لیسبون

۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ عصر
ارسال: #1
     
Heart لیسبون
مواد اولیه :

پاستا 100 گرم
زیتون سیاه 50 گرم
میگو 100 گرم
پنیر پارمسان 50 گرم
سس مارینارا 100 گرم
نمک، فلفل و جعفری خرد شده به میزان لازم
روغن و کره به میزان لازم

این غذا از غذاهای معروف کشور پرتغال می‌باشد که حتی نام این غذا یعنی لیسبون نام پایتخت این کشور است.


مواد لازم جهت سس مارینارا:

گوجه‌فرنگی رنده شده سه عدد

پودر آویشن و پودرسیر به میزان لازم

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه یک پرس:

روغن و کره را در تابه ریخته سپس میگوهای پاک شده را هم درون تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. بعد زیتون سیاه را همراه سس مارینارا به مواد افزوده و نمک و فلفل را به مواد اضافه می‌‌کنیم. آن‌گاه پاستای پخته شده را اضافه کرده و بر روی شعله ملایم به مدت پنج دقیقه می‌گذاریم تا حرارت ببیند.

غذای آماده شده را هنگام سرو در ظرف ریخته، با پنیر پارمسان و جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم و می‌توانیم نان‌سیر نیز کنار ظرف قرار دهیم.

نکته:

پاستارا آبکش کرده و به مدت 15-10 دقیقه دم می‌کنیم.

برای تهیه نان سیر، نان باگت را به قطعات یک سانتی‌متری برش زده، کره، سیر تازه را روی آن مالیده و جعفری خرد شده را روی آن ریخته و در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.

برای تهیه سس مارینارا کافی است مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط کنیم.

[تصویر: لیسبون]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط pink lady ، پَپَشو
۲۲-دي-۱۳۹۳, ۰۸:۱۳ عصر
ارسال: #2
RE: لیسبون
منم عاشق لیسبونم ولی هزینه اش زیاده به خاطر میگوش میگم در ضمن من کم زنجبیل تازه هم توش خورد میکنم خیلی خوشمزه تر میشه
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام