• گل سنتر
  • تشریفات صدف
نظرسنجی: این تاپیک ادامه پیدا کند؟
بلی
خیر
 

غذاهای کاملا گیاهی

۳۰-آبان-۱۳۹۶, ۱۰:۳۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-آبان-۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #21
   
RE: غذاهای کاملا گیاهی
مواد لازم برای تهیه پنه سبزیجات 
١ جعبه پاستای پنه
¼ فنجان روغن زیتون
½ فنجان پیاز سفید خورد شده
٢ حبه سیر خورد شده
۴۵۴ گرم  مارچوبه کمرنگ
۲ ½ فنجان گوجه گیلاسی
٢ فنجان کدو زرد خورد شده
۶ برگ تازه ریحان 

ترکیبی از سبزیجات را در خود دارد. برای اینکه این سبزیجات را آماده کنیم، ابتدا باید مارچوبه را به صورت مورب، چندین برش بزنید. سپس به سراغ گوجه‌ها بروید و هرکدام از آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید. در گام بعدی، برگ‌های ریحان تازه را به صورت باریک، باریک ببرید تا بعداً برای تزئین بر روی غذا استفاده کنید.اکنون، یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. روغن زیتون را در دمای متوسط، داغ کنید؛ سپس پیاز و سیر را به آن بی‌افزائید. به مدت ٣ الی ۴ دقیقه این مخلوط را سرخ کنید. حال مارچوبه را نیز به این ترکیب اضافه کنید و ٣ دقیقه دیگر، فرایند پخت را ادامه بدهید. سپس گوجه فرنگی و کدو را اضافه کنید و به مدت ٢ الی ٣ دقیقه دیگر، این ترکیب را بپزید. البته اگر زودتر از این مدت هم گوجه فرنگی‌ها نرم شدند، دیگر نیازی به ادامه‌ی پختن نیست. بر روی این ترکیب، نمک و فلفل هم بریزید تا طعم ترکیب جا بیوفتد.در همین حین، پاستا را مطابق دستور العملی که بر روی بسته ی آن نوشته شده، پخته و خشک کنید؛ زیرا هر پاستا از برندی خاص، معمولاً روش پخت متفاوتی دارد که پوشش دادن آن در این مقاله، گنجایش ندارد.به سرعت پاستای داغ را به ترکیبی که دقایقی پیش آماده کردیم، اضافه کنید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید و در ظرفی که قصد دارید پنه را در آن سرو کنید بریزید و با برگ های ریحان روی آن را تزیین کنید 

تصویر: ./uploads/201711/post_91469_1511247934_c7883102d537d7799e0872cd0a9f2e7f.attach
 
 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط باران 94
۸-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۰۲ عصر
ارسال: #22
   
RE: غذاهای کاملا گیاهی
غذای گیاهی

پاستا روبانمک وزردچوبه میپزیم وآبکش میکنیم.
برای سس آلفردو، خامه وکره ویه حبه سیر وپنیر پارمیزان ونمک وفلفل سیاه یاسفید احتیاج داریم.همه موادو مخلوط کرده وروی شعله قرارمیدیم تاکمی غلیظ بشن.حالا میتونین پاستا رو توی بشقاب بذارین سسو روش بریزین یامثل من سسو با پاستا مخلوط کنین توی ظرف بریزین،روشو خرده نان بپاشین ده دقیقه توی فر قراربدین.
اضافه کردن نخودفرنگی دلبخواهیه.

اپلیکشن بیکیوت (Becute) 

برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید .

بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است .
نقل قول
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۹۶ ۱۲:۳۸ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #23
   
RE: غذاهای کاملا گیاهی
طرز تهیه پاستا پیاز :

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد 
سیر له شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده : 1 قوطی  ( 400 گرم )
نمک : 1 قاشق چایخوری  
فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری 
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری 
آب : ¼ پیمانه
پاستا : 500 گرم

روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید
رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده ،نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید. 
پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید
سس را به پاستای گرم اضافه کنید

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512637591_ec85162d3cc4e4520f21202cc46e12fc.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۲-دي-۱۳۹۶, ۱۱:۳۷ صبح
ارسال: #24
   
RE: غذاهای کاملا گیاهی
مواد لازم برای تهیه خوراک نخود
روغن زیتون و بلغور ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
کلم برگ قرمز و سبز (خلال شده) ۱ پیمانه
گوجه‌فرنگی (خرد شده) نصف پیمانه
شوید (خرد شده) ۱ قاشق چایخوری
آب سه چهارم پیمانه
نخود یک سوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک نخود
روغن زیتون را درون یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و ۵ دقیقه روی حرارت سرخ کنید.
وقتی پیازها کمی طلایی شدند کلم را داخل ظرف بریزد و حدود ۳ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
سپس گوجه‌فرنگی‌ها را داخل ظرف بریزد. به آن‌ها نمک و فلفل بزنید و حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا کلم‌ها نرم شود.
شعله را کمی زیاد کنید. سپس شوید خرد شده را به مواد درون ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آب را به مواد بیفزاید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بلغور و نخود را اضافه کنید.

دوباره شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید. منتظر بمانید تا بلغور و نخود کاملاً بپزد. اگر آب غذا کم شد ولی هنوز غذا نپخته بود می‌توانید کمی آب اضافه کنید.
وقتی غذا کاملاً پخته و آماده شد، از روی حرارت بردارید. ادویه آن را اندازه کنید و با تزیین دلخواه سرو کنید.
مرتبط

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام