عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست |
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۰:۱۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-اسفند-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ صبح توسط Black Velvet.)
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس خریدهای جهاز + قیمت + آدرس (4) ---قانون: 3 عکس در هر پست
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند. ![]() |
||||
|
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
شلام خانوما
ماشالا همتون حوش سلیقه این تو خریداتون این دو تا پتو های کلفت پنبه هستش که اولی مامان خودم دادن قیمتش هم با پول پارچه و پنبه واینا 150 و یه جفت یه نفره هم مادرشوشو داده که دیگه قیمت اونو نمیدونم ![]() نمیدونم شما رسمتون چه جوریاست ولی به نظرم تو زمستون هیچی مثل این پتو ها به ادم نمیچسبه هم سنگینه و هم خیلی گرمو نرم ![]() ![]() ![]() وایندومی ![]() عروسی هم تموم شد 3و6شهریور ![]() دوس جونا میشه واسه اومدن شوهرم به شهر خودمون یه صلوات کوچولو بفرستی |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۲:۱۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-اسفند-۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ صبح توسط isarah.)
![]() |
||||
|
||||
سلام بچه ها این گل ارکیده رو شاخه ای 16000 گفت من شاخه ای 15000 تومن خریدم
آدرس:استان گلستان-گنبدکاووس-پاساژ طباطبایی-پلاک 20 اینم تلفنش 09113760265 ![]() اینم واسه گریلاست 20 تومن خریدم از ونگ فوجینگ استان گلستان-گنبدکاووس-انتهای خ طالقانی شرقی-روبروی بلوار دانشجو-ونگ فوجینگ ![]() این آویز هارو هم از پلاسکو 2000 تومنی خریدم آدرس:چهارراه راهنمایی-سمت راست-دو تومنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥شدم عروس 1 اسفند♥ همه چی تموم شد خیلی زود گذشت ![]() |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۸:۲۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-اسفند-۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ صبح توسط من و عشقم مهدی.)
![]() |
||||
|
||||
مدیرای مهربون
![]() ![]() ایشون عیدی ما به همسر جونم هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شومینه برقی HB قیمت 1400000 (تو تخفیفات اسفند ماه این قیمته وگرنه تا 1700 و 1900 قیمت داشتم) طول 140 cm بسته به اندازه شون این شومینه ها قیمتاشون متفاوته البته واسه ما هیزماش متفاوته ....طرح جدیدشونو گرفتم آدرس:ابتدای اتوبان بابایی-بعد از دانشگاه امام حسین(ع)-شهرک کوثر-مجتمع تجاری-یاس 3 - شومینه های اچ بی ![]() من و مهدی جونم کنار هم خوشبختیم کور بشه چشم همه حسودا که ریختن اینجا همه تهمت زنها و حسودااا رو به خدا و امام رضام واگذار میکنم بد جواب خواهند گرفت خداروشکر که انقد خوشبختم که انقدددد اینجاااا بهم حسادت کردن برید با جواب نفرینام از ناراحتی ناله کنید |
||||
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۲۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
♥شدم عروس 1 اسفند♥ همه چی تموم شد خیلی زود گذشت ![]() |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
این شمع ها رو از کوچه رفاهی خریدم ۱۲
تورشم قبلا داشتم منتظر نظر و ایدتون هستم قبل ![]() و اماااااااااااابعد ![]() هر روز که میگذرد بیشتر دوستت دارم |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۱:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
پتو مسافرتی حوله ای تک نفره نرمم که خیلی خوشگله از نمایشگاه بهاره ارومیه 20 تومن مغازه ها 28 میگفتن این چینی هست
![]() اینم پتوی مسافرتی ژله ای دونفره کره ای که 2 تا گرفتم 52 میگفت که 50 دادیم ![]() عروس علیم شدم ![]() 89/9/29آشنایی 93/7/18خواستگاری 93/7/21بله برون 93/10/11عقد 94/3/12عروسی منو علیم عاشق همیم ما خوش بخت ترینم دستبند برلیانم گم شده دعا کنید پیدا شه |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۵:۰۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان خریدای همگی مبارک اومدم چندتا از خریدامو که البته مال قبل ولی باز کردم عکس گرفتم به عشق شماها
![]() سرویس قاشق چنگالMGS 510000 از بانه پاساژ ماد ![]() تخته گوشت 26000از بازار انقلاب کرج که الآن همینو پلاستیک زارع میده 17000 ![]() ![]() سرویس کارد رویالیتی لاین 100000 از بانه ![]() Loading.... ![]() |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۳۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
بازم خرده ریزای من-شیراز
قیچی شنبه بازار5 تومن گوشت کوب 5 تومن کارنو قاشق عسل 4 و تفاله گیر سینک 4 از یه مغازه توصورتگر جنس تفاله گیر هم خیلی محکمه با آهنربا هم امتحان کرد برام خوشم اومد ![]() ![]() ![]() ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
||||
|
۲۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۵۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-اسفند-۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ عصر توسط eli meli joon.)
![]() |
||||
|
||||
سلام
![]() اینم خریدای دیروز من از پاساژ قائم تجریش. گلدون کوچیکا دونه ای 13 تومن اون یکی گلدون 18 تومن شمع کوچیک دونه ای 2500 و اون بزرگه 3500. ![]() ممنون از توجهتون ![]() نامزدی: 15 مرداد 96 لباس: مزون الهام حدادی. عااااالی آرایشگاه: لی لی. خوب اتلیه: دیدنو. غیرحرفه ای . ژست ها قدیمی تالار: سناتور. عاااالی . عروسی؟؟ |
||||
|
|