• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۷:۴۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۷:۵۱ عصر توسط آبگينه.)
ارسال: #2381
   
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
تصویر: /images/smilies/new/lub.png یعنی عاشق تونم‌، میام اینجا خیلی حس خوب میگیرم تصویر: /images/smilies/new/new2.gif
 ابوالمشاغل من هم سخت میخوابم هم با کوچکترین صدایی بیدار میشم. شبا هم این هفته ساعت 1تا 2 صبح میخواییدیم تا 6:45 کامل احساس فرسودگی میکنم خخخخ

مهر تو بند جونم 

71/600

16/2/98  === 70/400
98/2/29 === 69/450

من میتونم خدا بامنه تصویر: /images/smilies/new/angel.png  
نقل قول
 سپاس شده توسط ابوالمشاغل! ، K.L.S
۱۹-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۴:۱۶ عصر
ارسال: #2382
     
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
[تصویر: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون ]
نقل قول
 سپاس شده توسط مامان جون آینده ، Sahraa71 ، hadis sh
دیروز, ۰۳:۳۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز ۰۳:۳۲ عصر توسط atefeatii.)
ارسال: #2383
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
سلام
دوستان من میخوام امشب حلیم بپزم
بلغور گندم نداشتم توی خونه و حال ندارم برم بگیرم
با بلغور جو+ گندم پوست کنده بد میشه ؟
تقریبا نسبت مساوی از هردو خیس کردم ولی میگم اگه مزش بد میشه یا بافتش، اینو بزارم توی فریزر برای سوپ و برم بلغور گندم بگیرم



 

انجام ترجمه تخصصی،پروپوزال، سمینار و پایان نامه در زمینه مهندسی ژئوتکنیک با قیمت مناسب
نقل قول
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
امروز, ۰۲:۴۵ عصر
ارسال: #2384
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
سلام بچه ها 
من چندتا تیکه مرغ کوچک بدون پوست دارم که میخوام تو فر درستشون کنم. تنورک ندارم ولی فویل چرا. 
میشه راهنماییم کنید چجوری بپزمشون که نرم و خوش خوراک بشه و روش هم برشته؟! لطف میکنید دمای فر و زمانشم بگید. 
میخوام کنارش هویج و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه هم بنهم! مشکلی که نداره؟ 

 

آزادی در نفی همه ی تعلقات است؛ جز تعلق به حقیقت که عین ذات انسان است! 
نقل قول
امروز, ۰۳:۱۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۰۳:۱۲ عصر توسط ژاکلین.)
ارسال: #2385
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
ابوالمشاغل مرغاتو تو یه ظرف بریز و بهش روغن و ادویه بزن، فلفلشو بیشتر بزن که تند شه خیلی خوشمزه میشه
بعد بذار توی فویل رو سینی فر که نسوزه
ولی فک کنم یه نمه ترد بشه یعنی آبدار نباشه
در کل خیلی خوشمزه ش

سبزیجاتم میتونی با مرغ بذاری میتونی جدا تو فویل بذاری اگه فرت جا داره

دما هم بستگی داره اگه قلقلش رو میدونی رو همون بذار، ولی دماش بالا نباشه

برای طلایی شدنم، بعد پخت فویل رو باز کن گریل رو روشن کن که طلایی بشه

❤️ Everything will be OK
نقل قول
 سپاس شده توسط یاسان ، ابوالمشاغل! ، جوجه خوشگله
امروز, ۰۴:۰۸ عصر
ارسال: #2386
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۰۴:۱۱ عصر)'ژاکلین' نوشته است:  ابوالمشاغل مرغاتو تو یه ظرف بریز و بهش روغن و ادویه بزن، فلفلشو بیشتر بزن که تند شه خیلی خوشمزه میشه
بعد بذار توی فویل رو سینی فر که نسوزه
ولی فک کنم یه نمه ترد بشه یعنی آبدار نباشه
در کل خیلی خوشمزه ش

سبزیجاتم میتونی با مرغ بذاری میتونی جدا تو فویل بذاری اگه فرت جا داره

دما هم بستگی داره اگه قلقلش رو میدونی رو همون بذار، ولی دماش بالا نباشه

برای طلایی شدنم، بعد پخت فویل رو باز کن گریل رو روشن کن که طلایی بشه

 

خیلی ممنون ژاکلین جان. میشه قطعات مرغ مزه دار شده رو به همراه سبزیجات با هم بذارم تو پیرکس و بذارم فر؟


 

آزادی در نفی همه ی تعلقات است؛ جز تعلق به حقیقت که عین ذات انسان است! 
نقل قول
امروز, ۰۵:۱۷ عصر
ارسال: #2387
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
خواهش میکنم عزیزم
آره میشه
ولی بذار آبی که مرغ میندازه خشک شه

❤️ Everything will be OK
نقل قول
 سپاس شده توسط ابوالمشاغل!
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام