• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

فوت وفن آشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون

۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۰۸ عصر
ارسال: #21
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
من تو قرمه سبزی کنسرو لوبیا می ریزم خیلی خوشمزه میشه. همه دوست دارن.

آیا می دانستید تعداد زوج یا فرد بودن آدمهای روی کره زمین به من بستگی دارد؟Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط HiddenBride ، AfaMtiImaR ، سراب ، مژي ، lopasali ، asal khano0m ، مین مینا ، منیرm2 ، misha63 ، arzaboo
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۱۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-شهريور-۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ صبح توسط narcissus88.)
ارسال: #22
   
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
وقتی میخواید سس مرغ درست کنید زعفرون و شکر رو به مقدار کم بریزید و آویشن فراوان واقعا خوش طعم میکنه
پودر سیر و زنجبیل هم خوبه

برای خوشمزه کردن ماکارونی فلفل دلمه ای خوبه
من کلا تو همه چی برای ادویه آویشن و پودرسیرو زنجبیل رو میریزم
طعم غذاها رو فوق العاده میکنه
البته با غذاهای بی ربط نه ها
نقل قول
 سپاس شده توسط ni lo ee ، HiddenBride ، pikard ، mahdis ، سراب ، nil0o0o ، مژي ، asal khano0m ، زورو ، sheida11 ، madely
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۲۹ صبح
ارسال: #23
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
بچه ها یه ایده ی جدید همین امروز یافتیدمش از طریق مامان شوشو
برامون نهار مرغ درست کرده بود که خب من به شخصه مرغ خیلی دوس ندارم Sad و مجبوری میخورم اما انقد لذیذ شده بود که الانم دلم میخوادش و امروز حسابی پرخوری کردم
خلاصه یواشکی به شوشو گفته بودایششششششششششششش Dodgy که از یه خانمی یاد گرفته که وقتی مرغت نیمه پز شد با آب کم آب پرتغال سن ایچ رو بریز داخل مرغ و بذار بازم بپزه
فقط اندازشو نتونستم سر در بیارم اما طمع خاصی گرفته بود و خیلی هم مجلسی شده بود اما یه نکته چون کمی مرغ رو شیرین میکنه دیگه نیازی به هویج توی قابلمه نیست. و توش خلال بادوم داشت و زعفرون .چیز خاص دیگه ای نداشت .انگار گفته بود اگر سنیچ بریزی مرغت حسابی خودش روغن می اندازه و نیازی به روغن معمولی نیست
من تازه امروز یافتیدم انجام دادم خبر میدم New1

بی خیالش مگه چند سال تو جوونی؟؟؟ Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط HiddenBride ، miss69 ، مژي ، Felertishia ، p.amorous ، sheida11 ، zibaye ziba ، shaparak103 ، مهرگان ، عروس پاییز-مریم ، دختر کاشونی ، رها92 ، shabnam_sh ، شاه پریا
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ عصر
ارسال: #24
     
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
ماریا جونم من پیشنهاد میکنم اول بپزید و بعد سرخ کنید
لذیذ تر میشه
مجلسی تر هم هست
اول سرخ کردن و بعد پختن از نظر من معنی نداره
چون در هر صورت آبپز میشه
ولی در آخر اگه سرخ بشه طعم متفاوتی داره
بی نظیره
وااااااااااااااااای
دلم خواست


در ضمن برای پختن مرغ بدون بوی ضخم
مثل جوجه کباب
مرغ رو از صبح تو پیاز و زعفرون بخوابونید
بعد با همون مواد بزارید بپزه
و در آخر سرخش کنید
یعنی عالیییییییییییییییی میشه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر ایرونی ، maria ، pikard ، star ، مژي ، marmar joon ، MiNo ، asal khano0m ، كيتي ، roniya ، madely
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۹-شهريور-۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ عصر توسط pikard.)
ارسال: #25
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

1 - گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.

2 - ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

3 - هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.

4 - برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.

5 - رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

6 - لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

7 - هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

8 - انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

9 - این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.

10 - نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.
منبع : tebyan.net

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط هیلدا ، مژي ، p.amorous ، asal khano0m ، nedda ، كيتي ، madely ، shabnam_sh ، عاطفه عروس ، naghash ، fahimeh.1369
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ عصر
ارسال: #26
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
نکاتی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی
نکات ریز (سبزی):
1 ـ سبزی قورمه شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است.
2ـ بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.
3 ـ حتی الامکان از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
4ـ اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
5 ـ شنبلیله خورش نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
6 ـ در برخی از نواحی اصولا از شنبلیله استفاده نمی کنند چرا که ماندگاری بوی آن را نمی پسندند.
7 ـ در شهرهای آذربایجان گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر به ترکیب سبزی اضافه می شود و شنبلیله از آن میان حذف می شود.
8 ـ اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.
9 ـ در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.
10 ـ سرخ کردن زیاد سبزی(که در تهران و در میان بعضی از خانواده ها مرسوم است) باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود(معده را اذیت کند).
11 ـ نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش ، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
12 ـ نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
13 ـ هنگام سرخ کردن ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.

نکات ریز (گوشت):
1 ـ گوشت قورمه نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.
2 ـ از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.
3 ـ استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است .

نکات ریز (لوبیا):
1 ـ لوبیای قورمه سبزی، لوبیای قرمز است.
2 ـ در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود.
3 ـ در بعضی از شهرهای استان آذربایجان از لوبیا چیتی استفاده می شود.
4 ـ در شهر دامغان خانم های قدیمی از لپه استفاده می کنندو چاشنی خورش آبغوره است و جالب آنکه گاهی به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم استفاده می کنند.
5 ـ در بعضی از شهرهای شمالی این خورش را بدون لوبیا ، چاشنی، رب گوجه فرنگی ، آبغوره یا رب غوره طبخ می کنند. این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و بعد از خوردن آن احساس سنگینی نمی کنید.

نکات ریز (چاشنی):
1 ـ به عنوان چاشنی معمولا فقط از لیموعمانی استفاده می کنند.
2 ـ لیموعمانی همراه با آبغوره استفاده می شود.
3 ـ از غوره استفاده می شود(که به قورمه سبزی غوره معروف است و در این صورت معمولا لوبیای چشم بلبلی است).
4 ـ به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش می کاهد.
5 ـ از گرد لیموعمانی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
6 ـ برخی نیز از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند.
منبع راسخون

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط مژي ، asal khano0m ، nedda ، عروس پاییز-مریم ، nazgol117 ، barane1990 ، shabnam_sh ، fahimeh.1369
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۳۲ صبح
ارسال: #27
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید :

ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .

در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط nil0o0o ، p.amorous ، nedda ، دختر کاشونی ، فروغ بنی ، lilimashi ، شاه پریا
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-شهريور-۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ صبح توسط pikard.)
ارسال: #28
       
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
9توصیه برای خوش‌طعم کردن گوشت

1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید

3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهی است.

هرگز به سبزی‌هایی که قرار است پخته شوند، آب‌لیمو یا سرکه اضافه نکنید.

این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها می‌شود. شما می‌توانید آب‌لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه کنید.

6. اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

7. ساقه کرفس و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند.

8. می‌توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل‌دلمه‌ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه‌فرنگی بخوابانید.

9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!

6 توصیه برای خوش‌طعم کردن سبزی‌ها

1. بهتر است برخی از سبزی‌ها مانند هویج، گل‌کلم، پیاز و گوجه‌فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزی‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما می‌توانید آن‌ها را قطعه‌قطعه و با کمی آب‌لیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می‌توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان‌تر شود.

2. هیچ طعم‌دهنده‌ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی‌تواند سبزی‌های شما را خوش‌طعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی‌های پخته هم می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ای به آن‌ها ببخشد.

3. هرگز به سبزی‌هایی که قرار است پخته شوند، آب‌لیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها می‌شود. شما می‌توانید آب‌لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه کنید.

برای اینکه ویتامین‌ها، شکل و بافت سبزی‌ها از دست نروند و بی‌طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آن‌ها، از روش بخارپز استفاده کنید.

حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است. و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.

4. ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.

5. اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب‌زمینی پخته‌شده، طعم فوق‌العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می‌دهد.

6. پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش‌طعم شدن این سبزی‌ها می‌شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آن‌ها اضافه شود!

5 توصیه برای خوش‌طعم کردن برنج


1. اگر می‌خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش‌طعم می‌شود و هم رنگ نمی‌گیرد.

2. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه‌فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.

3. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.

4. اگر می‌خواهید ته‌چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می‌شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش‌طعم‌تری را جلوی میهمان‌های‌تان بگذارید.

منبع : tebyan

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط shahrbanoo ، nil0o0o ، Felertishia ، p.amorous ، nedda
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۴۴ عصر
ارسال: #29
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
وقتی دارید سبزی قرمه تفت می دید یه سیر رنده کنید و داخل سبزی سرخ کنید بو که اصلا نداره خوش طعم میشه.

آیا می دانستید تعداد زوج یا فرد بودن آدمهای روی کره زمین به من بستگی دارد؟Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط Felertishia ، p.amorous ، mahnaz110
۱۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
ارسال: #30
     
RE: فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون
من برنج ایرانیِ عطری رو برای همه ی غذا ها ترجیح میدم
برنج باسماتی یا دانه بلند یا هندی از نظر من کلا واسه هر غذایی مناسب نیست

برنج دم سیاه
و برنج هاشمی
عااااااااااااااااالین

من دیدم خیلی ها از برنج نیم دونه عطری توی سوپ، شعله زرد، ته چین، شیر برنج و ...
استفاده میکنن.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط star ، pikard ، p.amorous ، mahnaz110 ، roonika
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام