• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۱۲-شهريور-۱۳۹۸, ۰۵:۱۳ عصر
ارسال: #2491
           
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
لیان جان
خوب زعفرون هم میتونی روش اب جوش بریزی بعد درش ببندی بذاری دم بکشه یه گرسه کابینت
هم میتونی بریزی با کمی اب حوش رو خرارت دم بنشه
هم اصلا اصلا اب نریزی بلکه فقط روش یخ بذاری بعد درس ببندی بذاری خوب زعفرون با اب شدن رنگ پس بده
من ٢-٣ساله از خواهرم یاد گرفتم مدل اخر میذارم دم بکشه خیلی خوب دم میکشه و رنگ پس میده فقط زمان دم کشیدین از حالت اب جوش اینها بیشتره

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Elham 67
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام