عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست |
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۰:۰۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست
(خدا برای من کافیست) خدایا جونم ممنون به خاطر اینکه هوام رو داری . من دارم مامان می شم |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۰۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
عاشقتم... آنقدر که شک ندارم جای اذان نام تو را در گوشم خوانده اند ![]() |
||||
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۲۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
![]() سلام گلیا ![]() ![]() اینا خریدای جدید منن.ظرفهای گوشت دونه ای3تومن_جاقاشقی2تومن_سشوارمسافرتی براون17تومن ![]() آرزوهایت را کنار نگذار بگذار دنیا مجبور شود با دلت کنار بیاید ! |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۲۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلــــــــــــــــــــــــــــــام
برس سیلیکونی 6 ت دستمال 3 ت از خیابون فرجام سر میدون 39 یه وسایل قنادی فروشیه ![]() ![]() |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۳۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
دوستای عزیزم خریدای همتون مـــبـــارک
قبل از هر چیزی این متن رو تقدیم میکنم به تک تک شما عزیزان ![]() تنها خداست که میداند "بهترین” در زندگیتان چگونه معنا میشود! من در سال نو آن بهترین را برایتان آرزو میکنم. پـیـشـاپـیـش عـــیـــدتان مـــبـــارک دوسـتـ ان مـن اینا قسمتی از کادوهای عیدیمه ببخشید آدرس و قیمت ندارم ![]() میکسر ![]() ![]() [صادقم ] عــاشقــانـه هــایـم تــمـامـی نــدارنــد ! وقــتـی تـــــــــــو ... بــــــــــــــهـتـریـن "اتــــــفـاق" زنــدگـی ام هستی ... عروس 12مرداد 94 ![]() واسه رسیدن به آرزوهامون 1 صلوات بفرستیم |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۲۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
دوستای عزیزم خریدای همتون مـــبـــارک، انشالا به خوشی از تک تک وسایلتون استفاده کنید
![]() سال نو هم پیشاپیش خدمتتون تبریک عرض میکنم و بهترین ها را براتون ارزو دارم ![]() این هم عکس خریدای من منتها از قبل دیدم سوت و کور گفتم عکسای خریدای قبلیم را بذارم ![]() پشت صحنه را خیلی توجه نکنید ، در راستای خونه تکونی و جابجا کردن وسایل عکسشا گرفتم به عشق شماها ![]() سرویس چدن 21 پارچم مارک psd ک خیلی کامله و دوسش دارم، طبق عکس اوله: 4 سایز قابلمه، ا تابه ، 1 تابه رژیمی، تخته گوشت که عاشقشم ![]() ![]() از اصفهان تیر 92 ، 550 گرفتم ![]() تاریخ و قیمت را به اون روز گفتم یه وقت مدیون شماها نشم ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا منتظر معجزه الهی هستم و میدونم اگه تو بخوای مقدور میشه.. جذب اتفاق های خیلی مهم زندگیم ![]() لا اله الا انتّ سبحانک انی کنت من الظالمین .. |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۳:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
خریداتون مبارک عزیزان
اینم جا اسکاچی من که اسکاچ و برس و جا مایع داره 37 ت خریدم از شهرستان ![]() اینم برا دستشویی خریدم 25 ![]() ...Indian Bride... |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۵:۰۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-اسفند-۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ عصر توسط n8465.)
![]() |
||||
|
||||
من هنوز نرفتم خونم ....فعلا نامزدم..... ولی این لحاف تشک منه که مامان برای تختم دوخته دست گلش درد نکنه
![]() ![]() برای ایده گذاشتم ![]() تبریز ابوریحان پارچه سرای بهارک گلدار متری 24 تومن ساده (دقیق یادم نیست حدود 10 تومن ) ![]() ![]() ![]() كسى كه به غیر خدا تكیه كند، خدا وى را به ھمان غیر وامى گذارد. وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۶:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-اسفند-۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ عصر توسط سپیده صبح.)
![]() |
||||
|
||||
این خرت و پرتارو
![]() ![]() ![]() بالاییا رو از بازار گل محلاتی خریدم پایینارو از شوش پاساژ نور خریدم.اما متاسفانه قیمتاشو یادم نیست همشو.فقط اون چترا زده روش ![]() ![]() ❤ 4 اردیبهشت هم اومد و رفت, شد بهترین و به یاد ماندنی ترین روز زندگیم ![]() |
||||
|
۲۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۶:۵۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-اسفند-۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ عصر توسط Kiana.mnf.)
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست | ||||
|
|