• آرایشگاه گیوا
  • تخت جمشید

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۲۴-آبان-۱۳۹۶, ۱۱:۱۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-آبان-۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ عصر توسط M@l-l$A.)
ارسال: #1761
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۲:۴۸ صبح)'sarinajon' نوشته است:  من هرچی فلفل میخرم تند نیست و اصلا غذامو تند نمیکنه!
 

عزیزم جدای از ناخالص بودن و کیفیت پایین یه عامل دیگه نوع فلفل هست

من نمیدونم فروشنده اسم فلفل رو بدونه یا نه ، ولی فلفل قرمز از فلفل کاین (Cayenne) خیلی تنده
یا مثلا اگر فلفل پاپریکا که اونم قرمزه قاطیش باشه خب از تندیش کم می کنه
ببین حتی اگر بگن فلفل چیلی ، فلفل چیلی یک عالمه فلفل رو شامل میشه از خیلی شیرین تا خیلی تند، گونه های مختلف داره
برای همین ممکنه نوع فلفلی که میخری ، کلا گونه تندی نباشه
البته که استانه تحمل تندی هم شخص به شخص فرق می کنهتصویر: images/smilies/biggrin.gif 
------
فلفل سیاه به نظرم اصلا تند نیست ولی وقتی خودت دونه هاش رو میسابی و میریزی یکم تندی داره نسبت به اینکه ساییده شده اش رو میخری و میریزی
-----
فلفل سفید هم نسبتا تنده ، اگر دنبال تندی هستی امتحانش کن، عطاری ها دارن

یه چیز کلی هم درمورد ادویه اینکه ، ادویه خراب نمیشه ولی اگر کهنه باشه عطر و طعمش رو کاملا از دست میده، پس کم کم بگیر که تازه به تازه باشه
و از جای معتبر
 

(دیروز ۰۹:۱۴ عصر)'golkhanoomi010' نوشته است:  ادویه مخصوص ابادانی(که مخصوص فلافل هستش)

 


مریم جان ادویه مخصوص ابادانی همون ادویه بندری هست؟؟ 
اگر نیست میشه بگی ادویه هاش چی هست

گاو هم که باشی اگر در جای صحیحی قرار بگیری عده ای تو را می پرستند!!!
تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط sarinajon
۲۴-آبان-۱۳۹۶, ۱۱:۵۳ عصر
ارسال: #1762
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
کیست مرا یاری کند؟
1: لپه خوب چطور میشه تشخیص داد، که لعاب بده
2 : قیمه امشبم لعاب نداره همه مواد پخته ابش هم خیلی کم، سیب زمینی توش انداختم که یکم به لعاب بیافته . چقد طول میکشه سیب زمینی پخته بشه
میخوام بخوابم میگم یه وقت ابش خشک نشه

تصویر: /images/smilies/new/lub.pngدوست جونيا 
ميشه لطفا هر وقت زمان ثبت نام ارشد شد به من اطلاع بدين؟؟
نقل قول
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۱۲:۰۴ صبح
ارسال: #1763
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
دوستان یه سوال
مربای بهارنارنج از شمال برامون آوردن که البته نمیدونم شرکتیه یا خونگی چون روش برچسب نداره، حالا شکرک زده چیکارش میتونم بکنم درست بشه؟
این مدت هم تو یخچال بوده، بابام میگه نباید بذاری یخچال درسته؟
 

مراسم عروسی 94/2/2
آتلیه: همایون فر (عالیییییی، بهترین انتخابم)
مزون: رویال (دومین انتخاب خوبم)
بقیه انتخابهام هم خوب بودن ولی این دوتا حرف نداشتن
نقل قول
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۱۲:۵۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-آبان-۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ صبح توسط M@l-l$A.)
ارسال: #1764
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(دیروز ۱۱:۵۳ عصر)'گل حسرت' نوشته است:  کیست مرا یاری کند؟
1: لپه خوب چطور میشه تشخیص داد، که لعاب بده
2 : قیمه امشبم لعاب نداره همه مواد پخته ابش هم خیلی کم، سیب زمینی توش انداختم که یکم به لعاب بیافته . چقد طول میکشه سیب زمینی پخته بشه
میخوام بخوابم میگم یه وقت ابش خشک نشه

 

عزیزم این سوال رو توی بحث آزاد آشپزی بذاری بهترهتصویر: /images/smilies/new/wink.png
1- والا راستش نمیدونم چقدر به لعاب لپه بستگی داره، چه جوری درست کردی؟ لپه رو تفت دادی جدا؟ دفعه اوله از این لپه استفاده کردی؟
ببین من بعضی وقت ها لپه ایرانی پیدا نمیکنم، لپه های اینا هم سر 20 دقیقه واا میره له میشه لپه رو جدا آخر سر میریزم، ولی خورش لعاب داره، غذای نهایی با وقتی لپه رو از اول میریزم فرقی نداره
منظورم اینه تا حالا دقت نکردم لپه چقدر لعابش تاثیر داره، شاید بقیه بچه ها بهتر کمک کنن
2- سیب زمینی سرخ شده ات رو اگه ریختی تو خورش ،خاموشش کن ، آب خورش رو میکشه ، خمیر میشه سیب زمینی، خودت هم گفتی که خورشتت زیاد آب نداره 

(امروز ۱۲:۰۴ صبح)'sarinajon' نوشته است:  دوستان یه سوال
مربای بهارنارنج از شمال برامون آوردن که البته نمیدونم شرکتیه یا خونگی چون روش برچسب نداره، حالا شکرک زده چیکارش میتونم بکنم درست بشه؟
این مدت هم تو یخچال بوده، بابام میگه نباید بذاری یخچال درسته؟

 

عزیزم من همیشه تو یخچال نگه داشتم نمیدونم اگر بیرون باشه چی میشه؟!
ولی همونجوری با در بسته  بندازش توی آب در حال جوشیدن ، شکرکش باز میشه
تو یه قابلمه آب جوش بیار ، شیشه در بسته مربا رو بنداز توش تا شکرکش آب بشه


 

گاو هم که باشی اگر در جای صحیحی قرار بگیری عده ای تو را می پرستند!!!
تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط گل حسرت ، sarinajon
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۰۱:۵۴ صبح
ارسال: #1765
 
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(دیروز ۱۱:۵۳ عصر)گل حسرت نوشته است:  کیست مرا یاری کند؟
1: لپه خوب چطور میشه تشخیص داد، که لعاب بده
2 : قیمه امشبم لعاب نداره همه مواد پخته ابش هم خیلی کم، سیب زمینی توش انداختم که یکم به لعاب بیافته . چقد طول میکشه سیب زمینی پخته بشه
میخوام بخوابم میگم یه وقت ابش خشک نشه

لپه درشت خوبه فک کنم
نخواب


 

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط jupiter ، گل حسرت
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۰۷:۵۳ صبح
ارسال: #1766
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
سلام
والا مهسا جون یکی از اشناهای ما از ابادان واسمون میاره
اصن نمیتونم تشخیص بدم ک چی توشه ولی بی نهایت خوش عطر و طعمه
جوری ک من علاوه بر فست فودا طوری خورش ها خصوصا قیمه هم ازش استفاده میکنم
اصن یه عطر دیوونه کننده ای داره ک من تا حالا ندیدم ادویه اینجوری
بله عزیزم متفاوت از ادویه بندریه
ادویه بندری دز فلفل اش بالاست
ولی ابادانی انچنان تند تند نیس
میگم ی مزه خیلی خاصی و بی نظیری داره


گل حسرت جون برای اینکه خورشات جا بیفته و لعاب دار بشه بایدشعله ات کمِ کمِ کم باشه
من حدس میزنم شعله ات زیاده ابش سریع بخار میشه
و همچنین اینکه وقتی زیر خورشتو بستی و تمام سیب زمینی سرخ کرده بنداز توش
البته من خودم موقعی ک قیمه در حال جوشیدنه ی دونه سیب زمینی کوچیک رو چار قاچ میکنم میندازم توش
اخر سر هم یکی از قاچاشو له میکنم ک لعاب بده

تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط M@l-l$A
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۰۸:۴۴ صبح
ارسال: #1767
   
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(امروز ۱۲:۰۴ صبح)'sarinajon' نوشته است:  دوستان یه سوال
مربای بهارنارنج از شمال برامون آوردن که البته نمیدونم شرکتیه یا خونگی چون روش برچسب نداره، حالا شکرک زده چیکارش میتونم بکنم درست بشه؟
این مدت هم تو یخچال بوده، بابام میگه نباید بذاری یخچال درسته؟
 

 


عزیزم مربا رو بریز تو یه قابلمه مقدار خیلی کم مقلا یه قاشق آب بهش اضافه کن بزار شکرش حل بشه دوباره که سرد شد بریز تو شیشه البته با شعله کم در ضمن شکرک زدن ربطی به داخل یخچال و بیرون نگه داشتن نداره

 

بهشت همین جاست پیش لبخند تو
می خوام که غصه بره به جهنم Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط sarinajon
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۰۹:۳۹ صبح
ارسال: #1768
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
  منم تو قیمه شیب زمینی میندازم بعد که پخت درمیارم با گوشکوب له میکنم میریزم توش لعاب میده.عالی میشه
نقل قول
۲۵-آبان-۱۳۹۶, ۱۰:۳۵ عصر
ارسال: #1769
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
مرسی دوستان حتما کارایی که گفتیدو امتحن میکنم

ادویه آبادانیا برای فلافل مثکه اسمش ادویه جلالیه
این آشپزه آقای شهرام شجاعی اونبار داشت فلافل یاد میداد گفت جنوبیا یه ادویه دارن به اسم "جلالی" که توی فلافلشون میریزن که انقدر خوشمزه میشه!
 

مراسم عروسی 94/2/2
آتلیه: همایون فر (عالیییییی، بهترین انتخابم)
مزون: رویال (دومین انتخاب خوبم)
بقیه انتخابهام هم خوب بودن ولی این دوتا حرف نداشتن
نقل قول
 سپاس شده توسط M@l-l$A
۲۶-آبان-۱۳۹۶, ۰۹:۲۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۹۶ ۰۹:۲۴ صبح توسط رخشید.)
ارسال: #1770
RE: فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(دیروز ۱۰:۳۵ عصر)'sarinajon' نوشته است:  مرسی دوستان حتما کارایی که گفتیدو امتحن میکنم

ادویه آبادانیا برای فلافل مثکه اسمش ادویه جلالیه
این آشپزه آقای شهرام شجاعی اونبار داشت فلافل یاد میداد گفت جنوبیا یه ادویه دارن به اسم "جلالی" که توی فلافلشون میریزن که انقدر خوشمزه میشه!
 

 




ادویه جلالی یه مغازه است تو آبادان و ادویه های بسیار مرغوب داره که هیچ جای دیگه من شبیهشو ندیدم اسم ادویه جلالی نیست ادویه جلالی همه نوع ادویه ای داره برای فلافل خورش ماهی و....
برای من چوب دارچین اورده بودن تازه فهمیدم چوب دارچین یعنی چی و قبلا هرچی میخریدم انگار دروغی بیش نبوده تصویر: images/smilies/biggrin.gif
اینم سایتشه
http://www.jalali-raj.com/
تلفن سفارش برای شهرستانها هم داره تماس بگیرین ببینید تهران ارسال میکنن ...
نقل قول
 سپاس شده توسط golkhanoomi010
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد