عکس سفره های سحر و افطار نوعروس ها |
۳-خرداد-۱۳۹۷, ۰۸:۳۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس سفره های سحر و افطار نوعروس ها
![]() ![]() حالا همه چی سر جاشه ![]() |
||||
|
۴-خرداد-۱۳۹۷, ۰۷:۲۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۴-خرداد-۱۳۹۷ ۰۷:۲۲ صبح توسط خُرســند.)
![]() |
||||
|
||||
افطاری منزل مادرم
چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می داند، و شما نمی دانید. (بقره، 216) |
||||
|
۱۳-خرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۱۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس سفره های سحر و افطار نوعروس ها | ||||
|
۱۴-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۰۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
سفره افطار خونه ی بابای دوستم
همه هم سن بودیم.خواستم بگم میشه ساده هم دور هم جمع شد ![]() ![]() آی دی اینستاگرامم اگه آنلاین نبودم و کاری داشتین ![]() aminimahroo به تاپیک های ختم صلوات و ختم دعا سر بزنید.ممنون |
||||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۴۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
افطار دو نفره ی من و مادر همسرم دیشب
من قصه ی تو را تا ابد اینگونه آغاز میکنم: یکی بود هنوزم هست خدایا همیشه باشد... خاستگاری اصلی 95/4/20 بله برون 95/5/22 عقد 95/12/13 ![]() عروسی ؟ |
||||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۱۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
لیلیِ شیرینِ علی ۹۰/۵/۷ ۹۱/۱۲/۱۶ _________________ پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم. |
||||
|
۱۷-خرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
لیلیِ شیرینِ علی ۹۰/۵/۷ ۹۱/۱۲/۱۶ _________________ پدر و مادرم رو مگر به خواب ببینم. |
||||
|
۲۰-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۳۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
افطار، با آش دوغ
![]() ارزش کار اونایی که هر وقت میرن خرید، دنبال جنس ایرانی میگردن، بیشتر از ارزش کار اوناییه که هر وقت یه گدا می بینند بهش پول میدن. یعنی حتما باید یه کارخونه تعطیل بشه و کارگرش بیکار بشه و بیاد گدایی کنه تا ما دلمون به حالش بسوزه؟ |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.