عکس آینه شمعدان و کنسول خودمون(فقط عکس)+قیمت+ آدرس |
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس آینه شمعدان خودمون(فقط عکس) | ||||
|
۱۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۴۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ عصر توسط zahrali.)
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس آینه شمعدان خودمون(فقط عکس)
عاااااااااااااااشق کنسول و شمعدوناممااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کنسول 850000 ت از تولیدی این سبک کنسولها تو دلاوران مغازه تجسم فکر کنم 800000 ت حساب کرد همینو مغازه های دیگه 900000 ،950000 یه جا هم 1100000 ت قیمت کردیم ![]() اینم نمای شمعدونامون از نزدیک عااااااااااااااااااشقشم خیلی گشتم تا پیداش کردم یادش بخیر دو سه روز مونده بود به مراسم جهاز برونم خییییییلییی سرم شلوغ بود منو همسری تقسیم کرده بودیم کارای انجام نشده رو تکمیل کنیم اون روز من از مزون لباس عروسم رفتم ابوسعید برای خرید شمعدون بیچاره همسریم هم رفت فرشی که قبلا انتخاب کرده بودیم برای اتاق خواب بخره بعد من هرچی گشتم خوشم نیومد (انقدر با مزه بود می رفتم تو مغازه عکس می گرفتم واسه همسریم می فرستادم و نظر شو می گرفتم فروشنده ها مرده بودن از خنده چیکار می کردیم وقت نداشتیم خببببببب ![]() تا اینکه فرداش رفتم بازار تو راسته لباس زیر فروشها یه مغازه کریستال فروشی و شمعدون فروشیه که خیلی هم گرونه ![]() این هم قشنگ بود هم قیمتش خوب بود 650000ت گفت خودمو کشتم 620000 ت خریدم تا همسری عکسشو دید خیلی خوشحال شد اونم اوکی داد منم از کارت مبارک همسری اونو خریدم برای خودمون ![]() کلا ما همه چیزامون ماجرا داشت ![]() ![]() ![]() حیف که تموم شد خیلی زود ![]() حالا میتونید عکسو ببینید ![]() ![]() پیج شال و روسری یاس اکثر کارامون واردتیه یا ایرانی جنس مرغوب کلی کارای متنوع و شیک دااريم كه همشون گلچین شده است yas.scarf2020 |
||||
|
۲۰-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
همیشه از خدا برای زندگیم رنگین کمون می خوام ![]() |
||||
|
۲۱-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۰۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
انــگــار کــه شــاهـرگ احـسـاسـم را زده بـاشـی بـنــد نمـی آیـد دوسـت داشـتـنـت ![]() |
||||
|
۲۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۱:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
با شاد بودن ، زیبا بودن ، رنگی بودن ، خندیدن ، رقصیدن و آواز خواندن هم می توان به بهشت رفت ،کافیست خوب باشیم و انسان |
||||
|
۲۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۶:۲۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() آینه شمعدون خواهرم. برنجی از رشت پارسال حدود 550 تومن باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست... |
||||
|
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-آبان-۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ عصر توسط RL92.)
![]() |
||||
|
||||
I hear and I forget I see and I remember I do and I understand ![]() |
||||
|
۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۹:۴۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ عصر توسط هدا.)
![]() |
||||
|
||||
![]() میدانی رفیق ! هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند... |
||||
|
۴-آذر-۱۳۹۲, ۰۱:۰۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۴-آذر-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ صبح توسط arose shomal.)
![]() |
||||
|
||||
RE: عکس آینه شمعدان خودمون(فقط عکس) | ||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.