ماهی رژیمی

۲۴-فروردين-۱۳۹۱, ۰۵:۰۳ عصر
ارسال: #1
ماهی رژیمی
یه تیکه ماهی دلخواه ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای یه نصفه
آب لیموی تازه ۱.۵ قاشق غذاخوری
پودر فلفل و لیمو به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.

* کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.
[تصویر: ماهی رژیمی]

همان غاري كه از وارد شدن به آن واهمه داريد، مي تواند سرچشمه هاي آن گنجي باشد كه به دنبالش مي گشته ايد...
نقل قول
 سپاس شده توسط عسل بانو. ، shania ، reyhan ، tarannome baran ، zari_joon ، yac ، دریا73 ، parisa.5085 ، mm2
۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸ صبح
ارسال: #2
RE: ماهی رژیمی
کسی دستور دیگه ای داره؟
می خوام با کمترین مقدار روغن بپزم
New1

لبخند بزنید؛ شما مسول حل تمام مشکلات دنیا نیستید.Smiling
نقل قول
۶-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷ عصر
ارسال: #3
   
RE: ماهی رژیمی
من همیشه میذارم تو فر بدون هیچ روغنی
خیلی هم ترد و خوشمزه است
آب پز هم میتونین بکنین
نقل قول
 سپاس شده توسط دریا73 ، 3lena
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ عصر
ارسال: #4
   
RE: ماهی رژیمی
مواد لازم برای تهیه قزل آلای رزیمی:
ماهی قزل آلا : 1عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده : 2عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده : 1عدد
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجبیل : به مقدار لازم
سیر و شوید تازه : به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند . بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید. روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط mm2 ، farnaaz
۱۹-آذر-۱۳۹۳, ۰۹:۵۷ عصر
ارسال: #5
RE: ماهی رژیمی
پودر زنجبیل. و ماهی خوب می شه طعمش رو عوض نمی کنه؟
نقل قول
۴-بهمن-۱۳۹۳, ۰۷:۳۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-بهمن-۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ صبح توسط parisimaa.)
ارسال: #6
RE: ماهی رژیمی
من توی ماهیتابه دوطرفه رژیمی ماهی درست کردم...نهایتش یه قاشق روغن برده...بنظرم بهترین راه واسه ماهی رژیمی کباب کردنش هست ..ماهی کپور عالیه واسه کباب امتحان کنید حتما.................... ابپز کردن ماهی اصلا خوشمزه نمیشه من امتحان کردممممممم
نقل قول
 سپاس شده توسط (کژال)
۲۷-دي-۱۳۹۵, ۱۲:۳۱ عصر
ارسال: #7
RE: ماهی رژیمی
دوستان ماهی کبابی چجوری درست میشه؟ و باید چه نوع ماهی باشه؟
نقل قول
۱۶-آبان-۱۳۹۶, ۰۳:۴۵ عصر
ارسال: #8
       
RE: ماهی رژیمی
ماهی قزل آلا: 1عدد ( به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده : 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجبیل : به مقدار لازم
سیر و شوید تازه : به مقدار لازم

طرز تهیه :
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

نکته قابل توجه : افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط marcopolo
۱۱-آذر-۱۳۹۶, ۰۳:۱۸ عصر
ارسال: #9
     
RE: ماهی رژیمی
*یک عدد ماهی حدودا ۳۵۰ گرم برای یک نفر(ماهی شوریده یا قزل رنگین کمان،راشگو)

*ادویه مخصوص ماهی

*روغن هسته ی انگور یا روغن کنجد یا روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

*نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

*پودر سیر نصف قاشق چایخوری

*لیموی تازه ۲ عدد

*گوجه برای تزئین یک عدد

*زیتون برای تزئین مقداری به دلخواه

طرز تهیه:





به تعداد هر نفر یک عدد ماهی ۳۰۰ گرمی خریداری کنید و ماهی رو اول پولک(فلس)

گرفته و از زیر قسمت شکم شکاف بدید و داخل شکمش رو تمیز و خالی کنید.

بعد از این که ماهی رو شستید ،بزارید تا ماهی کاملا خشک بشه و آب ماهی

کاملا گرفته بشه،یک عدد لیمو رو بشکافید و آبلیمو رو بگیرد و درون شکم

ماهی بریزید،فلفل سیاه و ادویه و نمک (البته کسانی که

فشار خون دارند می تونند اصلا نمک نزنن و بجای آن

مقدار لیمو رو زیاد کنند)هم به داخل شکم ماهی ، و همه

جای ماهی بمالید،مقداری روغن هم روی ماهی بمالید و بعد

ماهی رو داخل یک ظرف نسوز بزارید و روی ظرف را فویل بکشید،

که مثل دمکنی عمل کنه و بعد بزارید داخل فر در فسمت

وسط ، یا طبقه ی پائئن تا ماهی بپزد.اگر دوست دارید روی ماهی برشته بشه ،

فویل رو از روی ظرف برداید و ظرف ماهی رو در قسمت بالای فر

قرار بدید تا روی ماهی کاملا برشته بشه .

ماهی رو با گوجه و زیتون تزئئن و میل کنید.

اپلیکشن بیکیوت (Becute) 

برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید .

اپلیکشن بیکیوت ویژه آرایشگران بر روی سیب آپ قرار گرفت .

بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است .
نقل قول
۱۰-تير-۱۳۹۷, ۰۹:۱۴ صبح
ارسال: #10
RE: ماهی رژیمی
ماهی کبابی
به ماهی نمک فراوون بزنید یک ربع بذارید بعد بشورید بهش آب تمر بمالید و تو یه فویل بپیچید و بذارید رو آتیش بدون یک قطره روغن آماده میشه.میتونید هم سبزی ماهی و پیاز و سیر هم با مقدار خیلی خیلی کم سرخ کنید و بذارید تو شکم ماهی بعد کبابش کنید

ماهی سرخ کرده رژیمی
ماهی رو نمک فراوون بزنید بعد یک ربع بشورید و کاملا خشک کنید بهش آرد و زرچوبه بمالید بعد تو ماهیتابه رژیمی یک قاشق سر خالی روغن بریزید و تو کل ماهیتابه بچرخونید بعد ماهیتون رو بذارید توش و سرش ببنید بخار میزنه به راحتی پخته میشه وقتی یک طرفش پخت برشگردونید تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه ولی حتما با پوست باشه چون پوستش بید کمی بسوزه که گوشت کاملا پخته بشه مزه اش مثل ماهی کبابی میشه

ماهی فر رژیمی
دقیقا مثل دستور ماهی کبابی ولی تو فر البته طعمش فرق می کنه

شهر: بوشهر
تاریخ عروسی: 95/04/16
آرایشگاه: تارا
آتلیه: عکسباران
لباس عروس: بارانا
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام