• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۱۱:۳۴ صبح
ارسال: #2661
   
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۰:۳۹ صبح)'mari90' نوشته است:  دوستان با نون یوفکا خشک شده چی میشه درست کرد؟ یعنی نمیشه رولشون کرد چون بعضی جاهایش خشک شده.
بیشتر دسر یا شیرینی مد نظرمه

 

 باقلوا با خمیر یوفکا مواد لازم 

  1. 1 بسته خمیر یوفکا

  2. 200 گرم پودر پسته

  3. 100 گرم پود بادام

  4. 100 گرم پودر گردو

  5. پودر هل و دارچین

  6. 1 لیوان شکر

  7. 1 لیوان آب

  8. 200 گرم کره

  9. زعفران


مراحل

  1. ورقه های خمیر یوفکا را در سینی بار کرده کره مالیده یک قاشق برای هر رول خمیر از ترکیب پودر بادام و پسته و گردو را در طول خمیر پاشیده و خمیر را رول میکنیم. در همین حین شکر و آب را مخلوط کرده و میجوشانیم تا شهد غلیظ شود در پایان جوشیدن یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم. 

  2. سینی مورد نظر را روغن مالیده خمیرهای رول شده را به ردیف کنار هم میچینیم روی رول ها را در پایین محلول زعفران مالیده پودر پسته پاشیده داخل فر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم سینی داخل را خارج کرده شهد غلیظ شده را روی باقلوا ها میریزیم دو ساعت استراحت میدهیم تا به خورد آنها برود. برش زده میل میکنید



 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی* ، mari90
۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۱۱:۴۰ صبح
ارسال: #2662
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
ماری نمیشه ته‌دیگش کنی؟
روغن و نمک بریزی ته قابلمه، چند تا هم یوفکا بذاری روش؟تصویر: images/smilies/biggrin.gif
 

قد: 170cm
وزن اولیه: 44kg
وزن الآن: 59.200
وزن هدف: 60kg
نقل قول
 سپاس شده توسط Youtab ، لیدان ، mari90 ، Soufi62
۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۰۳:۲۲ عصر
ارسال: #2663
 
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
مرسی ان شرلی
آره دقیقا باید همین کارو بکنم
چون رول نمیشن ‌، حیفم میاد بریزم دور
یکم درش باز مونده خشک شده.

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی* ، Soufi62
۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۱۰:۴۰ عصر
ارسال: #2664
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۰:۳۹ صبح)'mari90' نوشته است:  دوستان با نون یوفکا خشک شده چی میشه درست کرد؟ یعنی نمیشه رولشون کرد چون بعضی جاهایش خشک شده.
بیشتر دسر یا شیرینی مد نظرمه

 

من خودم امتحان نکردم ولی اگه جای شما بودم یکم بهشون آب میزدم و مثلثی برش میدادم بعد با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط میکردم و میذاشتم توی فر تا برشته بشن. در کنار سالادهایی مثل فتوش یا دیپ های مختلف خوشمزه میشه.
یه ایده دیگه هم این که میشه بعد از مثلثی برش دادن با کره و دارچین و پودر قند مخلوط کرد و در کنار شکلات صبحانه یا مربا یا کره محلی مصرف کرد


 

Smile
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی* ، Soufi62 ، mari90 ، Ladyjooon
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام