شیرینی فروشی لوندر زعفرانیه |
۳-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳-تير-۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ عصر توسط Ghazal1366.)
![]() |
||||
|
||||
RE: شیرینی فروشی لوندر زعفرانیه
عروس خوشحال و همتاناز جون موس شکلات دارک چاکلت وانیلی خیلی خیلی دوست دارم روش دارک چاکلت خیس هست داخلش وانیلی تو دهن اب میشه
![]() ![]() |
||||
|
۳-تير-۱۳۹۳, ۱۰:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
واااای غزل جون اینجوری گفتی دلم خواسسسست که خواهر
![]() پس ایندفعه حتما این 2 مدلشم میگیرم ![]() من در سعادت ابدی, شگفتیهایی زیبا و شادمانیهایی سحرآمیز زندگی میکنم. کائنات مهربون بخاطر همه ی اتفاقات عااااااااالی که هر روز تو زندگیم رقم میزنی یه عااااااااااااالمه ممنون ![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۶:۲۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
واییییی غزل دلمممممم خواستتتتت
![]() ![]() ![]() عروس خوشحال پس توام اهل ژست رژیمی!!!!! ![]() ![]() من ![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۱:۲۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
من هر دوهفنه یه بار میرم لوندر الان خجالت کشیدم ژست رژیم نمیام
![]() ![]() 1-موکا 2-کیک بلژیکی 3- موس که توش البالو هست 4-موس دارک چاکلت وانیلی کلا سه تا نوع موس داره این یه دونه هست 5- نوتلا 6- تیرامیسو 7- موس دارک چاکلت با نعنا |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۱:۴۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() پس این دفعه دارک چاکلت وانیلی و تیرامیسو رو میگیرم ![]() آهااا راستی یه دفعه رفتم یه شیرینی داشت توی اسمش اسپرینگ داشت دقیق یادم نیست ،جدید زده بود تست کردی؟؟؟ من ![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۰۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
ای بیشششششششششررفا اینجوری که شماها میگین من الان باید سینه خیز برم تا لوندر... یعنی می رسم تا شب؟
![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۵۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
نه همتاناز این از دستم در رفته
![]() ![]() دوتا مسطتیل شکل داره که خیلی باریکه یکیش زیرش برونی هست روش کرم بادام سوخته هست و فندوق اینو تازه تست کردم ![]() ![]() اون یکی مسطتیل هم کلا دارک بود خیلی خوب بود یه طعم خاصی داشت اینم تازه تست کردم. ![]() ![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۶:۰۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
دقیقااااا غزل اینم مربع مستطیل بود ولی یادم نیست اسمش چی بود اینی که میگی کرم بادوم سوخته روش داره خوب بود؟؟؟؟
این دارک رو من خوردم خیلیییی خوبه ![]() دلم خواست ![]() من ![]() |
||||
|
۴-تير-۱۳۹۳, ۰۶:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
خیلی خوب بود همتاناز
![]() ![]() ![]() |
||||
|
۸-تير-۱۳۹۳, ۱۰:۴۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
من که کیک و شیرینی و دسر دوست ندارم الان از این تعریفا دلم خواست . امشب باید برم حتما.
|
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.