• آذینرو
  • آرایشگاه مدیس

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۱۴-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۵ صبح
ارسال: #31
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
سلام بچه ها
تاپیک خیلی خوبیه مخصوصا واسه ما که زندگی رو تازه شروع کردیم و اینا واقعا به کارمون میاد
و تجربیات من واسه پخت غذا(البته کم هست ولی فکر کنم به درد بخور باشه تا حدودی)

1- قبل از پختن و یا تفت دادن مرغ و گوشت ، بعد از اینکه اون رو شستیم میریزیم توی یه قابلمه کوچیک و آب روش میریزیم میزاریم رو گاز و بعد از یه ربع که آبش گرم شد می بینید که چربیا میاد روی آب . بعدش صافش میکنیم آب روش می گیریم و بعدش تفت میدیم و یا میپزیم اینطوری رنگش بهتر میشه
2-واسه غذاهایی که لوبیا و نخود دارن حبوباتش رو شب قبل خیس میکنیم و بعد استفاده میکنیم(اگرم وقت نداشتید دو یا سه ساعتم کفایت میکنه )
3-واسه خورشت سبزی : وقتی که پیاز رو تفت دادیم و گوشت رو به اون اضافه کردیم یک قاشق چایخوری فلفل سیاه هم بهش اضافه می کنیم که خورشت طعمش خوشمزه تر بشه
4-بازم واسه خورشت سبزی : یک تکه قلمه توی خورشت میریزیم و وقتی که گوشت پخته شد قلمه رو در میاریم ، مغز اون رو خالی میکنیم و با یک یا نصف قاشق رب گوجه تفت میدیم و میریزیم داخل خورشت و اگر قلمه نداشتیم از دمبه استفاده میکنیم (البته یک تکه کوچیک )
5-و باااااااازم واسه خورشت سبزی : اگه شنبلیله داخل سبزی خورشتی شما نبود وقتی که غذاتون تقریبا آماده شد (نیم ساعت قبل از سرو) یک قاشق شنبلیله رو با کره تفت بدین (البته زیاد تفتش ندین چون تلخ میشه) و بریزین داخل خورشتتون
5-واسه غذاهایی که لیمو عمانی استفاده میشه ، بهتره که لیمو عمانی رو بشوریم و بعدش آب جوش روش گرفته و یکی دو ساعت توی همون آب جوش میزاریم بمونه که به قول معروف زهرش در بیاد(البته زهری نداره این یه اصطلاحه )بعدش آبش رو خالی میکنید و میریزید داخل خورشت
6- واسه خورشتایی که لپه در اون استفاده میشه لپه رو بعد از اینکه گذاشتید یکی دو جوش زد و آبش رو ریختین دور یه تفت با گوشت بدین که خوشمزه تر بشه
7-واسه خورشتایی که رب گوجه درش بکار رفته اگه رب رو تفت بدین غذا طعم خوشمزه تری به خودش میگیره
8- واسه کتلت ، سبزیجات معطر شامل نعنا ، ریحان ، فلفلک و ازبوه (البته خشک شده ) رو اگر به موادتون اضافه کنید خیلی خوشمزه تر میشه

این بود تجربیات کوچیک و بدست اومده بنده ....

هرکجالرزیدی،هر کجا ترسیدی،تو بگو ازته دل:
من خدارادارمHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط AfaMtiImaR ، pikard ، هانا ، yardelia ، p.amorous ، HiddenBride ، mahnaz110 ، nedda ، كيتي ، sheida11 ، دختر کاشونی ، فروغ بنی ، رها92 ، Monir60 ، 2015
۱۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح
ارسال: #32
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
(۱۵-شهريور-۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ صبح)elham_ali نوشته است:  :بچه ها من چرا خورشتام جا نمیوفتن
به قوله مامانم آبش جدا میشه دونش جدا؟


الهام تو زود پز میپزی.اخه من دیدم اونایی که تو زودپز میپزن خوب جا نمیافته.به نظرم زمان پختش رو زیاد کن.اونم بذار با شعله کم بپزه.من همیشه اول زیر خورشتامو زیاد میکنم میذارم یه خورده جوش بیاد بعد زیرشو کم میکنم میذارم بپزه خیلی خوشمزه میشه..مثلا واسه قورمه از 12 صبح میذارم تا 8 اینا که میخوایم بخوریم...ولی خیلی خوب میشه..

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر تابستون ، كيتي ، lilimashi ، shabnam_sh
۱۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰ صبح
ارسال: #33
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
احتمالا اولش ابه خورشتو کم میگیری وسطاش هی میری اضافه میکنی

هــــــــی تــــــــــــو !
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش
تیتر اول روزنامه امروز
کاغذ باطله فرداست
نقل قول
 سپاس شده توسط pikard ، fahimeh.1369
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ عصر
ارسال: #34
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
من برای بوی سویا یه حبه سیر میندازم تو ماهی تابه بعد که آماده شد درش میارم.

من به چشم خود دیدم که آرام جانم میرود Crying
نقل قول
 سپاس شده توسط وسعت
۱۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۳۵ عصر
ارسال: #35
     
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
وسعت جون من تو تاپیک ماکارانی توضیح دادم عزیزم

http://www.nowaroos.com/Thread-ماکارانی-...8%B4%D8%AA

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط وسعت
۱۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ عصر
ارسال: #36
     
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
صفحه ی ۴ همین تاپیک هم گذاشتم...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط وسعت
۱۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-شهريور-۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ عصر توسط yardelia.)
ارسال: #37
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
رازخوشرنگ وخوشمزه ترشدن خورشت فسنجان

برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید. اول برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود و اما جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
نکته : به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.



""" راز خوشمزگی قیمه """

رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

1. گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گ
وشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.


2. ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.


3. هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.
ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند


4. برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.


5. رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.


6. لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.


7. هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.


8. انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.


9. این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.


10. نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.

6 مهر 1391 New1
نقل قول
 سپاس شده توسط ترنج ، سراب ، هیلدا ، ناناز ، soniya ، Aroose Maloos ، tiam ، مژي ، nedda ، فروغ بنی
۱۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۴۱ عصر
ارسال: #38
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
برای خوشمزه شدن دلمه ها سس اونهارو با اب مرغ یا گوشت+ رب +چند عدد الو+ و ادویه.... درست کنید و حدود سه ساعت بگذارید در سس روی شعله ی کم بماند...

DREAM LIFE..
نقل قول
 سپاس شده توسط pikard ، mahdis ، nedda
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۸ صبح
ارسال: #39
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچه هاااااااااا یکی از رمزهای خوشمزه شدن غذا که مادر همه ی رمزهاست استفاده از چاشنی عشقه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin باور کنید وقتی یه غذارو با عششششششششششق بپزی امکان نداره خوشمزه نشه چون این چاشنی خیلی خیلی قویه و یه مقدار خیلی کمش چنان شعور مثبتی به غذا میده که هیچ چاشنی نمیتونه بدهBig Grin ببخشیداااااا پارازیت دادم وسط نوشته های مفیدتون ولی دلم نیومد نگم اخه واقعا بهش اعتقاد دارمSmiling

خورشید باش ،که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ،نتوانی!!!!!!
نقل قول
 سپاس شده توسط HiddenBride ، pikard ، Aroose Maloos ، وسعت ، سامانتا ، D.azadi ، نهال ، دختر ایرونی ، شهرزاد قصه گو ، roniya ، somi63 ، دختر کاشونی ، lili91 ، madely ، پریچهر25 ، *shirin banoo* ، Monir60 ، shabnam_sh ، عسل بانووو ، 2015 ، fattaneh 1990 ، سین . قاف ، naghash
۲۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲ صبح
ارسال: #40
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
یه فوت برای خوشمزه شدن الویه
سیب زمینی هارو قبل پخت پوست بگیریم و تو اب مرغ بذاریم بپزه و اینکه کالباس و مرغ طعم فوق العاده ی به الویه میدن.جعفری تازه ام مزشو عالی میکنه.
و اینکه برای اینکه سس کمتری استفاده کنیم سیب زمینی هارو بذاریم خوب خنک بشه و اینکه به سس یه خورده ماست اضافه کنیم..

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط HiddenBride ، kosar ، Aroose Maloos ، AfaMtiImaR ، وسعت ، p.amorous ، النا ، mahnaz110 ، HermetiC ، رها92 ، bano70
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام