عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست |
۶-فروردين-۱۳۹۴, ۰۸:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست
سلام خانما عیدتون مبارک...
جعبه های فلزی از فروشگاه پردیس عفیف آباد شیراز همش با هم 126ت ![]() لیوان دم نوش از همونجا 18 ت ![]() سبد کوچولو از باهاما شیراز 20ت ![]() دلیل پرواز پرندگان آرزوی پرواز است نه داشتن بال... |
||||
۶-فروردين-۱۳۹۴, ۱۰:۱۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
لطفا يه صلوات بفرستيد كه مشكلاتم حل بشه تاریخ عروسیم مشخص بشه. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ![]() |
||||
|
۷-فروردين-۱۳۹۴, ۰۱:۱۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام به همه ى دوستاى عزیزم
سال نوى همتون مبارک باشه انشاالله که سال خوبى داشته باشید اینم یه سرى خریداى من از کیش قاب عکس از بازار چینى ها 28000 و 14000 تومن شلف جفتى 59000 تومن از بازار چینى ها آبپاش و گلدون 8000 تومن چراغ خواب 8500 تومن کاغذ کیک 7500 تومن جاى جواهرى 23000 و 28000 تومن چمدان تزیینى از بازار مروارید 115000 تومن چاى ساز فلر که البته عکسش نیست چون بسته بندى بود مدل TS113DS 190000 تومن از بازار پردیس 1 ![]() ![]() ![]() غم دنیارو فراموش میکنم وقتی به تو نگاه میکنم ![]() |
||||
|
۷-فروردين-۱۳۹۴, ۰۲:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
خدایا مگه میشه تو باشی و من تنها بمونم |
||||
|
۸-فروردين-۱۳۹۴, ۰۲:۴۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلاااام
خریداى من از آبادان شمع ها از ایکیا بازار کنزمال 3تایى ها 35000 تومن دوتایى ها جفتى 27000 تومن روتختى براى تخت مهمان یکنفره 85000 تومان ![]() ![]() غم دنیارو فراموش میکنم وقتی به تو نگاه میکنم ![]() |
||||
|
۸-فروردين-۱۳۹۴, ۰۶:۰۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
سال نو همگی مبارک
ظرف خوشگلم 28 تومان از پاساژ قائم تجریش 2 تا گرفتم ![]() جغد تزیینی که عاششقشم 35 تومن سایز بزرگشه از تجریش پاساژ قائم ![]() |
||||
|
۸-فروردين-۱۳۹۴, ۰۹:۴۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
این رخت آویزای عشقولی دست آورد مسافرت شمالمونه
![]() از بازار روز نوشهر خریدم 7 تومن ![]() این قهوه خوری شیکیل هم از سوغات فروشیای اول جاده چالوس 21 تومن ![]() آشنایی : 22/ 1/ 91 نامزدی : 9 / 5/ 93 عقد : 6 /6/ 93 عروسی: 95/6/23 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد _________________ تالار : آناهیتا آرایشگاه: تقدسی آتلیه : سیاه و سفید دیجی: صفدریان مزون : هدیه گل : گل سنگ |
||||
|
۸-فروردين-۱۳۹۴, ۱۰:۳۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۸-فروردين-۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ صبح توسط RL92.)
![]() |
||||
|
||||
بفرمایید تاپیک جدید
تاپیک شماره 5 عکس خرید جهاز I hear and I forget I see and I remember I do and I understand ![]() |
||||
|
|