قنادی بی بی یوسف آباد |
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: قنادی بی بی یوسف آباد
بچهها، من تا حالا نرفتم اینجا. میشه بگید قیمت همین کیک آمادههاش چنده؟ یعنی میخوام بدونم به خاطر برند و معروفیتش آیا از قنادیهای دیگه گرونتره یا نه؟ بعدشم اندازههاش چهجوریه؟ یعنی همین کیک شکلاتیشو یه اندازهای داره که آدم یه بار بخواد همینجوری بخره و نمونه تو خونه؟ (برا تولد نمیخوام اما ما اونقدرم کیک خور نیستیم، میترسم بمونه.)
![]() |
||||
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۶:۰۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-تير-۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ عصر توسط nilaa.)
![]() |
||||
|
||||
قیمتهاش معمولیه همه میتونن بخرنة
سایرهاى مختلف هم داره میتونى کوجیکش رو بخرى درضمن یک شعبش هم تو شریعتى هست بالا تر از صدر تو اون سربالاییها اسمشو یادم رفته ؛) زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ عصر توسط Saghi.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۸-تير-۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ عصر)Zahraa نوشته است: بچهها، من تا حالا نرفتم اینجا. میشه بگید قیمت همین کیک آمادههاش چنده؟ یعنی میخوام بدونم به خاطر برند و معروفیتش آیا از قنادیهای دیگه گرونتره یا نه؟ بعدشم اندازههاش چهجوریه؟ یعنی همین کیک شکلاتیشو یه اندازهای داره که آدم یه بار بخواد همینجوری بخره و نمونه تو خونه؟ (برا تولد نمیخوام اما ما اونقدرم کیک خور نیستیم، میترسم بمونه.) کوچیکش یک کیلو و خورده ایه ما چند روز پیش خریدیم ده هزار و خورده ای تومن با جاهای دیگه قیمتش فرقی نمی کنه این کوچیکه واسه سه چهار نفر زیاد نیست عزیزم ![]() |
||||
|
۲۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها شیرینی های دیگه اش چجوریه؟؟؟ مثلاً دانمارکی! کسی امتحان کرده آیا؟؟؟؟؟
![]() نوعروس، خونه دوم منه ![]() |
||||
۲۹-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
شیرینیهاش خوب نیت!
فقط کیکش اونم شکلاتیش! واییییییییییییییییییییییییییی میخامممممممممممممممممممم ![]() |
||||
|
۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها میدونین کیکاش کیلویی چنده؟
واینکه به نظرتون بد میشه کیک عروسی شکلاتی باشه ولی روشو سفید تزیین کنن؟ چون معمولا موزی وگردویی هستند کیکها |
||||
۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
اوه اوه کیک عقد من بی بی بود....شوشو اینا دیوونش شئن من دوسش نداشتم سفید با گلای آبی مثلا فیروزه ای!!!!انگار تهش تلخ بود تو محدوده ی فاطمی و یوسف آباد ار کیک قنادی گلدیس خوشم لومده ...فک کنم واسه ما کیلویی 12.500 بود
دیگران را بگذار ! دل به آفتاب بسپار نگاه کن چگونه هر بامداد صبور و سربلند از شانه های خاکستری صبح بالا می آید و ستارگان چگونه از روشنایی اش شرمنده می شوند خاموش می شوند دیگران را بگذار ! |
||||
|
۲۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
من زنگ زدم پرسیدم گفت کیک سفارشی کیلویی 11500 هست
|
||||
۲۳-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
واااای فکر کنم هیچکی نیست که کیک شکلاتی اش رو دوست نداشته باشه
![]() رولت شکلاتی هاش رو هم خیلیییییییییییی دوست دارم اگه رولتش رو امتحان نکردین توصیه میکنم حتما برین سراغش ![]() |
||||
۳-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
واااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییی من روانی کیک شکلاتیای بی بی ام.1مدت هر روز تو خونمون بود بعد انقد خوردیم دلمونو زد ولی الان باز هوس کردم.من تارت میوه و کیک نسکافه ایشو خوردم زیاد خوشم نیومد ولی تیرامیسوهاشم خوشمزس
اين نيز بگذرد.... |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.