شیرینی فروشی خوب در شرق تهران |
۴-دي-۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: شیرینی فروشی خوب در شرق تهران
(۴-دي-۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ صبح)ساینا نوشته است: بچه ها من همه شیرینیهامو و کیکارو تا حالا از پاک خریدم دقیقا عزیزممممممممم لایک داری ![]() پاک کیکو شیریناش عالیه ![]() ارایشگاه:گلها (مهتاب جون)عالی بود تالار: مروارید بسیار شیک و زیبا گل فروشی:لیندا حرف نداره کارش اتلیه:صدف خیلی خوب و عالی بود @@@@@@پیج آمورش آشپزی و دسر و شیرینی من در اینستاگرام": matbakh.khoone دیزاین یخچال عروس با نازلترین قیمت @@@@ |
||||
|
۴-دي-۱۳۹۲, ۰۵:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
من خودم از اکثر شیرینی فروشی ها تو شرق خرید کردم
به نظرم اینا از همه بهترن طعم خامه اشون خوبه و گلو رو هم نمیزنه ضمن اینکه تازه هم هستن شیرینی جم تو خیابون مطهری من اکثرا شیرینی رو از اونجا میگیرم هم خامه اش کمه هم خیلی شیرین نیست شیرینی پاک تو خیابون دماوند خوبه شیرینی البرز هم خوبه روبه روی تالار المهدی خیابون دماوند تو کوچه بغل تالار یه زیر پله است شیرینی هاش عالی و تازه است 12مهر زيباترين روز در زندگي ماست سال 91 پيوند يكي شدن من و همسرم سال 93 دراغوش گرفتن زيباترين هديه خدا پسرم آرسين |
||||
|
۴-دي-۱۳۹۲, ۰۶:۵۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
من خونه ی خالم شرقه، با توجه به چیزایی که اونجا خوردم به نظره من اینا خوبن:
سالوت نان تهران یه خوشه ای هم هست چهاراه پیروزی اونم خوبه. |
||||
۷-دي-۱۳۹۲, ۱۲:۴۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-دي-۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ عصر توسط نلی جون.)
![]() |
||||
|
||||
بلوط عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه..
![]() همسرم عاشقتممممممم......
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه گل سرخ آتلیه: استودیو عکاسی بوکه-سوپرایز ویژه برای نوعروسی ها-کادر متخصص خانوم لباس عروسی و نامزدی: مزون تاج محل ( خیابان امیر اکرم ) |
||||
|
۷-دي-۱۳۹۲, ۰۱:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
به نظر من قاءم تو فلکه دوم نیروهواییم عالیه
کم کم دارم به آرزوهام میرسم خدایا شکررر |
||||
۷-دي-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام شیرینی فروشی پاک تو خیابون دماوند واقعا کارش خوبه منم هم شیرینی و هم کیک عروسیم رو اینجا سفارش دادم دستشون درد نکنه
راستی ما از خوشه توی شهدا هم خرید می کنیم اونم شیرینی و کیکاش تازه و خوبن دنیایم را می دهم برای لبخندت هراسی نیست شاد که باشی دوباره دنیا از آن من است. |
||||
۷-دي-۱۳۹۲, ۰۲:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
به نظر من سالوت تو تهرانپارس از همه عالیییییییییییییییییی تره
لباس عروسمو میفروشم. سنگاش اتریشی تورشم فرانسوی هست.مدلشم اسکارلتی هست. ![]() اجاره و فروش لباس عروس ارزان قیمت ص 3 فوري فروشي |
||||
۷-دي-۱۳۹۲, ۰۲:۳۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-دي-۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ عصر توسط zahrali.)
![]() |
||||
|
||||
شیرینی فروشی ناز گل تو خ 21 متری دهقان (کوکاکولا) معرررررررررررررررررررررررررررکس
ما هم شیرینی بله برون و عقد و عروسی و هم کیک عقد و عروسیمونو اونجا سفارش دادیم که بییییییییییییییییییی نظیییییییییییییییییییر بود شب عروسی همه از شیرینی هاتعریف می کردن ولی شیرینی داغ تو خ پیروزی رو به روی خیابان 5 نیروهوایی و شیرینی فروشی بلوط نرسیده به فلکه سوم تهرانپارس کارشون عااااااااالیههههههههه خدايا شكرت كه من چون تويي دارم ![]() |
||||
|
۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
نوبری هم فوق العادس
پشت فلکه اول تهرانپارس رویاهایت را فرو مگــــذار... ----------------------------------------------- 18 اردیبهشت 93 آرایشگاه: مرضیه محمــدی (بینظیـر) ![]() آتلیه: یادا (فوق العاده) تشریفات: یلان (برای ما کار خاصی نکرد!!!)
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه مرضیه محمدی آتلیه: آتلیه yada ( فریبا اکبر پور ) خدمات مجالس و تشریفات: تشریفات مجالس یلان |
||||
۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۵۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۷-دي-۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ عصر)نلی جون نوشته است: بلوط عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.