عدم ورود به سیستم و مشکل رمز عبور |
۱۹-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۰۶:۰۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
عدم ورود به سیستم و مشکل رمز عبور
سلام
گاهی بعضی از کاربرا مشکل رمز عبور پیدا میکنن: اگر رمزتون یادتون رفته ، از بخش فراموشی رمز عبور ، یه رمز دیگه درخواست کنید که سیستم اتوماتیک یه ایمیل براتون ارسال میکنه. این ایمیل رو باید پیدا کنید (ممکنه به بخش اسپم یا جانک رفته باشه) ، بعد روی لینک ارسال شده داخل ایمیل کلیک کنید. پس از این کار ، باز هم ممکنه با رمز جدید وارد نشید ، علتش هم اینه که سیستم به دلیل ورودهای ناموفق شما ، ازتون میخواد که حروف داخل تصویر رو وارد کنید. چیزی شبیه شکل زیر: ![]() حروف داخل تصویر رو وارد کنید و به اکانتتون وارد بشید. نکته: ایمیلی که باهاش ثبت نام کردید رو اگر نداشته باشید ، هیچ کاری نمیتونید بکنید! پیج اینستاگرام من رو برای ارتباط سریعتر فالو کنید @mr_nafar |
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: عدم ورود به سیستم و مشکل رمز عبور
(۲۲-آبان-۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ صبح)topol نوشته است: چرا وقتی با لپ تابم چیزی ارسال میکنم یا ج میدم undefined میزنه این مشکل در برخی کاربران مشاهده شده که پس از عوض کردن ویندوز رایانه ، مشکل برطرف شده. در این حالت پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو حتما عوض کنید. چون قطعا در کارها یا سایتهای دیگه هم به مشکل میخوره. پیج اینستاگرام من رو برای ارتباط سریعتر فالو کنید @mr_nafar |
||||
|
۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۷:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
دوستان عزیزی که میان تو سایت اما رمز عبورشونو فراموش کردن و میگن اگه خارج بشن دیگه نمیتونن بیان تو سایت
چند راه وجود داره که براتون آموزش میزارم باشد که این مشکلات ریشه کن بشه ![]() 1- اول از همه میتونی از طریق مرورگری که وارد اون سایت میشی پسوردتو پیدا کنی اما به شرطی که وقتی با یوزر و پسورد وارد سایت شدی و مرورگر ازت پرسید میخوای پسورت رو سیو کنم؟ جواب بله داده باشی ![]() آموزش چند تا مرورگر رو تو ادامه میزارم. (برای راه اول پست های بعدی رو بخونید) 2- وقتی که راه اول رو رفتی و دیدی تو مرورگرت پسورد سیو نشده. ![]() باید برگردی به صفحه نخست البته از کاربرییت خارج شده باشی ولی چون نمیخوای خارج بشی ![]() مروگر رو باز کن و بیا تو سایت http://www.nowaroos.com روی ورود کلیک کن ![]() گزینه "رمز را فراموش کردهاید؟ " را انتخاب کن ![]() ایمیلی که با اون تو سایت عضو شدی رو تو کادر بالا تایپ کن و گزینه "درخواست نام کاربری/رمز عبور" را انتخاب کن ![]() بعد از اون وارد ایمیلت شو و Inbox رو چک کن. اگه ایمیلی مبنی بر نام کاربری و رمز عبور از طرف نوعروس دریافت نکردی حتما پوشه اسپم ایمیلت رو هم چک کن اگه به اون پوشه هم نیومده ![]() 3- اگه دو راه بالا رو به ترتیب انجام دادی و نتیجه نگرفتی به مدیر سایت پیام بزن و مشکلت رو بگو. ایشون میتونن رمز عبورتون رو عوض کنن http://www.nowaroos.com/User-nalix85--2 |
||||
|
۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۷:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
خوب برای اینکه پسورد سایتی که توش عضو هستی روو از طریق مرورگرت پیدا کنی این راه ها رو برو.البته که قبلا هم گفتم این به شرطی هست که یک بار که با یوزر و پسورد وارد سایت شدی, مرورگر ازت پرسیده میخوای رمز عبورت رو سیو کنم و تو save password رو زده باشی.
این آموزش برای مرورگر chrome هست مرورگر کروم رو باز کن سمت راست بالا رو علامت آچار کلیک کن ![]() گزینه options رو انتخاب کن ![]() از تب personal stuff گزینه show saved passwords رو انتخاب کن ![]() حالا یه پنجره برات باز میشه. اینجا روی آدرس سایتی که پسوردشو فراموش کردی کلیک کن و گزینه show password رو بزن ![]() میتونی پسوردتو ببینی ![]() |
||||
|
۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
منم مشکل رمز عبور دارم.. و برام ایمیلی نیومد...
elienaz. میشه کمک کنید.. الان 1ماهه امتحان میکنم.. |
||||
۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۷:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: عدم ورود به سیستم و مشکل رمز عبور | ||||
|
۶-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
اینم آموزش مرورگر Troch
روی شکل ![]() ![]() گزینه settings رو انتخاب میکنیم ![]() میایم پایین صفحه و روی گزینه show advanced settings کلیک میکنیم ![]() تو قسمت passwords and froms گزینه manges saved passwords رو انتخاب میکنیم ![]() حالا آدرس سایت و یوزر نیم رو میبینیم. روی پسورد کلیک میکنیم. که اینجا به صورت نقطه نشون میده ![]() با زدن گزینه show میتونید پسورد رو ببینید ![]() |
||||
|
۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۸:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۶-بهمن-۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ عصر)masoumeh.p نوشته است:(۶-بهمن-۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ عصر)gijalikhan نوشته است: منم مشکل رمز عبور دارم.. و برام ایمیلی نیومد... سلام ممنون. بله امتحان کردم. google chrome ولی پسورد نوعروس نیست... ممنون میشم کمک کنین |
||||
۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۲۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
عزیزم اگه همه رو امتحان کردی و نشده به آقای نالیکس پیام بده
لینک کنترل پنلشونو گذاشته م تو ارسال 3 |
||||
|
۱۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ عصر توسط masoumeh.p.)
![]() |
||||
|
||||
برای مرورگر Internet explorer یکم متفاوت و راحت تره
اول میری تو این سایت http://www.nirsoft.net/utils/internet_ex...sword.html پایین صفحه روی لینک دانلود کلیک کن ![]() بعد از دانلود نرم افزار و نصب اون. (که خیلی کم حجم هست) میتونی یوزر پسورد کاربریتو تو سایت هایی که سیو کردی ببینی ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.