مادر زن سلام |
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۳۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
مادر زن سلام
دوستای مهربون لطفا نظر بدین که چه هدیه ای مناسبه واسه مادر زن سلاااااااااااااااااام
![]() خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-آبان-۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ صبح توسط مهساناز.)
![]() |
||||
|
||||
RE: مادر زن سلام
سکه خوبه عزیزم . ما که سکه دادیم . و شیرینی هم گرفتیم و توی یک سینی با نقل و گل تزیین کردیم (همون جا خونه ی مامان تزیینش کردم ) و بهشون تقدیم کردیم به مادر زن گرامی . ههههه
![]() |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
آره سکه خیلی خوبه.طلا رو ممکنه دوست نداشته باشن ولی سکه سنگین و آبرومندانست!
|
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-آبان-۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ صبح توسط nana.)
![]() |
||||
|
||||
آخه سکه
![]() خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
ما یه توگردنی دادیم. مامانم خیلی خوشش اومد و سورپرایز شد. همش هم به همه نشون میده :-D
|
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
چرا حس بد نغمه جون؟؟ما ربع سکه با یه دسته گل دادیم،چون من هر چی برای مامانم میگرفتم با سلیقش جور در نمیومد،برا همین ربع سکه خریدیم خیلی هم خوشش اومد،مهم اون قدر دانیه هستش حالا هر جور میخواد انجام بشه مهم نیست،مهم اینه که مامانامون بدونن ما ازشون ممنونیم،ولی من دلم میخواست برای بابامم کادو بگیرم که نشد آخه اونها خیلی زحمت میکشن اما کمتر ازشون تشکر میشه
|
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها به نظر تون پارچه چطوره؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
اگه خیلی خوشگل باشه چرا که نه...ولی مردم عقلشون تو چشمشونه هر چقدم پارچه ات گرون باشه......باز میگن پارچه داد....چرا چیزی که لارم داره نمیگیری مثلا وسیله برقی که خیلی نیاز داشته باشه
یادداشت مدیر: دوست عزیز لطفا امضای خود را ویرایش کنید، تبلیغ،خلافِ قوانین میباشد. |
||||
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۴:۰۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() شروین جون وسیله برقی مثل چی؟؟؟؟؟مثلا مامان من ماشین ظرفشویی لازم داره که واسه من خیلی گرونه ![]() خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۴:۰۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
فک کنم تو تاپیکهای دیگه در رابطش حرف زدیم چون منم پیدا نکردم،اما همین مباحث گفتیم
|
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.