• گل سنتر
  • مزون فابرا

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

امروز, ۰۹:۵۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۰۹:۵۳ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #2321
         
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
ابگینه
دستورات شف طیبه خیلی خوبه
فلافل درست کن من خودم درست نمکنم اما مادرشوهرم درست میکنه سبزی مال اونم ندره فقط نخود از قبل خیس میکنه
http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_10.html

اگه داخل نون باگت نداری پودرسوخاری بریز

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه
امروز, ۱۰:۴۳ صبح
ارسال: #2322
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچه ها برای اینکه لیمو عمانی داخل قرمه سبزی تلخ نکنه چیکار باید کرد؟

نشود فاش کسی انچه میان من و توستتصویر: images/smilies/heart.gif

 
نقل قول
امروز, ۱۱:۲۸ صبح
ارسال: #2323
       
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۰:۴۳ صبح)'سحر خانوم...' نوشته است:  بچه ها برای اینکه لیمو عمانی داخل قرمه سبزی تلخ نکنه چیکار باید کرد؟

 


من لیمو عمانی رو سوراخ میکنم حدود نیم ساعت میزارم تو آب که تلخی اش گرفته بشه حدود یکساعت مونده به آخر پخت اضافه می کنم
سعی کن لیمو تو خورشت له نشه
بعضی از لیموها اساسا تلخ هستن و راهکاری نداره


 

بهشت همین جاست پیش لبخند تو
می خوام که غصه بره به جهنم Heart
 
نقل قول
 سپاس شده توسط سحر خانوم... ، سراب
  • پیانو
  • اساطیر
امروز, ۱۱:۴۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۱۱:۴۴ صبح توسط faam.)
ارسال: #2324
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
برای لیمو عمانی هم راهکار صبا هست. هم میتونی لیمو رو بشکنی و فقط پره های لیمو رو جدا کنی. دونه هاشم بریزی دور و فقط مغزشو بریزی تو خورش. من شنیدم دونه هاشه که تلخ میکنه.
من همون اول لیمو میخرم همین کارو میکنم. اینجوری زود هم بریزی تلخ نمیشه.
نقل قول
 سپاس شده توسط مانلی22 ، سحر خانوم... ، سراب ، رهگذر@ ، (صبا)
امروز, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #2325
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۱:۴۳ صبح)'faam' نوشته است:  برای لیمو عمانی هم راهکار صبا هست. هم میتونی لیمو رو بشکنی و فقط پره های لیمو رو جدا کنی. دونه هاشم بریزی دور و فقط مغزشو بریزی تو خورش. من شنیدم دونه هاشه که تلخ میکنه.
من همون اول لیمو میخرم همین کارو میکنم. اینجوری زود هم بریزی تلخ نمیشه.

 

دونه هاش یا پوستش؟تصویر: /images/smilies/new/huh.png


 
نقل قول
 سپاس شده توسط moomoo
امروز, ۱۲:۵۱ عصر
ارسال: #2326
   
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچهها میگم این توپک های سیب زمینی هست که بسته بندی شده هستن و فروشگاه ها میفروشن
اونا رو استفاده کردید؟
میخوام ببنم خوبه یا بده

تصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif
نقل قول
امروز, ۰۱:۱۳ عصر
ارسال: #2327
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۲:۲۲ عصر)'sara_sehat' نوشته است:  
(امروز ۱۱:۴۳ صبح)'faam' نوشته است:  برای لیمو عمانی هم راهکار صبا هست. هم میتونی لیمو رو بشکنی و فقط پره های لیمو رو جدا کنی. دونه هاشم بریزی دور و فقط مغزشو بریزی تو خورش. من شنیدم دونه هاشه که تلخ میکنه.
من همون اول لیمو میخرم همین کارو میکنم. اینجوری زود هم بریزی تلخ نمیشه.


 

دونه هاش یا پوستش؟تصویر: /images/smilies/new/huh.png


 

 



هردوشو جدا کنی فقط اونای داخلشو بریزی تو خورش
 

Angel
 
نقل قول
امروز, ۰۲:۴۲ عصر
ارسال: #2328
   
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
مرسی دوستا فقط یه سوال نخود های من فریز شده ست خوب میشه ؟

مهر تو بند جونم تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
امروز, ۰۵:۵۰ عصر
ارسال: #2329
       
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۲:۵۱ عصر)'سراب' نوشته است:  بچهها میگم این توپک های سیب زمینی هست که بسته بندی شده هستن و فروشگاه ها میفروشن
اونا رو استفاده کردید؟
میخوام ببنم خوبه یا بده


 



اینجا یه فروشگاهی هست آماده اش رو می فروشه با پور سوخاری تند و گاهی کالباس و پنیر هم میریزه داخلش خیلی خوشمزه است
راحتم هست خودت می تونی درست کنی
 

بهشت همین جاست پیش لبخند تو
می خوام که غصه بره به جهنم Heart
 
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام