مانتو شیک با قیمت مناسب از کجا بخرم ؟ |
۱۴-اسفند-۱۳۹۶, ۰۴:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: مانتو شیک با قیمت مناسب از کجا بخرم ؟
رویای زیبا
پاسدارن بین دشتستان ۷ و ۸ . پلاک ۹۲ پیروزی نبش پرستار شکوفه های بهاری و فرشته ی ما با هم میان رو زمین ![]() |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۶, ۰۵:۰۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
منم کت نامزدیمو از مزون عسلی گرفتم کت تک 480 شال 80 ت شلوار 70 ت شومیزش 50
کاراشون خاص وخوشگله اما قیمتاش یکم بالا |
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۹۶, ۰۷:۳۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-اسفند-۱۳۹۶ ۰۷:۳۵ صبح توسط شیطون خانم.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۴-اسفند-۱۳۹۶ ۰۵:۰۱ عصر)'sepideh...' نوشته است: منم کت نامزدیمو از مزون عسلی گرفتم کت تک 480 شال 80 ت شلوار 70 ت شومیزش 50 آره قبول دارم کاراشون خاص و قیمتا بالا و متاسفانه اخلاقشون افتضاح فقط وقتی مجبور باشی مثل عقد و نامزدی خودت بری پیششون خوبه ، برای خرید عادی ادم دلش نمیاد سمتشون بره ![]() ![]() (۱۴-اسفند-۱۳۹۶ ۰۴:۴۸ عصر)'TiTi 92' نوشته است: رویای زیبا عزیزم اینستا یا تلگرام ندارن ؟ اول نمونه کارشون ببینیم بعد بریم ![]() ![]() راستی بچه ها مزون ارا arafashiondesign کسی رفته واسه خرید؟ قیمتاشون بد نیست. عکس مانتوها هم تو اینستاشون خوبه ولی از نزدیک کسی دیده ؟ کیفیت و زیباییش چطوره از نزدیک؟ ![]() |
||||
۱۷-اسفند-۱۳۹۶, ۰۶:۱۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-اسفند-۱۳۹۶ ۰۶:۲۴ عصر توسط رخشید.)
![]() |
||||
|
||||
ملون که جدیدا اسمش تغییر کرده به نو منم مشتریشونم و خیلی راضیم از مانتوهاش
https://www.instagram.com/nou.style/ تلگرامشونم noustyle مانتو میرداماد چند سال پیش خوب بود ولی جدیدا خیلی بازاری شده مثل مانتوهای هفت تیر ولی درسته برای سایز بزرگ چیزای شیکی داره https://www.instagram.com/manto_mirdamad/ |
||||
|
۲۶-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۱۲:۵۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
من چند وقت پیش سمت نارمک بودم هفت حوض یه مغازه رفتم مانتواش عالیییی بود کلا همه مانتواش ١٥٠ بود انگار یه مزون خیلی خوب بود تو بالا شهر که همینارو میدن ٤٠٠ ٥٠٠ منم ٣ تا گرفتم
ولی نمیدونم اسمش چیه دست چپ خیابون بود میکاپ ارتیست غزاله فروزانفر اتلیه باراد اقای محسن اریا تشریفات پیانو گل بوهوم ....... همه چیز فوق العاده باید همه چیز در من آغازی تازه داشته باشد. |
||||
|
۵-خرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
از تهرانسر.
|
||||
۵-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۲۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-خرداد-۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ عصر توسط اتيشپاره.)
![]() |
||||
|
||||
من چند روز پیش تو گلدیس اریاشهر بودم، خیلی از مغازه ها قیمت مانتوهاشون زیر ۱۰۰ تومن بود. البته مدلهای معمولی و از نظر من دوخت های نسبتا ضعیف ( بعضیاشون همون تن مانکن هم کج و معوج بودن) . مغازه های شالو روسری هم شالهاشون از ۱۰- ۱۵ تومن به بالا بود
حالا همه چی سر جاشه ![]() |
||||
|
۵-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۴۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
تولیکا کاراش خوشگله.قیمتاشم خوبه.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
۶-خرداد-۱۳۹۷, ۰۹:۰۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها من دیروز تیراژه بودم خیلی از مغازه ها مانتوهای قیمت مناسب داشتن زیر 100 تومن
![]() |
||||
|
۱۷-تير-۱۳۹۷, ۰۳:۵۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها کار مانتو مناسب تابستون شیک باشه کجاها داره؟
برای روزمره میخوام هر روز بپوشم آرایشگاه گیوا(میکاپ نسترن پوستمو داغون کرد .شینیون کار فرناز بد نبود) رستوران طهران پاریس(پیشنهاد نمی کنم) محضر 338(عالی عالی) ![]() |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.