مانتو شیک با قیمت مناسب از کجا بخرم ؟ |
۱۷-تير-۱۳۹۷, ۱۰:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: مانتو شیک با قیمت مناسب از کجا بخرم ؟
(۱۷-تير-۱۳۹۷ ۰۳:۵۳ عصر)'nm65' نوشته است: بچه ها کار مانتو مناسب تابستون شیک باشه کجاها داره؟ سلام عزیزم مانتو میرداماد خیلی ام تنوعش خوبه انجام ترجمه تخصصی،پروپوزال، سمینار و پایان نامه در زمینه مهندسی ژئوتکنیک با قیمت مناسب |
||||
|
۶-مهر-۱۳۹۷, ۰۱:۲۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مهر-۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ عصر توسط نازنین امیری.)
![]() |
||||
|
||||
دوستان تبریزی ، کسی از مدا مهدی خرید داشته ؟ مانتوهاش چطورن ؟ میصرفه بیام تبریز اونجا خرید کنم؟
سلام میشه لطفا برام دعا کنید . سپاسگذارم. |
||||
۱۵-مهر-۱۳۹۷, ۱۱:۰۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۷-مرداد-۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ عصر)'liaa' نوشته است:(۷-مرداد-۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ عصر)'مامان گل دخترا' نوشته است:(۷-مرداد-۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ صبح)'ساره 776' نوشته است: پاساژ سمرقند طبقه ی هم کف یه مانتو فروشی داره قیمتاش خیلی مناسبه با 70 تومن یه مانتوی شیک میشه خرید اسم مانتو فروشیش گالری افروز هست خوبه مانتوهاش |
||||
۱۳-آبان-۱۳۹۷, ۰۳:۴۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
داخل میدان هفت تیر مانتو های خوبی پیدا میشه
هنرانه وبسایت [url=https://honarane.com]آموزش خیاطی [url=https://honarane.com/jobs]سفارش دوخت لباس [url=https://honarane.com]خیاطی |
||||
۲۹-بهمن-۱۳۹۷, ۱۰:۵۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
میشه لطفا چند مدل قشنگ برای سایز بالا اما مناسب جوون ها بزارید؟من اینستا هرچی دیدم همه مشکی و ...بود مرسی
خوشحالي از تو شروع ميشود نه از رابطه هايت نه از كارت نه با پول هايت خوشحالي از خود تو شروع ميشود |
||||
۱۱-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان
من برای خرید مانتو 7 تیر و پاساژ ایرانیان و آریاشهر رفتم ولی نتونستم یه مانتوی ساده و شیک که باب میلم باشه پیدا کنم. جای دیگه ای سراغ دارید برای مانتو؟ |
||||
۱۲-اسفند-۱۳۹۷, ۱۰:۱۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
دوست جونای کرجی
مانتو خوب از کجا خریدین؟ مدلای امسال چقد مزخرف شده. چهار راه طالقانی و گوهردشت رو تقریبا دیدم. مانتو شیک واسه عید سراغ ندارین؟ سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا |
||||
|
۱۲-اسفند-۱۳۹۷, ۱۰:۴۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-اسفند-۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ صبح توسط hadis sh.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۲-اسفند-۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ صبح)'کیاناز' نوشته است: دوست جونای کرجی مانتو خوب از کجا خریدین؟ مدلای امسال چقد مزخرف شده. متاسفانه همینطوره منم کوهردشت رو تقریبا گشتم چیزی نیابیدم یکی دوتا از دوستام هم همین رو گفتنند ![]() instagram : hadiis_sweet_home اشتراک تجربه های خرید جهیزیه
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه مدیا ( تارا ) آتلیه: آتلیه ماه و خورشید لباس عروسی و نامزدی: مزون عروس سفید پوش ( کرج ) تالار و باغ: جشن نامزدی |
||||
|
۱۲-اسفند-۱۳۹۷, ۱۰:۵۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-اسفند-۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ صبح توسط Kalisi.)
![]() |
||||
|
||||
مانتو مکث پاساژ بوستان میدون پونک
من دو ساله مانتوهامو از اینجا میگیرم مدلهای ساده و شیکی داره منم یکمی سخت پسندم تو مانتو و بیشتر مانتوهای بلند میپسندم مثلا مانتویی که من 2 سال پیش از اینجا گرفتم هنوز شیک و قابل استفاده است قیمتاش شاید یکمی بالاتر از جاهای معمول باشه ولی به نسبت کیفیت پارچه و دوخت می ارزه حتما یه سر بزنید راز زندگی این است؛ همچون بید خم شو و چون بلوط مقاومت کن. انعطاف در عین اقتدار…. |
||||
|
۱۲-اسفند-۱۳۹۷, ۰۱:۰۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۲-اسفند-۱۳۹۷ ۱۰:۵۵ صبح)'Kalisi' نوشته است: مانتو مکث پاساژ بوستان میدون پونک پیج یا کانال داره دوستم ؟؟ instagram : hadiis_sweet_home اشتراک تجربه های خرید جهیزیه
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه مدیا ( تارا ) آتلیه: آتلیه ماه و خورشید لباس عروسی و نامزدی: مزون عروس سفید پوش ( کرج ) تالار و باغ: جشن نامزدی |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.