سراغ دارید؟
دکتر خودم همین بیمارستان بود ولی رفتن سفر تا اخر فروردین منم به خاطر مشکلم مجبورم برم پیش دکتر دیگه ممنون میشم اگه سراغ دارید معرفی کنید پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد ![]() ❤خدایا شکرت❤ |
||||
۵-اسفند-۱۳۹۹, ۰۷:۰۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
(امروز ۱۲:۱۲ صبح)'مونا۹۶' نوشته است: سلام خانما متخصص زنان خوب تو بیمارستان لاله سراغ دارید؟ دکتر حسین آصف جاه برای لاپاراسکوپی حرف نداره، دکتر پریسا مقتدایی هم زایمان پرخطر دوتاشون لاله هستند |
||||
|
۵-اسفند-۱۳۹۹, ۰۴:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(امروز ۰۷:۰۴ صبح)'Soufi62' نوشته است:(امروز ۱۲:۱۲ صبح)'مونا۹۶' نوشته است: سلام خانما متخصص زنان خوب تو بیمارستان لاله سراغ دارید؟ ممنون عزیزم اره تعریف دکتر مقتدایی رو خیلی شنیدم روزای سه شنبه بیمارستانن پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد ![]() ❤خدایا شکرت❤ |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.