• باغ vp
  • آرایشگاه مدیس

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۲۲-بهمن-۱۳۹۸, ۰۳:۲۴ عصر
ارسال: #2561
             
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
ببین من فیله مرغ با ماست یا زعفرون یکیش نمک و اب لیمو تاره و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز و کمی زنجفیل مزه دار خوب شد اگه پیاز و فلفل دلمه تو ظرف مزه دار کنی خوب میشه بعد تو نایلون بریز درش گره بزن و هی حایجاش کن تا خوب مره دار بشه
ماست و یا ماینوز گوشتش نرم تر میکنه

ماینوز خوبه اما خوب رژیمی نیس مگه کم تر بریزی

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط جوجه خوشگله ، Sama61
۲۳-بهمن-۱۳۹۸, ۰۸:۵۳ صبح
ارسال: #2562
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(۲۲-بهمن-۱۳۹۸ ۱۲:۰۸ صبح)'جوجه خوشگله' نوشته است:  سونیکس فقط با سس مایونز مزه دار کنم؟ چیز دیگه لازم نیست اضافه کنم به سس مایونز؟

 


فیله هات اگه از قبل مزه دار شدن نه دیگه لازم نیست چیزی بزنی فقط یکم زعفرون بزن به مایونز.

 

بخند و قوی باش
بذار هیچکس نفهمه چی گذشته بهتتصویر: /images/smilies/new/wink.png
نقل قول
 سپاس شده توسط جوجه خوشگله
۲۳-بهمن-۱۳۹۸, ۱۰:۲۰ صبح
ارسال: #2563
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
سلام بچه‌ها گوشت یا ماهیچه رو اگر با پیاز فراوون و سیر و ادویه و زعفرون و این مخلفات بذاری بپزه خوشمزه‌تر میشه یا وقتی اولش یکم با پیاز تفتش بدی؟ یعنی هم گوشت تفت بخوره هم به جز پیاز خام که بعدا اضافه میشه یکم پیازداغ هم داشته باشی؛ حالا به نظرتون کدوم روش چلو ماهیچه رو خوشمزه‌تر میکنه؟

تصویر: /images/smilies/new/angel.png
نقل قول
  • خرید اقساطی
  • آرته
۲۴-بهمن-۱۳۹۸, ۱۲:۵۱ عصر
ارسال: #2564
 
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچه ها من دو کیلو سبزی قورمه آماده خریدم بعد فروشنده گف خودتون شنبلیله خشک اضافه کنید، من ۴ تا قاشق سرپر ریختم الان ک سرخشون کردم احساس میکنم تلخه! ولی شوهرم میگه ن خیلی کم تلخ تو پخت خوب میشه!!
بنظرتون چیکار کنم؟!

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
۲۴-بهمن-۱۳۹۸, ۰۱:۲۳ عصر
ارسال: #2565
       
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
یه مقدار سبزی دیگه بخر بدون شنبلیله بعد سرخ کن قاطی اون قبلی ها کن. مطمئنی تلخه ?فکر نکنم چهار قاشق زیاد باشه!
نقل قول
 سپاس شده توسط mari90
۲۴-بهمن-۱۳۹۸, ۰۴:۰۳ عصر
ارسال: #2566
 
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
آره جوجه جون خودمم از همین تعجب میکنم آخه زیادم نبود.
ولی تلخن، میترسم غذا درست کنم خورده نشه
پس بهش سبزی اضافه میکنم

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
 سپاس شده توسط جوجه خوشگله
۲۵-بهمن-۱۳۹۸, ۰۱:۳۵ عصر
ارسال: #2567
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(۲۳-بهمن-۱۳۹۸ ۱۰:۲۰ صبح)'*آن‌شرلی*' نوشته است:  سلام بچه‌ها گوشت یا ماهیچه رو اگر با پیاز فراوون و سیر و ادویه و زعفرون و این مخلفات بذاری بپزه خوشمزه‌تر میشه یا وقتی اولش یکم با پیاز تفتش بدی؟ یعنی هم گوشت تفت بخوره هم به جز پیاز خام که بعدا اضافه میشه یکم پیازداغ هم داشته باشی؛ حالا به نظرتون کدوم روش چلو ماهیچه رو خوشمزه‌تر میکنه؟

 

http://mamisite.com/forum/blogs/b1716.html
قسمت به روش پسران کریم


 

شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی*
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام