• سمیرا مرتضوی
  • تقی زاده

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

امروز, ۱۲:۴۵ عصر
ارسال: #2411
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچه ها اندازه ی 4 نفر میخوام حلیم درست کنم با بلغور گندم. چند پیمانه بلغور بریزم؟

آزادی در نفی همه ی تعلقات است؛ جز تعلق به حقیقت که عین ذات انسان است! 
نقل قول
امروز, ۰۲:۴۲ عصر
ارسال: #2412
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(۴-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۱۱:۱۳ صبح)'hana bano' نوشته است:  سلاااام تصویر: images/smilies/heart.gif
باز من سوال مرغی دارم چون اول راهمتصویر: images/smilies/biggrin.gif

دوستان گلم برای غذاهایی مثل شنیسل، جوجه تابه ای و اینا مرغ باید نرم باشه، خوو ما که هر روز نمیتونیم بریم مرغ بخریم تصویر: /images/smilies/new/tounge.pngفریزی مسلما استفاده میکنیم، بعد چجوری نرم و غیر یخی باشه، منظورم اینه بمونه بیرون خراب نمیشه باید داخل یخچال گذاشت؟ چجوریه آخه چقدر سخته تصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: images/smilies/sleepy.gif

 


منم همیشه مرغ هامو از فریزر در میارم با سولاردم یخ زدایی میکنم بعد کره رو آب میکنم یکم زعفرون تفت میدم و مرغ ها رو باهاشون تفت میدم و زیر ماهیتابه رو کم میکنم که آروم مرغها خودشون آب پس بدن و بپزن بعد نیم ساعت ربع رو با یه لیوان عصاره مرغ بهش اضافه میکنم و چندتا دونه غوره هم میریدم و میزارم نیم ساعت دیگه بپزه خیلییییی خوب میشه هرکی تا حالا خورده کلی تعریف کرده.

 

2 مرداد با آرایشگاه سمانه بیات آتلیه سیمایا و تالار مروارید شد یکی از روزهای خوب زندگیم...
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام