• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران

۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰ عصر
ارسال: #21
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
قلیه میگو
این غذا یکی از غذاهای محبوب استان بوشهرSmiling

موادلازم (برای 5 نفر)

*میگو 200 گرم
* سبزی گشنیز 150 گرم
*شنبلیله 50 گرم
*پیاز 1 عدد متوسط
* سیر 6 حبه
*تمر هندی 50 گرم
*رب گرجه فرنگی 1 ق .غ
*سیب زمینی 2عدد متوسط
*نمک .فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


{دستور پخت}

اول پیاز و نگینی خورد میکنم میزاریم روی شعله ملایم تا فقط کمی رنگ اش تغییر کنه بعد
6 حبه سیری که داریم رنده میکنم میریزم روی پیاز ها
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
یه تفت که خورد شنبلیله وگشنیزخورد شده و رب گوجه فرنگی رو میریزم روی پیاز وسیر وتفت میدم
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
ومیگو رو میریزیم روی مواد قبلی و نمک .فلفل و زرچوبه رو بهش میزنیم وخوبه تفت میدم (میگو یکم اب میندازه باید شعله گاز کم کنیم تااب اش بخار شه تا اون بوی بد میگو گرفته شه )
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
میگو که خوب تفت دادیم اون شیره تمر اضافه میکنیم یکم تفت اش میدیم بعد حدود ا لیتر اب اضافه میکنیم سیب زمینی رو به صورت خلال برش میزنیم به قلیه میگو اضافه میکنیم
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
حالا این قلیه خوش رنگ وبو میزاریم 1 ساعت جا بیفته
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
این از قلیه خودم پزWink امید وارم درست کنید خوشتون بیادNew1

New2
نقل قول
 سپاس شده توسط *ساناز* ، mohadeseh71 ، مهری67 ، farnazi ، Khanom Tala ، bonny lady ، mm2 ، زن باران (مهتاب65) ، دختر زمستون 1366 ، mina_v ، *elay* ، baran89
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۰۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ عصر توسط azarm.)
ارسال: #22
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
گوشت و لوبیا مخصوص اصفهان



گوشت آبگوشتی

لوبیا سفید

سبزی(تره و جعفری)

شنبلیله خشک یک قاشق مربا خوری

برنج 1یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه

بچه ها من اینا رو مقدارشو چشمی میریزم دیگه ببخشید

لوبیا رو از شب قبل خیس میکنیم. گوشتو با لوبیا و زردچوبه و فلفل و آبگرم داخل زودپز میذاریم تا خوب بپزه.

وقتی کامل پخت در زودپزو باز میکنیم و سبزی و شنبلیله رو اضافه میکنیم و دوباره در زودپزو میبندیم و اجازه میدیم 15 الی 20 دقیقه دیگه بپزه .

بعد از پخت کامل در زودپزو برمیداریم و محتوی زودپزو به یک قابلمه دیگه منتقل میکنیم و نمک برنجو اضافه میکنیم

حالا شعله رو کم میکنیم تا حسابی جا بیوفته ولی آبش تموم نشه

قبل از سرو آب غذا رو جدا میکنیم و با گوشتکوب حسابی میکوبیمش

حالا گوشت و لوبیای ما آمادس داخل ظرف بکشید و ببرید سر میز و با نون تازه و ترشی نوش جان کنید

خـــــــــــــــیــــــــــــــــلــــــــــــــــــــی خوشمزه اس

این آبگوشت به خاطر داشتن سبری رنگش سبزه

اینم لینکش با اندکی تفاوت

درست کنید و لذت ببرید نوش جانNew1New1

یَا مَنْ یُصَوِّرُ فِی الْأَرْحَامِ ما یَشاء (فراز 84 دعای جوشن کبیر)

به لطف خدا مامان میشمLub
نقل قول
 سپاس شده توسط Khanom Tala ، mm2 ، ajaghvajagh ، hengamehh ، *elay* ، baran89
۲۸-شهريور-۱۳۹۲, ۰۸:۵۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-شهريور-۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ صبح توسط manasoheil.)
ارسال: #23
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
کوکوی مرغ (چغرتمه)

مخصوص گیلان

سینه مرغ خام چرخ شده - تخم مرغ - پیاز رنده شده و آب گرفته - فلفل - زردچوبه -نمک - زعفرون حل شده - در صورت تمایل کمی بکینگ پودر
تمام مواد رو مخلوط کرده و داخل تابه ای که روغنش داغ هست پهن میکنیم و درش رو میذاریم با حرارت ملایم بعد از 5 دقیقه برش میزنیم و کوکوها رو بر میگردونیم

خیلی کوکوی خوشمزه ای هست

[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
نقل قول
 سپاس شده توسط الی2 ، *ساناز* ، khoshhalam ، topol ، mohadeseh71 ، کیتی ، Khanom Tala ، baran89
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۲۸-شهريور-۱۳۹۲, ۰۲:۳۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-شهريور-۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ صبح توسط آهو مشکی پوش.)
ارسال: #24
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
آبگوشت قنبید(کلم قمری) مخصوص قم Tongue
کلم قمری (قنبید)یک عدد
نخود یک لیوان کمی لوبیا سفید برای لعاب دار شدن ابگوشت
سیب‌زمینی ۲ عدد
گوشت آبگوشتی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزاییدروی آن آب ریخته، روی شعله گاز قرار دهید تا کاملاً بپزد مثل ابگوشت نخود کامل باید بپزد و جا بیوفتد . تیلیتش که با نون سنگک سرو میشه و گوشت کوبیده ی عالی و خوشمزه .

همین سه کلمه برای وصف حالم کافیه... لبخندم درد میکنه!
نقل قول
 سپاس شده توسط *ساناز* ، njm ، Khanom Tala ، *elay* ، baran89
۳۱-شهريور-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ عصر
ارسال: #25
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
ما هم ی آشی داریم مخصوص خودمون که من عاشقشم .

ماش 1-2 لیوان
سبزی آش : که معمولا تره کوهی یا سبزی مخصوص داره به اسم بونسر یک لیوان
آرد نصف لیوان
پیاز 2 عدد متوسط
سیر چند حبه
نعناع 2 قاشق

ماش رو می ذاریم توی قابلمه و میذاریم تا بپزه . سبزی رو چون ما به صورت خشک شده بر می داریم می خیسونیمش و بعد به ماش اضافه می کنیم تا با هم بپزن . وقتی خوب پختن و ماش تقریبا له شد .

آرد رو داخل سینی می ریزیم و با دست بهش آب می پاشیم و با دست آرد رو به هم میزینیم تا گلوله های ریزی توش درست بشه و بعد آرد رو الک می کنیم و گلوله های درشت رو بر میداریم و میذاریم کنار . همینطور ادامه می دیم تا تقریبا ی کاسه از گلوله های خمیری داشته باشیم .

پیاز رو خرد کرده و سرخ می کنیم سیر و نعناع رو بهش اضافه می کنیم .

گلوله های خمیری بعد از اینکه خودشون رو گرفتن کم کم به آش اضافه می کنیم و هم می زنیم که بهم نچسبن . بعد میذاریم ی کم جابیفته و با پیاز داغ تزئینش می کنیم .
نوش جان

میخام لاغر بشم با اراده و مصممCool
وزن شروع : 67
وزن هدف : 55
نقل قول
 سپاس شده توسط *ساناز* ، آهو مشکی پوش ، مامان گل دخترا ، *elay* ، آسمووون
۳۱-شهريور-۱۳۹۲, ۰۲:۰۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-شهريور-۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ عصر توسط *ساناز*.)
ارسال: #26
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
طرز تهیه اشکنه (همدان)

مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز متوسط 2 تا 3 عدد،
روغن 150 گرم،
تخم مرغ 3 تا 4 عدد،
شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپ خوری،
آرد گندم سبوس دار دو قاشق سوپ خوری،
زرد چوبه (در صورت تمایل) یک قاشق سوپ خوری،
نمک و فلفل به مقدار کافی
بعضی ها توش رشته پلویی هم میریزن
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود آرد و شنبلیله را در پیاز داغ کمی سرخ می کنیم. در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه می نماییم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند جوش بزند، سپس به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می کشیم در صورت تمایل می توان تخم مرغ ها را در مایه اشکنه بشکنیم، ولی هم نزنیم تا در به صورت درسته روی مایه بماند.

در خاطری که “تویی” دیگران فراموشند
بگذار در گوشت بگویم
“میخواهمت”
این خلاصه ی ، تمام حرفای عاشقانه دنیاست...
نقل قول
 سپاس شده توسط آهو مشکی پوش ، tahereh1362 ، تپلو ، spring_20 ، *elay* ، baran89
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۳۵ عصر
ارسال: #27
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
نون چربی غذای سنتی دزفولی هاست که خانواده داماد واسه ناهار حنابندون درست میکنن و اما طرز تهیه گوشت گوسفند و نخود رو با زعفران زیاد می پزن . بعد نون خونگی رو که خودشون توی تنور پختن رو میزارن توی زعفرون تا زرد رنگ بشه و یکم خیس . این غذا قدمت 100 ساله سایدم بیشتری داشته باشه .

عروس مهر میشم Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط tahereh1362 ، hanakhanoom ، دختر زمستون 1366 ، *elay*
۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۲۰ صبح
ارسال: #28
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
کله جوش یه غذای راحت و سنتی ترکاست
من که خودم خیلی دوست دارم
مواد لازم:
1- پیاز متوسط 2 عدد
2- گردوی ساییده 4 قاشق غذاخوری
3- کشک رقیق شده با آب 2 لیوان
4- نعنای خشک نرم یک قاشق سوپ خوری
5- روغن حیوانی دو قاشق غذاخوری
6- نمک و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود نعناع و گردوی ساییده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم در صورت تمایل زردچوبه را اضافه می کنیم سپس کشک را اضافه می کنیم با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه آن را می پزیم تا کاملاً جا بیفتد.


[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]

عروس 12 تیـــــــــــــــــرNew2
نقل قول
 سپاس شده توسط آهو مشکی پوش ، mahdiyeh ، mohadeseh71 ، ماهرخ تبریزی ، Khanom Tala ، mina_v ، *elay*
۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مهر-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح توسط dordooone.)
ارسال: #29
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
به درخواست دوستای مهربونم
اینم غذای سنتی شاهرود
خورشت سیب و البالو بسیار ترش و خوشمزه
برای دو نفر
اول مرغتون رو بعد از اینکه یخش باز شد توی روغن سرخ میکنیم خیلی ناز به سرخ کردن نداره چون توی زمان ابپز شدن میپزه و سرخ میکنید و میزارید کنار.
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
بعد توی روغن مرغتون یه پیاز کوچیک رو خورد میکنید و تفت میدید و بهش یه ذره زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید تا بوی خوب زردچوبه و فلفل در بیاد
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
بعد مرغ سرخ شده رو به پیاز اضافه کنید و یه تفت بدین و یه لیوان اب بهش اضافه کنید تا جوش بیاد
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
حالا موقع اماده کردن سیب ها هست. من از این نوع سیب بیشتر استفاده میکنم ولی اگه از این سیبهای فرانسوی نداشتین هر سیب درختی دیگه ای رو میشه اضافه کرد
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
دوتا دونه سیب رو پوست بگیرید و به این اندازه خورد کنید که خورد شده اش تقریبا یک لیوان میشه
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
توی یک قاشق غذاخوری روغن سیبها رو تفت بدین تا به این شکل در بیان فقط مراقب باشید چون سریع میسوزه و اینکه زیاد هم نزنید چون لهش میشه و روغن زیادی رو به خودش میکشه. ماهیتابه ای که سیبها رو توش تفت دادین نگه دارین لازم میشه
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
بعد سیبها رو به مرغ در حال جوش اضافه کنید و بزارید بپزه تا به این شکل در بیان
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
بعد دو لیوان البالو رو بریزید توی اون ماهیتابه که گفتم کنار بزارید و یه تفت بدین تا اب البالو ها دربیاد. زیاد تفت ندین در حد دو سه دقیقه چون رنگ البالوهاتون برمیگرده. و به مرغ و سیب اضافه کنید.
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
بزارید اب البالو ها کشیده بشه و به اصطلاح جا بیافته. مدت زمانی هم که بعد از اضافه کردن البالو خورشت جا میافته حدودا بیست تا نیم ساعت هست البته بستگی به میزان اب خورش داره که نباید بزارید البالو ها زیاد بپزه. اینم نتیجه کار نوش جان
[تصویر: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران]
موقعی که خورش جا افتاد اگه از طعم ترشش خیلی خوشتون نیومد میتونید به میزانی که دوست دارین شکر اضافه کنید تا طعمش متعادل و ملس بشه

اینجا که منم عشق به سر حد کمال است
صبر است و سلوکست و سکوتست و رضا هم
اینجا که منم بس که دوروئی و دورنگیست
گریند به بدبختی خود اهل ریا هم.
New1
نقل قول
 سپاس شده توسط mohadeseh71 ، yarauf ، sayesar68 ، elmil ، mahdiyeh ، کیتی ، navaa ، lo-iii Jlc ، nanal ، farzan 66 ، Khanom Tala ، YALDA68 ، zi zi ، زن باران (مهتاب65) ، ajaghvajagh ، *elay* ، baran89
۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
ارسال: #30
   
RE: غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران
تایپیک تا اینجا بررسی شد . فاقد اسپم Smile

لحظه هایم نازنیند
وقتی حضورِ نازنینِ تو را دارم
وقتی که لحظه لحظه ی عمرم آکنده از عطر حضور توست، ♥خدای مهربانم ♥
نقل قول
 سپاس شده توسط jacob ، nikita617
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام