قاتق ریحان

۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۳۱ عصر
ارسال: #1
 
قاتق ریحان
قاتق ریحان


[تصویر: قاتق ریحان]


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

پیاز خورد کرده 1 عدد ( من رنده کردم)

روغن 50 گرم

ریحان خورد شده نیم کیلو (نوشته شده بود به علت کمبود 300گرم ریخته شده و بازم خوب شده بوده)

آرد گندم یک دوم پیمانه

زردچوبه به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

عدس 250 گرم

آب گوشت یا قلم 1 لیتر ( به جاش میشه قرص عصاره ی گوشت ریخت)

قره قورت 100 گرم

کشک مقداری برای تزیین

نعناع داغ به مقدار لازم



پیاز را در روغن سرخ کرده و ریحان را اضافه کنید و تفت دهید. آرد را همراه زردچوبه و فلفل اضافه و تفت دهید و عدس را که از قبل خیسانده اید به همراه آب گوشت ( من آب جوش ریختم و عصاره گوشت رو توش خورد کردم و بعد که جوش خورد نمکش رو اندازه کردم/توضیح آشپز) اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم بپزد. وقتی قاتق پخت قره قروت را اضافه کنید .

در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزیین کنید.
نقل قول
 سپاس شده توسط andia ، mina14 ، سمیرا م ، خوشگل خانم ، yas.mina
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام