ماهی شکم پر

۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸ صبح
ارسال: #1
     
Heart ماهی شکم پر
Heartماهی شکم پر به سبک سحرناز


گردو آسیاب شده
رب انار
جعفری
ماهی
نمک



گردو، رب انارو جعفری رابا هم مخلوط کرده

[تصویر: ماهی شکم پر]

[تصویر: ماهی شکم پر]


شکم ماهی را نمک میپاشیم وبا مواد پر میکنیم و با نخ میدوزیم

روی ماهی را نمک میپاشیم روغن میمالیم و در فر میگذاریم

[تصویر: ماهی شکم پر]

دقت داشته باشید زیر ماهی در سینی فر سبزیجات بچینید و ماهی را روی اآنها بگذارید تا نچسبد

ماهی سفید برای این غذا مناسب است
ولی من با قزل آلا هم درست کردم
خیلی خوب میشه

[تصویر: ماهی شکم پر]

[تصویر: ماهی شکم پر]

[تصویر: ماهی شکم پر]

[تصویر: ماهی شکم پر]

[تصویر: ماهی شکم پر]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zohi ، sar ، ترنج ، hoda sarem ، fanous ، دختر ایرونی ، aram ، مهدیه ی مورچه ، النا ، skyisup92 ، nasibe_603 ، mortezakabiri ، ailineto ، mehrafarin90
۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ صبح توسط هیلدا.)
ارسال: #2
RE: ماهی شکم پر...
دستور پخت ماهی شکم پر شمالی [تصویر: ماهی شکم پر]

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند...

ماهی شکم پر

مواد لازم

ماهی 1 عدد
گشنیز خرد شده + سبزی معطر یا کوهی مثل انار جیه 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم یا ترشی سیاه
گردو 50 تا 100 گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم


طرز تهیه :
- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و +گردو کمی تف دهید بعد گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه،ترشی یا آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یک ظرف زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا زرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نکته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج یا ترشی سیاه نیز استفاده کرد.
-من خودم ترشی میزنم .موقع سرو رویه ماهی ابلیمو میریزیم New1 [تصویر: ماهی شکم پر][تصویر: ماهی شکم پر]مواد لازم [تصویر: ماهی شکم پر][تصویر: ماهی شکم پر]گذاشتن مواد میانی ماهی ودوختن شکمش [تصویر: ماهی شکم پر]
نقل قول
 سپاس شده توسط sar ، Nanas ، ترنج ، fanous ، nasibe_603 ، mehrafarin90
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ عصر
ارسال: #3
     
Heart ماهی شکم پر
مواد اولیه :

ماهی سفید یک عدد
سبزی‌های معطر (شاملجعفری، گشنیز، تره، سیر سبز و اسفناج) یک و نیم کیلوگرم
گردوی خردشده نصف پیمانه
رب انار یک قاشق غذاخوری
دانه انارترش 1/4 پیمانه
آب انار و نارنج از هر کدام نصف پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
آب یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرزتهیه:

سبزی‌ها را ریز کرده و در پیاز داغ تفت می‌دهیم. سپس رب و آب انار و نارنج، آب، گردو و دانه انار را اضافه کرده و بعد از افزودن نمک، فلفل و زردچوبه با شعله ملایم حدود 30 دقیقه حرارت می‌دهیم تا سبزی به روغن بیفتد.

بعد از خالی کردن شکم ماهی مواد آماده شده را داخل شکم ماهی قرار می‌دهیم و با کمک خلال دندان یا نخ و سوزن آشپزی شکم ماهی را می‌دوزیم. روغن مایع را در تابه ریخته پس از داغ شدن ماهی را درون آن قرار می‌دهیم. حرارت در ابتدا باید زیاد باشد تا پوست ماهی کمی برشته شود و سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و در آن را به صورت نیمه می‌گذاریم تا خمیر نشود. وقتی یک طرف ماهی برشته شد حرارت را زیاد کرده تا آب ماهی تبخیر شود و طرف دیگر آن را سرخ می‌کنیم.

نکته:

در صورت تمایل از دانه انار استفاده کنید.

این ماهی را در فر هم می‌توان طبخ کرد.

اگر راغب بودید می‌توانید اشپیل ماهی (تخم ماهی) و زرشک یا آلو با توجه به ذائقه‌های مختلف به مواد داخل شکم ماهی بیفزایید.

[تصویر: ماهی شکم پر]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط vida tgh ، skyisup92 ، nasibe_603 ، mehrafarin90
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ صبح
ارسال: #4
RE: ماهی شکم پر
بچه ها اگه شکمشو پر کنم میشه سرخش کنم؟ازش بیرون نمیریزه؟

حضور آرامت مدتهاست در کنارم نیست......
ولی یادت مهمان همیشگی قلبم است.New1
خدایا بچمو در پناه خودت حفظ کن، 36
نقل قول
 سپاس شده توسط mehrafarin90
۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
ارسال: #5
RE: ماهی شکم پر
آره رکسانا جان میشه فقط خیلی پرش نکنWink
ما شمالی تو مواد شکم پر اشپل ماهی رو هم تفت میدیم میریزیم،خیلی خوشمزه میشه این دفعه حتما" عکس میذارمWink

تو یه روز سرد پاییزی تو اومدی تو وجود من و به من گرما بخشیدی.....
حالا تو شدی همه وجود من و بابایی .......خیلی دوستت داریم و مواظبتیم....
20 هفته کامل شدLub
نقل قول
 سپاس شده توسط روکسانا
۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #6
     
RE: ماهی شکم پر
روکسانا جان با نخ بدوزش
اصلا بیرون نمیریزه...

بعد موقع سرو نخ رو در بیار...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ailineto ، mehrafarin90
۱۲-آذر-۱۳۹۱, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #7
     
Heart ماهی شکم پر شب یلدا
غذای اصلی این شب، خورش فسنجان است، اما در برخی استانها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى ها یا سبزى پلو درست مى کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى گذارند. اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى گذارند.


مواد لازم:
ماهی درسته ترجیحأ سفید یا شوریده یا حلوای سفید یک عدد

مواد داخل شکم ماهی:
گردوی سابیده ٢ قاشق سوپخوری
پیازسرخ کرده ٢ قاشق سوپخوری
زرشک تازه یا خشک ٢ قاشق سوپخوری
انار دون شده ترش یا شیرین ٢ قاشق سوپخوری
سبزی معطر سابیده 2 قاشق سوپخوری
سیر سابیده یک قاشق سوپخوری
رب انار، رب آلوچه، رب ازگیل از هرکدام یک قاشق سوپخوری

مواد سس داخل فر:
کره 2 قاشق سوپخوری
زغفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
داخل شکم ماهی را پاک کرده، خوب شسته و خونابه ها را خارج کنید. بیرون و داخل ماهی را نمک، فلفل، زردچوبه و کمی سرکه بزنید تا بوی ناخوشایندش از بین برود. مواد داخل شکم را با هم مخلوط کرده و داخل شکم ماهی بریزید و شکمش را بدوزید. زیر و روی ماهی را فویل قرار دهید و داخل فر بگذارید و در حرارت 180 درجه سانتیگراد برای 45 دقیقه بگذارید بپزد.


کره را آب کرده با زعفران و آبلیمو مخلوط کنید و نیمی از این سس را روی ماهی داخل فر دهید تا خوش رنگ و بو شود. نیم دیگر این سس راروی ماهی داده فویل را باز کرده و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر با همان حرارت در فر بماند. سپس یکی از سس های زیر را برایش انتخاب کرده برای سرو آماده کنید.


نکته: اگر فر نبود می توانید ماهی را داخل پلوپز بگذارید، ولی زیر ماهی فویل قرار دهید تا بین ماهی و ته دیگ فاصله باشد. همین طور می توانید در ماهی تابه مخصوص ماهی با حرارت کم دو رویش را سرخ کنید و اجازه دهید آرام آرام بپزد.

مواد سس بیرون از فر شماره یک:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
آبغوره یا نارنج یک پیمانه
گلپر سابیده یک قاشق سوپخوری
مواد فوق را ترکیب کرده و یک جوش می دهیم.

موادسس شماره دو:
گردوی سابیده 2 قاشق سوپخوری
آب انار ترجیحأ ترش یک پیمانه
سیر سابیده یک حبه
آب گرم نیم پیمانه
این مواد را با هم مخلوط کنید.

در پایان هم ماهی آماده شده را در دیس قرار داده و آن را با سس تزیین می کنیم.



[تصویر: ماهی شکم پر]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط atrisa33 ، nasibe_603 ، mehrafarin90 ، فرفری
۱۲-آذر-۱۳۹۱, ۰۶:۳۸ عصر
ارسال: #8
RE: ماهی شکم پر
سحرناز جان نیازی نیست ماهی رو توی اون مواد سرکه و اینا بخابونیم چند ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من باید مثل قبل مانکن شم Cool

وزن اولیه:72.200

وزن فعلی: 63

هدف اولیه:68
هدف دوم:63
هدف سوم:57

تاریخ شروع30 خرداد 94
نقل قول
۱۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ عصر
ارسال: #9
     
RE: ماهی شکم پر
نه عزیزم
سرکه لازم نیست

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mehrafarin90
۱۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۵۵ عصر
ارسال: #10
RE: ماهی شکم پر
با اجازتون تخصص من غذاهای شمالیه.
مواد داخل شکم ماهی:
سبزی: گشنیز، شنبلیله، شوشاق، برگ سیر، ریحون محلی(بعضی از این سبزی ها مخصوص شمالن مثلا شوشاق فقط تو شماله ولی من تو هایپراستار دیدم همشو داره)
گردو سابیده شده
سیر( من دو حبه میذارم)
رب انار
آب نارنج
ادویه
همه اینا رو مخلوط( البته سبزی از قبل خورد و سرخ شود) و در شکم ماهی( حتما سفید باشه) میریزم به ماهی روغن میزنیم و داخل فر میزاریم
به همین راحتی البته ما شمالیا اشبل ماهی هم میریزم ولی فکر نکنم همه فرهنگا دوست داشته باشن
نقل قول
 سپاس شده توسط atrisa33 ، aram ، Khanom Tala ، nasibe_603 ، dokhtar irani ، mehrafarin90
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام