• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

شور

۴-آذر-۱۳۹۶, ۰۱:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-آذر-۱۳۹۶ ۰۲:۱۱ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #61
       
RE: شور
مواد لازم برای تهیه شور کلم و هویج :

گل کلم : 1 کیلو 
هویج : 500 گرم 
ساقه کرفس : 300 گرم
خیار قلمی : 500 گرم
فلفل سبز : حدود 100 گرم 
سیر : 2 بوته
ترخون تازه : 200 گرم
سرکه سفید به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه شور با کلم و هویج :

_ در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا کرده و بعد از اینکه خوب شستیمشون روی یه پارچه تمیز پهنشون میکنیم تا کاملا خشک بشن.

_ حالا کرفس و هویج هارو هم شسته حلقه حلقه میکنیم و میذاریم تا خشک بشن. حلقه های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشن.

_ میتونین فلفل سبز هارو خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنین و مقداری هم که استفاده میکنین باز به سلیقه خودتون بستگی داره حالا فلفل سبزها و خیارهارو هم میشورین و میذارین تا کاملا خشک بشن در صورتی که خیار رو قلمی انتخاب کنین دیگه احتیاجی به خورد کردنشون نیست و میتونین درسته داخل شور ازش استفاده کنین.

_ در نهایت ترخون رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه در صورتی که کمی از برگ های تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنیم شور ما خوش طعم تر و خوش عطر تر میشه. احتیاجی نیست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنیم.

_ حالا باید شور آب رو آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافیه به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بذاریم تا آب بجوش بیاد.

_ وقتی آب جوش اومد سرکه سفید رو اضافه میکنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافیه. حالا شعله گاز رو خاموش کرده و اجازه میدیم تا حدود یک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اولیه بیوفته.

_ حالا دبه های تمیز و خشک خودمون رو انتخاب میکنیم و صیفی جات و سبزیجاتمون رو داخلشون میچینیم یادتون نره تا سیر رو هم داخل دبه ها بذارین برای طعم دهی بهتر میتونین سیر و فلفل رو از وسط نصف کنین.

_ یه نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید بهش توجه کنین اینه که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن.

_ حالا دبه رو با شور آب پرمیکنیم تا خوب روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم میبندیم و برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه میذاریمش. بعد از یه روز در دبه رو باز میکینم و اگه باز به شور آب احتیاج بود داخل دبه ها میریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک میذاریم.

_ بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم نوش جونش کنیم. 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۹-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۲۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-خرداد-۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ عصر توسط سودی عروس.)
ارسال: #62
RE: شور
طرز تهیه خیارشور فوری خانگی با سرکه قرمز

مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه
خیار ریز و تازه – 2 کیلو
سبزی (شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری) – 250 گرم
سیر – یک بوته بزرگ
فلفل تند – 5 یا 6 عدد
تخم گشنیز – یک قاشق مرباخوری
نخود خام – چند عدد (برای ترد شدن خیار ها)
نمک – یک پیمانه
آب جوش – 14 پیمانه
سرکه قرمز – یک پیمانه

طرز تهیه خیارشور سرکه ای در منزل
ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.

خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لا به‌ لای آن ها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید، نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیار ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد.

khodaya shokretتصویر: images/smilies/heart.gif

آتلیه : لیلیوم / تشریفات : صدف / آرایشگاه : ؟ 
نقل قول
۴-آذر-۱۳۹۷, ۰۹:۵۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-آذر-۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ عصر توسط hana bano.)
ارسال: #63
RE: شور
سلام دوستان گلمتصویر: /images/smilies/new/lub.png
راستش یه مقدار زیادی زیتون گرفتم ولی خیللللللللللللی شورهتصویر: images/smilies/dodgy.gif
راهی هست بشه این شوری گرفت، آب ریختم داخلش دو روز دو بار خالی کردم ولی فایده نداشتهتصویر: /images/smilies/new/sad.pngحیفه خووووتصویر: images/smilies/biggrin.gif

 
نقل قول
۴-آذر-۱۳۹۷, ۱۱:۳۱ عصر
ارسال: #64
 
RE: شور
(۴-آذر-۱۳۹۷ ۰۹:۵۵ عصر)'hana bano' نوشته است:  سلام دوستان گلمتصویر: /images/smilies/new/lub.png
راستش یه مقدار زیادی زیتون گرفتم ولی خیللللللللللللی شورهتصویر: images/smilies/dodgy.gif
راهی هست بشه این شوری گرفت، آب ریختم داخلش دو روز دو بار خالی کردم ولی فایده نداشتهتصویر: /images/smilies/new/sad.pngحیفه خووووتصویر: images/smilies/biggrin.gif

 

 


بریزشون تو سرکه ی سیب ببین اثر میکنه

 

در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست ، خوشا به حال کلاغای قیل و قال پرست ، به شب نشینی خرچنگ های مردابی ، چگونه رقص کند ماهی زلال پرست 
نقل قول
 سپاس شده توسط hana bano
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام