عکس مدل پرده متفرقه و پرده های خونه تون |
۱۰-فروردين-۱۳۹۲, ۰۶:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس مدل پرده و پرده ی خونه تون | ||||
|
۱۰-فروردين-۱۳۹۲, ۱۱:۰۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس مدل پرده و پرده ی خونه تون
(۱۰-فروردين-۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ عصر)مینو نوشته است: س.م جان عکس از نمای جلوش داری.لطف میکنی بزاری ببخشید از این عکس بهتر نداشتم ![]() ![]() آی دی اینستام: sana.everyday@ خوشحال میشم به پپج سر بزنید |
||||
|
۱۹-فروردين-۱۳۹۲, ۰۴:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
این پرده های خونمه
هنوز خونه رو نچیدم ![]() پرده اتاق مهمان ( اتاق بنفش هستش ) ![]() پرده درب ایوان بازم اتاق مهمان ![]() پرده کوچمولو آشپز خونه ![]() زیاد رنگش خوب نیافتاده گل های زرد و نارنجی داره ![]() پرده پذیرایی ![]() پرده اتاق خواب ![]() 2/2/92 عروس شدم خدا جونم یه دنیا شکرت ![]() تمام لذت یک بوسه از خوشه شروع می شود همان بوسه هایی که مزه ی گیلاس می دهد من با ولع ،با چشمانی بسته شروع به خوردن گیلاسی می کنم که پایانش لب های توست چرا که رسیدن به لب هایت مساویست با رسیدن من به اوج |
||||
|
۲۰-فروردين-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-فروردين-۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ صبح توسط حباب.)
![]() |
||||
|
||||
طراحی داخلی ،دکوراسیون و طراحی نما،انجام پروژه های ساختمانی ناظر و طراح معماری |
||||
|
۲۰-فروردين-۱۳۹۲, ۰۸:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
ﺗﻮﻳﯽ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻳﻦ امضا ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﻧﯽ ... ﺁﺭﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩِﺗَﻢ ... ﺍﺯ ﺧُﺪﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻗﺸﻨﮕِﺖ ﺑِﺮﺳﯽ. ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﻢ َﻫﻤﻴﺸﻪ ﻟَﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭ ﻟَﺒﺎﺕ ﺑﺎﺷﻪ ![]() |
||||
|
۲۱-فروردين-۱۳۹۲, ۰۷:۳۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
براي سلامتي وطول عمر باعزت مامان وباباهامون وآمرزش مامان وباباهاي كه از دنيا رفتن صلوات الهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم ![]() |
||||
|
۲۲-فروردين-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
مدل پرده ام که مولوی به یکی از آشناهمون سفارش دادم خودم میخواستم اسپرت تر باشه اما به خاطر دل مامیم که میگفت پرده خونه تو جهیزیه مهمه منم اینو انتخاب کردم
که میتونم به چند مدل دلخواه تغییرش بدم مثلا پنلها رو بردارم و دکوریها بمونه یا بالعکس دکوریهارو بردارم یا به حالت ضربدری بزارم و... کل پارچه پردم ترکه و دکوری ها جنسشون مخمله دوروئه سان گیته زیر پرده ایم هم به روی پرده زمینه اصلی با دراپه دوخته شده خیلی باحاله ![]() ![]() خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست؟ "سعدی" ![]() |
||||
|
۲۹-فروردين-۱۳۹۲, ۱۲:۰۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
همه میخواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند. ![]() |
||||
|
۳۰-فروردين-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس مدل پرده و پرده ی خونه تون | ||||
|
۳۱-فروردين-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
1391/06/23 ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.