• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران

۲۲-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۳۸ عصر
ارسال: #191
       
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
طرز تهیه ترش واش :

٢٥٠گرم سبزی سرخ شده ترش واش ناب شمال
مرغ ٤تکه متوسط
سیر چرخ شده ناب شمال یک ق غ 
گوجه ۲عدد
بادمجان٥عدد
رب گوجه فرنگی ١قاشق غذاخوری

به تکه مرغ نمک وزردچوبه زده در روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم....... گوجه که پوستش رو جدا کرده وبه صورت نگین خورده کرده تفت دادم سیر و سس فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی راتفت می دهیم...سبزی سرخ شده ترش واش را اضافه کرده وچند دقیقه تفت میدهیم..مراحله تهیه این خورشت رو در استوری دنبال کنید...مرغ سرخ شده رابه سبزی اضافه کرده سه لیوان اب جوش(از اب مرغ میتونید استفاده کنید) به ان اضافه کرده با حرارت ملایم حدودا دو ساعت ونیم روی شعله گاز گذاشته تا خورشت ما جا بیفته ... .
.
در صورت تمایل:ده دقیقه اخر یک قاشق غذاخوری ارد برنج رو با اب سرد مخلوط میکنیم وبه خورشت اضافه میکنیم تا خورشت لعاب بشتر داشته باشه....و برای چاشنی از ابغوره میتونید استفاده کنید
بادمجان را پوست کرده بادمجان را برش زده و نمک بهش زده یک ساعت کنار می گذاریم تا تلخی بادمجان از بین بره..بادمجان سرخ کرده وگوجه را به ٤قسمت تفسیم کرده و سرخ میکنیم و کنار خورشت سرو میکنیم


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563012518_c6f06949607c976080be18c6879b3cdb.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۷-مرداد-۱۳۹۸, ۰۲:۴۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-مرداد-۱۳۹۸ ۰۲:۴۰ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #192
       
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
طرز تهیه اردک شکم پر :

اردک (سیکا) یک عدد درسته

بعد از پاک کردن اردک و شستن داخل شکمش با دو حبه سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو و کمی پونه خشک( به اندازه نصف قاشق غذاخوری) و یک عدد پیاز کوچیک خرد شده و کمی زعفرون و یا زردچوبه، به تمام قسمت اردک ( چه روش و چه شکمش) بمالید .
بعد روشو سلفون بکشید و از شب تاصبح بزارید داخل یخچال بمونه.
.
.
برای شکمش :

صد گرم گردو آسیاب شده
دو مشت سبزی شامل گشنیز و چوچاق و خنش و اگه نبود: پونه و جعفری و گشنیز و چوچاق
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز رنده شده 
دو قاشق رب انار یا دونه انار و یا انار خشک پودر شده
یک قاشق رب گوجه 
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه . تمام این مواد رو باهم مخلوط کرده و داخل تابه دو قاشق روغن بریزید و این مواد رو تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه و سفت بشه و بعد کنار بذارید .
بعد از گذشت زمان اردک مزه دار شده رو از یخچال بیرون بیارید و مواد گردویی رو که تفت دادید داخل شکمش رو پر کنید و با نخ و سوزن بدوزید. داخل قابلمه مقدار خیلی کم روغن بریزید و تمام قسمت هاشو سرخ کنید ( اردک پوستش چربه روغن زیادی نریزید بعد از اینکه سرخ شد.) داخل همون روغن یک پیاز رو خرد کنید کمی بزارید سرخ بشه یک قاشق رب انار و فلفل سیاه و اگه دوست داشتید نصف قاشق رب گوجه بریزید و کمی اوجی و گشنیز خرد شده و یا کمی پونه خشک یکم تفت بدید دو سه لیوان آب بریزید و اردک رو از قسمت سینه داخل این سس بزارید تا بپزه چهار پنج ساعت طول میکشه بپزه و جا بیافته هر از چندی اردک رو تکون بدید و اینور اونور کنید تا ته نگیره اگه احیانا آبش کم بود آب جوش اضافه کنید .از لحاظ غلظت باید غلیظ باشه ( مثل ناردون ) ‌


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564398601_de577a70e06528810944978f156fd78d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام