• جم
  • آرایشگاه مدیس
نظرسنجی: تا حالا بامیه پختین؟؟؟
معلووومه که آره
نه هنووووز
[نمایش نتایج ]
توجه: این یک نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می‌توانند رای شما را ببینند.

طرز تهیه بامیه

۲۶-ارديبهشت-۱۳۹۹, ۰۹:۲۵ عصر
ارسال: #1
Heart طرز تهیه بامیه

بامیه، شیرینی خوشمزه ی ماه رمضان و پای ثابت سفره ایرانی هاست. اگرچه میتوان به راحتی بامیه را از شیرینی فروشی ها خرید اما تهیه بامیه در منزل لذت خاص خودش را دارد. طرز تهیه بامیه اصلا سخت نیست و اگر طبق مراحل پیش بروید، به راحتی می توانید بامیه خانگی خودتان را بپزید. طرز تهیه بامیه شامل دو بخش تهیه خمیر و تهیه شیره بامیه است. در ادامه با دستور پخت بامیه همراه ما باشید. [تصویر: طرز تهیه بامیه] 
مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی :
 ارد گندم   ۱۵۰ گرم
کره   ۲۰ گرم
اب    یک لیوان
تخم مرغ   دو عدد 

مواد لازم برای تهیه شهد بامیه :
 اب  دو لیوان
زعفران  به مقدار لازم
شکر  سه لیوان
گلاب  سه چهارم لیوان
ابلیمو  دو قاشق سوپخوری [تصویر: طرز تهیه بامیه] 
طرز تهیه شهد بامیه : 

ابتدا باید شهد را اماده کنید. برای اینکار اجازه دهید اب به جوش بیاید. سپس به اب در حال جوش اب لیمو را اضافه کنید که باعث ایجاد جوش و کف در اب میشود.شکر را اضافه کنید ولی هم نزنید و اجازه دهید شکر خود در اثر حرارت و با شعله ملایم در اب حل شود. وقتی شکر حل شد و اب شروع به جوشیدن کرد زعفران و گلاب را اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا شربت بجوشد و به قوام برسد. برای اینکه بدانید شربت به قوام رسیده است یا خیر مقداری از شربت را در یک نعلبکی خنک بریزید و دورانی حرکت دهید تا خنک شود. اگر حرکت شربت کند بود یعنی به قوام رسیده است.اگر در حین قوام امدن شعله زیاد باشد سبب شکرک زدن شربت شما میشود. همچینین اگر قوام کافی نداشته باشد سبب نرم شدن بامیه ها میشود. شربت اماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.  طرز تهیه خمیر بامیه : کره و اب را در یک قابلمه نچسب بریزید و روی شعله بگذارید تا اب بجوش بیاید و کره ذوب شود.وقتی اب قل زد بلافاصله ارد را یکباره داخل اب بریزید و نگذارید اب تبخیر شود. سپس هم بزنید تا مواد بخوبی باهم مخلوط شود بعد حرارت را کم کنید.خمیر جمع شده را مدام با پشت قاشق چوبی هم بزنید و تکه تکه کنید تا بخوبی بپزد. به این کار داغ زدن خمیر گفته میشود. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه خمیر را داغ بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خمیر کمی از حرارت بیوفتد(نباید سرد شود). یک قاشق از شربت را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. این کار کمک میکند بامیه هایی خوشرنگتر داشته باشید. سپس یک تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود.سپس با تخم مرغ دوم هم همینکار را انجام دهید. در نهایت خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد. اگر خمیر شما هنوز چسبندگی ندارد یک تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید و یک قاشق از ان را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر هنوز چسبنده نیست قاشق دوم را اضافه کنید. خمیر اماده شده را در قیف پارچه ای بریزید و ماسوره مناسب را انتخاب کنید. سپس در یک تابه روغن بریزید اما روغن را داغ نکنید. بامیه ها را با قیف و با اندازه دلخواه در روغن قرار دهید. سپس با شعله متوسط سرخ کنید تا بامیه ها به خوبی بپزد و پف کند. وقتی بامیه ها به اندازه کافی سرخ شدند از روغن خارج کنید و بلافاصله در شربت غوطه ور کنید و اجازه دهید ۲_۳ دقیقه بماند. سپس در ظرف مناسب بچینید و با خلال پسته تزیین کنید.نوش جان
تصویر: ./uploads/202005/post_128224_1589565134_0663dd4a910e711a333de779248741e3.attach

http://zeytoon-shop.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%87/
http://zeytoon-shop.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b...%8c%d9%87/
http://zeytoon-shop.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b...%8c%d9%87/
http://zeytoon-shop.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b...%8c%d9%87/
 


فایل‌های ضمیمه
.jpg  400.jpg (اندازه: 127.35 KB / دانلودها: 1)
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام