قزل آلا

۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۵۶ عصر
ارسال: #1
     
Heart قزل آلا
Heartقزل آلا پرورده به سبک سحرناز


قزل آلا یک عدد کوچک
زعفران
نمک
آرد
گردو
رب انار
کمی جعفری
سیر و پیاز رنده شده
تخم مرغ
تره ساطوری شده


قزل آلا را چند ساعت تو مخلوط زعفران آب کرده سیر پیاز نمک
میخوابانیم

گردو آسیاب شده رب انار و جعفری رو مخلوط میکنیم
داخل ماهی میزاریم
و کاملا با نخ میدوزیم
و داخل فر میزاریم تا کاملا بپزه

بعد آن را داخل مخلوط تخم مرغ تره آرد نمک زعفران میغلطانیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا مواد کاملا به خورد ماهی بره و آن را سرخ میکنیم
این مایع شبیه به خاگینه هستش فقط سبزی داره


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر ایرونی ، pink lady ، N E G A R ، SALII ، *elay*
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۰۱ عصر
ارسال: #2
RE: قزل آلا پرورده...
سحر ناز اگه جای رب انار تمبر هندی باشه بد میشه؟
نقل قول
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
ارسال: #3
     
RE: قزل آلا پرورده...
بستگی به ذائقه داره گلم

من رب انار رو ترجیح میدم
البته از نوع ملسش
که ترش و شیرینه
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میشه

تمبر هندی اگه بتونی تازشو استفاده کنی و خودت ربشو درست کنی خوبه
ولی این آماده ها خوب نیست
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی ترش میشه و گردوشو از چشم میندازه

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۵۷ عصر
ارسال: #4
     
Heart رولـــــت قزل‌آلا
مواد اولیه :

ماهی قزل‌آلا دو عدد
پیاز درشت سه عدد
شوید چهار قاشق سوپخوری
ادویه ماهی (پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر لیموعمانی) به میزان لازم
نمک و فلفل بهار و آبلیمو به میزان لازم
کره 50 گرم


طرز تهیه:

ماهی را شسته و آبشش و باله‌های آن در آورید سپس شکم ماهی را برش داده و داخل آن را تمیز بشویید. پشت ماهی را (روی ستون فقرات) حدود 10سانتی‌متر برش زده ستون فقرات و تیغ‌های ماهی را بیرون بکشید. با پهلوی کارد به ماهی فشار آورده تا تخت شود حالا به ماهی نمک، فلفل بهار، ادویه ماهی، یک عدد پیاز خردشده و آبلیمو بزنید. بهتر است ماهی یک تا دو ساعت به همین شکل مانده تا مزه دار شود سپس پیاز را کمی در کره تفت داده تا سبک و طلایی روشن شود. حالا پیاز و شوید خردشده را به داخل ماهی مالیده و از شکاف پشت ماهی سر و دم ماهی را بیرون کشیده تا ماهی به صورت رولت در بیاید اکنون ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کنید و برای این‌که مغز پخت شود داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید. اطراف ماهی را با سبزیجات پخته و سرخ‌شده تزئین کنید.

نکته:

فلفل بهار شامل؛ فلفل سیاه، سفید، سبز و قرمز است و در عطاری‌ها موجود است.

[تصویر: قزل آلا]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nasibe_603 ، N E G A R
۹-فروردين-۱۳۹۲, ۰۱:۱۴ صبح
ارسال: #5
RE: قزل آلا
سلام ، ماهی قرل آلا رو میشه مثل شیر ماهی کبابی کرد؟ یعنی توی موادی که مثل مواد جوجه کبابه بخوابونیم و بعدش سرخ کنیم؟ وا نمیره؟

خسته ام
تکیه زده ام بر دیواری از سکوت...
گاه گاهی هق هق تنهایی هایم سکوتم را میخراشد و نقشی از یادگاری میزند،
یادگاری هایی از کسانی که سواد خواندنش را ندارند...
هیچ کس جز خدا !!!
نقل قول
۲۹-فروردين-۱۳۹۲, ۱۲:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-فروردين-۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ عصر توسط فلفلی.)
ارسال: #6
RE: قزل آلا
[تصویر: قزل آلا]
[تصویر: قزل آلا]

اینم قزل آلای شکم پر من که به روش اول پختیدم امروز با شوید پلو

Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط narcissus88 ، Solinaa ، sahar_sara ، فروغ الزمان ، pink lady ، نیازز ، nasibe_603 ، N E G A R ، Zaynab ، Baby jon ، *elay* ، SALII
۱۵-شهريور-۱۳۹۲, ۰۸:۵۷ عصر
ارسال: #7
RE: قزل آلا
ماهی رو با روغن زیتون چرب کردم و روی توری آشپزخونه کبابی کردم با پودر سیر و پاپریکا مزه دار کردم

[تصویر: قزل آلا]
نقل قول
 سپاس شده توسط فروغ الزمان ، pink lady ، نیازز ، nasibe_603 ، ida ، N E G A R ، Baby jon ، *elay* ، جویبار ، SALII
۱۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۵:۴۲ عصر
ارسال: #8
RE: قزل آلا
من قزل الا رو میدم بیرون تیغش و کامل میکشه بیرون
واسه همین دیگه خوردنش راحته
واسه مزه دار کردنش هم از لیموی تازه با زعفران و نمک و فلفل سیاه استفاده میکنم
بعد از اینکه مزه دارش کردم
توی تابه ی رژیمی یکم روغن مریزم بعد ماهی رو داخلش میذارم
درش رو کامل نمیبندم
یکم لای درش رو باز میذارم که عرق نکنه و ماهی له نشه
خیلی خوب میشه

اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی!!!
نقل قول
 سپاس شده توسط نیازز ، ida ، mar-mar ، N E G A R ، Baby jon
۱۷-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ صبح
ارسال: #9
   
RE: قزل آلا
برای خوشمزه کردن قزل اگه نمیخواین سرخش کنید بهش سرکه بالزامیک و پودر سیر و زنجبیل و آویشن و دارچین بزنین
البته زیاد نه ها
عالیه
من خیلی ساله اصلا ماهی سرخ کرده نخوردم
همه اش تو فر یا ماهیتابه بدون روغن درست کردم
اصلا بو نمیگیره و خوشمزه است
نقل قول
 سپاس شده توسط Alice13 ، ida ، N E G A R
۱۷-شهريور-۱۳۹۲, ۰۹:۲۱ صبح
ارسال: #10
   
RE: قزل آلا
دوستم...سرکه با ماهی ناسازگاره Smile به سلامتی ضرر میزنهSmile اینطور که من شنیدم البته

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط N E G A R
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام