ماهیتابه دو طرفه |
۱۸-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: ماهیتابه دو طرفه
من مارک قابلمم دالتونه تو سرویسش ماهیتابه دو طرفم داره
خیییلی خوبن به خصوص الانا که همه رژیم دارن "من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم/که ناکس،کس نمی گردد بدین بالانشینی ها" |
||||
۲۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۹:۵۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
منم دسینی خریدم
اول شنیدم خوبه و خریدم. الان شنیدم خوب نیست... ! |
||||
۲۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۰:۰۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
ماله منم دسینیه!
استفاده نکردم هنوز...نمیدونم خوبه یا نه...! |
||||
۲۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
میگن که مجیکم خوبه
من که خودم هنوز نخریدم هرکجالرزیدی،هر کجا ترسیدی،تو بگو ازته دل: من خدارادارم ![]() |
||||
۱۰-تير-۱۳۹۱, ۰۶:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
ماهیتابه دوطرفه برای کوکو سبزی و کوکو هام خوبه؟ برای برگردوندنه کوکو منظورمه, آخه من هر وقت کوکو سبزیو میخوام برگردونم خراب میکنم.!
|
||||
|
۱۰-تير-۱۳۹۱, ۰۶:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
مال من نیو لایفه. برای ماهی و مرغ عالیه. مامانم هپی کال داره، اونم راضیه.
٢١ اردیبهشت آغاز آرامشم.خدایا شکرت به خاطر همه چیز . آدرس اینستام shahrzad_salon |
||||
|
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۰۸:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
ایکاش یکی غذاپختن توی اینا رو با عکس نشون میداد
من که هنوز بهش دست نزدم |
||||
|
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
بهاردخت خانم کاری نداره کف ماهیتابه رو چرب کن بعد مرغ و ماهی یا هرچیزه دیگه رو که میخای بذار توش یه طرفش که پخت یا سرخ شد ماهیتابه رو برگردون بذار دوباره سرخ شه تمومه دیگه
حالا نوش جان کنید زندگی که همیشه آرزوشو داشتم شروع شد خدایا بخاطر همه چی ممنونم تنهامون نذار ترو به امام حسینت قسم. ![]() |
||||
|
۳۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
یکی از پر مصرف ترین لوازم آشپز خونه ی من همین ماهی تابه ست برای ماهی خیلی خوبه حتی استیک هم توش خوب میشه.روغن هم اینور و اونور نمیریزه حتی همسرتون هم میتونه باهاش خوب آشپزی کنه.این یه چیزش عالیه!
|
||||
۳۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۳۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
من که یک بار اشپزی کردم توش بعدم جمعش کردم همه روغناموقع برگردوندن ریخت روی گاز.با اینکه دورش کشم داره.
![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.