• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

شیرینی زیپوله(مناسب برای دسر و پیش غذا)

۱۸-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۱۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۹۸ ۱۲:۲۲ عصر توسط یامی شف.)
ارسال: #1
شیرینی زیپوله(مناسب برای دسر و پیش غذا)
زیپوله شیرینی سنتی ایتالیایی که از مواد مختلف پر شده، در این دستور پخت زیپوله با ژامبون و پنیر فیلادلفیا پر شده است.
دستور پخت این شیرینی ایتالیایی بسیار ساده بوده که می توان از مواد مختلف برای مواد میانی استفاده کرد.
 
مواد مورد نیاز برای زیپوله شیرینی ایتالیایی
مواد مورد نیاز برای ۸ نفربرای پایه
تصویر: ./uploads/201906/post_120860_1559983624_53b42fd10c9ee172898e3b732fbfc1df.attach

  • آب ۱۲۰ میلی لیتر

  • کره ۸۰ گرم

  • نمک ۱ قاشق چای خوری

  • آرد ۱۲۰ گرم

  • تخم مرغ ۳ عدد

برای مواد میانی

  • پنیر فیلادلفیا ۲۵۰ گرم

  • ژامبون ۸۰ گرم

  • سس مایونز

  • گوجه گیلاسی ۸ عدد

  • گیاه شابانک(یا ریحون)



 


فایل‌های ضمیمه
.jpg  زیپوله7.jpg (اندازه: 206.44 KB / دانلودها: 0)
نقل قول
 سپاس شده توسط SinGol ، آرامشه خیال
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام