شیرینی فروشی Sweet Bliss |
۳۰-تير-۱۳۹۴, ۰۶:۰۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: شیرینی فروشی Sweet Bliss
شعبه نیاوران و زعفرانیه گویا طعمش خیلی بهتره ولی کاپ کیک های پالادیومش خصوصا اونایی که رنگیه انگار بوی دارو میده .
|
||||
۱۰-مرداد-۱۳۹۴, ۰۸:۲۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
وای من عاشق تارت موزشم یعنى عالیه!!! ولى بعضى کیکاش سنگینو غلیظه
ارايشگاه : ستاره محبى بهترينننننن اتليه : رابى گل : دوستم تشريفات : مشيرى عالى
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: ستاره محبی خدمات مجالس و تشریفات: تشریفات و خدمات مجالس مشیری ++++ کلیپ نمونه کار ++++ |
||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۴, ۰۸:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
به نظر من به شدت کیفیتش پایین اومده ، شعبه نیاوران به من نزدیکه و من معمولا اونجا میرم ، جدیدا هم که به بهامه تعمیرات رفتن تو یه زیر پله دو متری کثیف و دخمه ای ، به نظرم الان لوندر و وانیلا خیلی بهتر از سوییت بلیس هستن،
تشريفات : ادم و حوا ( عاليييييييييي ) اتليه : يادا ( بهترين انتخاب ) ارايشگاه : كلاسيك ، مريم يكتا(همه تلاش شونو واسه خراب كردن روز عروسيم كردن،هيچوقت نمي بخشم شون ) گل : فرشته اكبرپور(فوق العاده) |
||||
|
۲۴-آبان-۱۳۹۴, ۱۲:۲۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
عزیزم این دو جایی که معرفی کردید می شه لطف کنی آدرسش رو بدی
زندگی به تناسب شهامت آدمها پیشرفت یا پس رفت می کنه... شهامتی که با منطق و هیجان مناسب همراه باشه ... |
||||
۳-بهمن-۱۳۹۴, ۱۲:۱۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
منم خیلی از کاراشون خوشم نیومد مزه کیکها فوق العاده معمولیه
خدایا ممنونم که همه چیز رو به بهترین شکل درست کردی |
||||
۲۹-دي-۱۳۹۵, ۱۱:۵۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
دوستان برای کیک عروسی کدوم شعبش بهتره؟
|
||||
۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۴:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
فروش محصولات مرتبط با بنفشه آفریقایی ( خاک ، کود ، گلدان و ...) . golbahare.ir *** مامان دوقلو ها - سپهر و سهند
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه شایسته نو آتلیه: استودیو انسی دوست++٢٠٪تخفیف به مناسبت جشنواره پائیزه تا آخر دی ماه لباس عروسی و نامزدی: مزون هستی تالار و باغ: تالار پرنس |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.