عکس مدل پرده متفرقه و پرده های خونه تون |
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۱۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس مدل پرده و پرده ی خونه تون | ||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس مدل پرده و پرده ی خونه تون
چه احساس قشنگي است حس در آغوش كشيدن موجودي كوچك و دوست داشتني كه فقط در ميان دستان تو امنيت و آرامش را تجربه مي كند ![]() هفته 34 سهیل جون مامان توی دلمه |
||||
|
۴-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲۶-مرداد-۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ صبح)Lilibit نوشته است: دوستان میشه لطف کنید چند تا مدل پرده اسپرت برای پذیرایی بزارید؟برای آشپزخانه و اتاق خواب هم همین طور؟ممنون میشم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه احساس قشنگي است حس در آغوش كشيدن موجودي كوچك و دوست داشتني كه فقط در ميان دستان تو امنيت و آرامش را تجربه مي كند ![]() هفته 34 سهیل جون مامان توی دلمه |
||||
|
۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۵:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ عصر توسط الهه بانو.)
![]() |
||||
|
||||
پرده ی پذیراییم (تازه دیروز نصب شد وهنوز وسایلمو نچیدم)این مدل به نظرم هم شیکه و هم هیچوقت از مد نمیوفته
![]() ![]() اینم پرده ی اتاق خواب من و شوشو ![]() اینم پرده ی تراس اون یکی خوابم که نور گیرش از همین تراسه واسه همین پرده ی زبرا واسش گرفتم که تاریک نشه ![]() اینم آخرین پردم که مال آشپزخونمه ![]() http://telegram.me/sahmazma ![]()
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه گلها لباس عروسی و نامزدی: مزون های امیر اکرم تالار و باغ: باغ تالار تک درخت (احمد آباد مستوفی) |
||||
|
۷-شهريور-۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
سر خونه زندگیمم روزای خوب و بد زیادی رو گذروندم ولی الان شکر که حالم خوبه خیلی هم خوب و این خوشبختی سهمه منه |
||||
|
۸-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
![]() بعد از 7 سال خدا داره بهم یه دختر ناز میده خواهش میکنم برام یه صلوات بفرستید که صحیح و سالم بدنیا بیاد ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ))) امضاجدید دخترم نازم 2 شهریوربدنیااومدخدایا برایاین هدیه آسمانی ازتو سپاسگذارم |
||||
|
۱۲-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
|
۱۲-شهريور-۱۳۹۲, ۰۲:۱۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-شهريور-۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ صبح توسط masoumeh.p.)
![]() |
||||
|
||||
برای اتاق خواب میتونی از ترکیب دو یا چند رنگ استفاده کنی.من که خودم عاشقه این مدلم
![]() ![]() ![]() آشپزخونه بالای پرده کرکره ای رو میتونی یه پارچه طرح دار خوشگل که به دیزاین آشپزخونه ت بیاد بزنی ![]() البته کرکره ش هم از این مدل خوشگلا باشه ها ![]() ![]() میتونی یه قسمت پایین پنجره رو فقط پرده بزنی,البته اگه از بالا دید نداره و پنجره مدل کشویی هست.تا هم از نور خورشید استفاده کنی ,هم اینکه جلوی دید رو بگیری. ![]() یا با رو میزیت ست کنی ![]() اگه رنگ کابینت ها سفیده و یا خیلی تیره ست,پرده ها رو یه رنگ روشن انتخاب کن. ![]() ![]() اما اگه کابینت ها یه رنگ روشن داره میتونی هم رنگ خودش پرده رو انتخاب کنی ![]() |
||||
|
۱۲-شهريور-۱۳۹۲, ۰۳:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
|
۱۲-شهريور-۱۳۹۲, ۰۴:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
اینم اون مدلی که آموزش ساختشو برای پنجره های کوچیک اینجا گذاشته بودم ![]() ![]() ![]() اینم خوشگله برای آشپزخونه ![]() برای اتاق خواب عالیه. ![]() ![]() برای در بالکن که بالاش هم پنجره داره ![]() اینم که پذیرایی ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.