قزل آلا

۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۲:۵۲ عصر
ارسال: #21
RE: قزل آلا
عزیزم پودر سیر برای چی می زنی طعم ماهی رو عوض نمی کنه
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۲۵-آذر-۱۳۹۳, ۰۶:۰۷ عصر
ارسال: #22
RE: قزل آلا
پودر سیر یه طعم خوبی به ماهی میده
عالی میشه

آلیس:میشه بهم بگی کدوم وری برم؟
گربه چشایری : بستگی داره بخوای کدوم وری بری
آلیس : اینکه کجا برم خیلی برام مهم نیست 
گربه چشایری : پس مهم نیست کدوم وری بری . فقط باس به اندازه کافی دور بشی ...
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۱-دي-۱۳۹۳, ۰۴:۳۱ عصر
ارسال: #23
RE: قزل آلا
بچه ها برای طبخ قزل آلا
اولآ به ماهی فروش بگید بجز تمیز کردن ماهی تیغ ماهی هم واستون بگیره. اما اگه میخواین ماهی رو درسته سرخ کنید سر ماهی رو جدا نکنه
دوم ماهی رو که آوردید خونه بشوریدش تا خون و کثیفیاش زیر آب شسته شه.
سوم بسته به تعداد ماهی هاتون، من واسه چهار تا قزل آلای بزرگ دوتا پیاز بزرگ و یه کله سیر رو با غذاساز خورد کردم بعد یه مقدار زعفرون و نمک بهش زدم به علاوه آبلیمو و یه قاشق روغن زیتون که این موادو روی بدن ماهی پهن کنید و بذارید 7 8 ساعتی بمونه
بعد ماهی ها رو زیر آب سرد بشورید و با کاغذ روزنامه خشکش کنید
بعد آرد سفید رو با یه کم زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین مخلوط کرده و ماهی ها رو توش بغلتونید و توی روغن داغ سرخ کنید با حرارت متوسط
طعمش عالی میشه .... قول میدم

شروع رژيم 07/06/94
وزن فعلي 56 - قد 155
وزن هدف 50
وزن ايده آل 45Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط سانی قاصدک ، همیلا-69 ، Black Velvet
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۲۵-دي-۱۳۹۳, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #24
RE: قزل آلا
بچه ها منواسه اولین بار قزل آلا خریدم. دادم همونجا برام تمیزش کرد و استخونشو درآورد.
اومدم خونه هرچی میشورمش بازم لیزه. با آبجوش شستمش اما بازم یه مایع لزجی روش بود. آخر کلافه شدم همونجوری گذاشتمش فریزر. بخوام درستش کنم چیکارکنم این لیزیش بره؟ شما چیکار میکنین؟

خدایا لحظه ای تنهامون نذار Lub
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۴:۳۳ عصر
ارسال: #25
RE: قزل آلا
(۲۵-دي-۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ عصر)fary نوشته است:  بچه ها منواسه اولین بار قزل آلا خریدم. دادم همونجا برام تمیزش کرد و استخونشو درآورد.
اومدم خونه هرچی میشورمش بازم لیزه. با آبجوش شستمش اما بازم یه مایع لزجی روش بود. آخر کلافه شدم همونجوری گذاشتمش فریزر. بخوام درستش کنم چیکارکنم این لیزیش بره؟ شما چیکار میکنین؟


عزیزم هرچی بشوریش لیزی پوست ماهی نمیره. خب جنس پوست ماهی اونجوریه دیگه،نمیشه کاریش کرد. همین که خوب و کامل بشوریش و مطمئن بشی که تمیز شد کافیه Smiling

باد با شمع خاموش کاری ندارد،اگر بر تو سخت میگذرد بدان که روشنی Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط سانی قاصدک ، Black Velvet ، fary
۲۱-اسفند-۱۳۹۳, ۰۷:۰۵ عصر
ارسال: #26
RE: قزل آلا
سلاممم بچه ها خوبین میگمم ماهی قزل الا رو بزارم درسته تو فر سوخاری نمیشه یعنی خودش سرخ نمیشه؟

7 اسفند با ارایشگاه مینیاتور و اتلیه ساره بی نظیر شدNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۲۱-اسفند-۱۳۹۳, ۰۷:۲۳ عصر
ارسال: #27
RE: قزل آلا
(۲۵-دي-۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ عصر)fary نوشته است:  بچه ها منواسه اولین بار قزل آلا خریدم. دادم همونجا برام تمیزش کرد و استخونشو درآورد.
اومدم خونه هرچی میشورمش بازم لیزه. با آبجوش شستمش اما بازم یه مایع لزجی روش بود. آخر کلافه شدم همونجوری گذاشتمش فریزر. بخوام درستش کنم چیکارکنم این لیزیش بره؟ شما چیکار میکنین؟


اون لیزی روی پوستش که انگار یه ماذده لزجه کش میاد؟ 3 (12) همون چندشه که با ابو دست پاک نمیشه؟
اونو یه چاقو بردار لازم نیست زیاد تیز باشه .خلاف جعت بکش رو پوستش. یه لایه فلس ریز ریز با اون لزجیا بلند میشه .

افسانه هارا رها کن!
دوری و دوستی کدام است؟؟
فاصله هایند که عشق را میبلعند....
من اگر نباشم...!
دیگری جایم را پر میکند....
به همین سادگی!!
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet ، fary
۲-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۱۴ صبح
ارسال: #28
RE: قزل آلا
ماهی با رب نارنج یا آب نارنج عالی میشه

❤️خدايا شكرت❤️
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۲۵-آبان-۱۳۹۴, ۰۸:۳۶ صبح
ارسال: #29
RE: قزل آلا
بچه ها من یه شیرین کاری دیروز کردم چون سرکار میرم میخواستم ماهی را برای امشب
که میرم خونه آماده باشه و سرخش کنم. یه قزل کوچولو بود انداختم تو آب از فریزر و پولک هاش را
کندم تا دلش باز کردم گوشتاش له بود و کنده میشد. یعنی یه کم از ماهی موند
بعدی را همینطوری که یخ داشت تمیز کردم بعد سیر پیاز آبلیمو و نمک و ..زدم روش سلفون کشیدم گذاشتم یخچال
برای امشب آماده باشه صبح در یخچال که باز کردم بوی گند میداد به نظرتون ماهی خراب میشه
مزه سیر خرابش میکنه؟

دوستای گلم همسرم کار کابینت و کمد و دکوراسیون MDF با طرح های جدید و زیبا تو اصفهان انجام میده نیاز داشتین در خدمتیم
نی نی گلم هفته هشت
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
۲۶-آبان-۱۳۹۴, ۱۲:۵۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ عصر توسط محی123.)
ارسال: #30
     
RE: قزل آلا
(۲۵-آبان-۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ صبح)saba64 نوشته است:  بچه ها من یه شیرین کاری دیروز کردم چون سرکار میرم میخواستم ماهی را برای امشب
که میرم خونه آماده باشه و سرخش کنم. یه قزل کوچولو بود انداختم تو آب از فریزر و پولک هاش را
کندم تا دلش باز کردم گوشتاش له بود و کنده میشد. یعنی یه کم از ماهی موند
بعدی را همینطوری که یخ داشت تمیز کردم بعد سیر پیاز آبلیمو و نمک و ..زدم روش سلفون کشیدم گذاشتم یخچال
برای امشب آماده باشه صبح در یخچال که باز کردم بوی گند میداد به نظرتون ماهی خراب میشه
مزه سیر خرابش میکنه؟


سلام روزخوش
منظوراز بوی گند چیه؟
بوی ماهی
یابوی خراب شدن ماهی ؟
همیشه ماهیتونوتمیز کنید وبعدداخل فیریزربزارین تاکارباهاش راحتتربشه
نه سیرمزه ی ماهی روخراب نمیکنه

خدایا ممنون که همراهمی 
ممنون که منوبه خواسته هام میرسونی
تصویر: images/smilies/heart.gif


سمیییییییییییییییییییییی پیاممو بخون 
نقل قول
 سپاس شده توسط Black Velvet
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام