ماهی تند با سالاد نودل

۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر
ارسال: #1
     
Heart  ماهی تند با سالاد نودل
مواد اولیه :

نودل 400 گرم
خیار و پیازچه خلال‌شده و ماهی از هر کدام یک عدد
فلفل چیلی دو عدد
سویا سس پنج قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

یک غذای بین‌المللی ژاپنی که طرفداران زیادی در اقصی نقاط جهان دارد و در رستوران‌های ژاپنی هم که در ایران است سرو می‌شود. گرچه بگویم که باید از غذای ژاپنی خوشتان بیاید تا آن را میل کنید، حالا اگر درست کردید و با مزاجتان سازگار نبود، یه بار ما رو نفرین نکنید، ما آموزش دادیم برای اونایی که غذای ژاپنی دوست دارند...

ابتدا نودل‌ها را پخته و آبکش کرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار می‌دهیم و دوباره آبکش می‌کنیم. برروی ماهی کمی نمک و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ می‌نماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودل‌های پخته شده را می‌ریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلال‌شده گذاشته و ماهی سرخ‌شده را در کنار یا روی نودل‌ها می‌گذاریم. غذای ژاپنی

طرز تهیه سس:

روغن کنجد، سویا سس، سرکه بالزامیک، شکر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط کرده و بر روی سالاد می‌ریزیم.

[تصویر:  ماهی تند  با سالاد نودل]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zahra_as
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام