شام شب یلدا

۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۰۵:۲۲ عصر
ارسال: #271
       
RE: شام شب یلدا
کاناپه سالاد مرغ و انار

طرز تهیه:

سه لیوان مرغ پخته و خرد شده+سه چهارم لیوان دونه انار+دو ساقه کرفس خرد شده+دو پیازچه خرد شده+یک ق غ شوید خرد شده+سه چهارم لیوان ماست چکیده+دو ق غ مایونز+نمک و فلفل+دو تا سه ق غ آبلیموی تازه
مواد رو مخلوط و یک ساعت داخل یخچال مزه دار و بعد سرو کنید
[تصویر: شام شب یلدا]

وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود
مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود
نقل قول
 سپاس شده توسط زهرا1367
۱۴-آذر-۱۳۹۶, ۰۴:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آذر-۱۳۹۶ ۰۴:۱۸ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #272
       
RE: شام شب یلدا
کاناپه لبو، پیش غذا برای شام شب یلدا :

لبو : 2 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز : یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای : نصف پیمانه
لیمو ترش : نصف یک لیمو کامل
نمک و فلفل : بهمیزان لازم
زعفران : 1 قاشق غذاخوری آبکرده

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود. لبو پخته شده را به همراه همه مواد داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکویت ریخته و برای سرو آماده کنید

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512478020_9d0ad0ad50b6cbe68857c0a74b803bbe.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  07yalda.jpg (اندازه: 17.15 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط زهرا1367
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۰۹:۴۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۹۶ ۰۹:۴۹ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #273
       
RE: شام شب یلدا
طرز تهیه خورش سیر و انار :

پودر موسیر : 1 قاشق مرباخوری
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
سیر (بزرگ) : 5 حبه
نمک : به میزان لازم
انار (دان شده) ۲پیمانه
رب انار : نصف پیمانه
مرغ : 1 کیلو
پیاز (ریز) : 1 عدد
روغن کنجد : 4 قاشق سوپ خوری
زعفران (اختیاری) : 1 قاشق مربا خوری

ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.
تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید
سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید.
زیر شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید
زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و 1 دقیقه تفت دهید.
زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیاز داغ اضافه کنید.
مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50 دقیقه تا 1 ساعت جا بیفتد.

نکته :
_ اگر از رب انار آماده استفاده می کنید میزان آن را 2 برابر کنید.
_ این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.
_ بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.
_ در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنی


 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512627437_ab0985e978bce7ac2094ba6a2f4e8e79.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpeg  IMG_6222-01.jpeg (اندازه: 83.98 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط *ناهید* ، زهرا1367
۲۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۵۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-آذر-۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #274
       
RE: شام شب یلدا
خورش انار بیج شمالی :

250 گرم گردو
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 لیوان آب انار ترش
1 عدد پیاز
1 قاشق مربا خوری پودر گلپر
250 گرم سبزی خورد شده (تره 100 گرم، جعفری 80 گرم، خالواش 50 گرم  و چند شاخه نعناع)
رب انار به مقدار لازم
نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم

به جای یک لیوان آب انار ترش میتونین از آبغوره استفاده کنین و مقدارش رو در حدی بریزین که ترشی خورشت باب طبعتون باشه. به جای سبزی خالواش از نعناع استفاده کرده و مقدار نعناع رو بیشتر کنین.

_ ابتدا آب انار ترش یا آبغوره رو داخل قابلمه ریخته و کمی زرچوبه و نمک بهش میزنیم و اجازه میدیم تا کمی جوش بیاد. 
_ در صورتی که از آبغوره استفاده میکنین و تمایل دارین تا آبغوره خورشتتون کمتر از 1 لیوان باشه مابقی لیوان رو با آب پر کنین و داخل قابلمه بریزین.
_ حالا گردو رو که خیلی ریز آسیاب کردیم رو با کمی آب مخلوط کرده و به آب انار (آبغوره) اضافه میکنیم.
_ برای مدت 2 الی 3 ساعت میذاریم تا گردو بپزه و به روغن بیوفته و تو این مدت چند بار بهش کمی آب سرد اضافه میکنیم تا حسابی روغن پس بده.
_ 200 گرم از سبزی خورد شده رو با کمی روغن خوب سرخ کرده اما دقت میکنیم که تلخ نشه. 50 گرم مابقی سبزی رو برای گوشت های قلقلی نگه میداریم.
_ حالا سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم تا برای 1 ساعت با خورشت بپزه و جا بیوفته.
_ پیاز رو رنده کرده و آبش رو کاملا گرفته و با گوشت چرخ کرده، مابقی سبزی، نمک و فلفل خوب ورز داده و بعد به اندازه یک گردو برداشته و با دست گردشون میکنیم.
_ گوشت های قلقلی رو با کمی روغن در ماهیتابه تفت میدیم تا خوشون رو بگیرن تا وقتی در خورشت ریختیمشون وا نرن و شکلشون رو حفظ کنن.
_ حالا رب انار رو کم کم به خورشت اضافه میکنیم تا به رنگ و طعم دلخواه برسیم. در نهایت گلپر رو هم اضافه میکنیم. البته باید توجه داشته باشیم که خورشت بعد از جا افتادن کامل کمی تیره تر هم میشه پس رب انارو بیش از حد نریزیم.
_ گوشت های قلقلی رو هم اضافه کرده و میذاریم تا خورشت برای 1 ساعت دیگه بپزه تا قوام بیاد و جا بیوفته.
_ خورشت رو تست کنین و در صورتی که نمک یا ترشیش کم بود بهش نمک و آب انار (آبغوره) اضافه کنین و در نهایت بذارین تا خورشتتون کاملا جا بیوفته، تیره بشه و قوام بیاد.

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512977123_e9cdcf180ce56446821f2c8b9cd6be2d.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  30anarbij.jpg (اندازه: 16.53 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۱:۵۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۹۶ ۰۲:۰۰ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #275
       
RE: شام شب یلدا
طرز تهیه دلمه کلم با رب انار برای شام یلدا :

برنج : ۱پیمانه
گوشت (چرخکرده) : ۲۰۰گرم
آب : ۱چهارم پیمانه
پیاز (نگینی شده) : ۱عدد
گوجه فرنگی (متوسط و نگینی شده) : ۲عدد
سیر : ۱بوته
جعفری (ساطوری شده) : ۳قاشق سوپخوری
رب انار : ۴قاشق سوپخوری
فلفل : ۱قاشق چایخوری
کره : ۳۰گرم
نمک به میزان لازم
کلم برگ (حدود ۲کیلو) ۱عدد
روغن به میزان لازم

مواد سس :
آب ۲و نیم پیمانه
رب انار ۴قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
کاری (پودر) ۱قاشق چایخوری

ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت ۱ تا ۲ ساعت به همراه مقداری نمک خیس کنید. 
سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن کاملاً‌ خارج شود.
گوشت،‌ آب، پیاز، گوجه‌فرنگی،‌ ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده،‌ جعفری،‌ رب‌ انار،فلفل ،کره،‌ نمک و فلفل را با برنج مخلوط کنید تا به خورد هم بروند.
کلم‌ برگ را از وسط نصف کرده یا برگ برگ کنید. 
داخل آب و نمک در حال جوش بیندازید و بگذارید ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا کلم‌ برگ‌ها نرم شوند.
سپس آب‌کش کرده بگذارید سرد شود.
قسمت سفت وسط برگ‌ها را جدا کرده و به اندازه کف دست ببرید.
مقداری از مایه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شکل بقچه‌ای یا رولت بپیچید. 
ته قابلمه را روغن ریخته و تعدادی برگ ته قابلمه بچینید. 
دلمه‌ها را کنار هم روی برگ‌ها قرار دهید.
وقتی یک ردیف چیده شد، ۲ تا ۳ حبه سیر روی دلمه‌ها قرار داده و یک ردیف دیگر دلمه بچینید.
همین‌طور تا آخر ادامه دهید.
برای تهیه سس، آب،‌ رب انار،‌ نمک و پودر کاری را با هم مخلوط کرده و روی دلمه‌ها بریزید سپس یک بشقاب روی دلمه‌ها قرار دهید تا موقع پخت باز نشوند. 
به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آب دلمه کشیده شد در ظرف چیده، روی آن را با رب انار تزیین کنید.

نکات :
_ موقع چیدن دلمه‌ها در قابلمه آن‌ها را فشرده و چسبیده به هم بچینید تا موقع پخت باز نشوند.
_ بهترین ادویه برای استفاده در این غذا ترکیبی از پودرتخم‌گشنیز، پودر زیره سبز، پودر تخم‌خردل، فلفل سیاه،‌ پودر تخم شنبلیله، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل، زردچوبه،‌ دارچین و میخک می‌باشد
_ بهتر است موقع جوشاندن برگها کمی زعفران هم به آب اضافه کنید تا دلمه های شما خوشرنگ تر شوند.
_ اگر بیشتر طرفدار غذاهای ترش هستید مقداری گرد لیمو یا گرد غوره یا آبلیمو یا آبغوره به سس اضافه کنید.

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513160831_917bf954bb7f8f85531e72d818496c53.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  dolme-yalda-dinner.jpg (اندازه: 10.84 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط *ناهید* ، زهرا1367
۲۵-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۵۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-دي-۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ عصر توسط artabaz.)
ارسال: #276
       
RE: شام شب یلدا
طرز تهیه سوپ لبو :
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۳ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
۳ عدد لبو بدون پوست و خرد شده
۵ پیمانه آب سبزیجات
۱عدد کنسرو شیر نارگیل
۱.۲ قاشق چایخوری نمک
۱.۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
جعفری یا شوید (برای تزئین)

در تابه ای بزرگ، پیازها را همراه با روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سیر و زنجبیل را افزوده، ۵ دقیقه دیگر تفت داده و در نهایت لبوها را همراه با ۴ پیمانه آب سبزیجات اضافه کنید. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کرده و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا لبوها کاملا نرم شوند. مواد را با همزن برقی کاملا نرم و یکدست کنید. ۱ پیمانه باقی مانده از آب سبزیجات را نیز اضافه کنید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. شیرنارگیل، نمک و فلفل را افزوده ، سوپ را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مقداری جعفری یا شوید تزئین کنید.

تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513416500_4882bf2541338fca29620f0d2e75af5e.attach

منبع : سایت منودلیار


فایل‌های ضمیمه
.jpg  Cucumber-Beet-Soup-Borscht_-5-683x1024.jpg (اندازه: 47.93 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط اتيشپاره
۲۵-آذر-۱۳۹۶, ۰۴:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-آذر-۱۳۹۶ ۰۴:۴۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #277
       
RE: شام شب یلدا
طرز تهیه لم چاپس با سس انار :
در کاسه ای ، آب انار، رزماری ، مقداری نمک و فلفل ، رب انار ، سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را کاملا با هم ترکیب کنید . گوشت لم چاپس را در این ترکیب قرار دهید سپس به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند . در صورت داشتن زمان تا 12 ساعت اجازه استراحت به گوشت دهید. مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی را با پوست تمیز درشت خرد کنید. برگ های پونه را جدا کنید و آنرا در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا تازه بماند. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. در کاسه ای سیب زمینی را با مقداری روغن ، نمک و فلفل مخلوط کنید . تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت لم چاپس را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. لم چاپس های گریل شده میزان پخت کمی دارند . در صورت دلخواه پخت بیشتر، لم چاپس ها را در فویل بپیچید. در یک طرف سینی فر سیب زمینی ها را بچینید و در طرف دیگر فویل لم چاپس را قرار دهید سپس سینی را در فر بگذارید تا سیب زمینی ها طلایی شوند. مایه مرینیت ( موادی که گوشت لم چاپس در آن استراحت کرده ) را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت ماست رقیق برسد. سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به ان اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. لم چاپس را از فر بیرون آورید، با برگ های پونه و دانه های انار تزیین کنید و در کنار سیب زمینی کبابی سرو کنید.
 
 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513430076_e44dfa4899af186690d304937113a34b.attach

منبع : سایت ایزی پز


فایل‌های ضمیمه
.jpg  food_lambchopswithpomegranatesauce.jpg (اندازه: 55.62 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۷-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۰۹ عصر
ارسال: #278
       
RE: شام شب یلدا
طرز تهیه خورشت انار و بادمجان :
گوشت خورشتی          ۲۰۰ گرم
بادمجان ریز ۵ عدد ( هر چه بادمجونا ریزتر باشه بهتره)
آب انار   یک و یک چهارم لیوان
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه و یک تکه چوب دارچین

* گوشت و پیاز را با مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود

 * زردچوبه و دارچین زده و باز تفت بدین .

* اگه دوست دارین که رنگ خورشتتون باز تربشه زردچوبه رو حذف کنید .

* مقداری آب اضافه کرده و اجازه بدین گوشت کاملا بپزه .( مقدار آب را از همیشه کمتر در نظر بگیرید. چون بعدا آب انار هم اضافه میشه)

* بادمجوناتونو پوست بکنید و با چاقو چند تا شکاف روشون بندازید.* نمک زده و اجازه بدین تلخیشون گرفته بشه. ( از آب و نمک هم میشه استفاده کرد.)

* بعد بشورید و کاملا خشک کرده و درسته سرخ کنید و با دستمال حوله ای روغن اضافیشو بگیرید .

* وقتی گوشت کاملا پخت بادمجان ها را اضافه کنید .

* اجازه دهید حدود سی دقیقه خورشت روی حرارت بجوشد تا هم بادمجان ها نرم شوند و هم آب خورشت کمتر شود .


* در این مرحله آب انار را افزوده و اجازه دهید خورشت جا بیفتد .

* نکته : اگه آب انارو قبل از نرم شدن بادمجان اضافه کنید ،بادمجونا سفت باقی میمونن. چون نرشی انار اجازه نمیده خوب جا بیفتن.

اواخر پخت نمک و فلفل غذارا اندازه کنید .

* در صورت تمایل میتوانید یکم رب انار هم به خورشتتون اضافه کنید .

* طعم انار در کنار بادمجون بسیار مطلوبه …

  تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513586268_6da13ddd5bcc58f605e62462a21c093f.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  image1.jpg (اندازه: 41.74 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر زمستون 1366
۲۹-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۰۵ صبح
ارسال: #279
       
RE: شام شب یلدا
[تصویر: شام شب یلدا]آش انارمواد لازم برنج 1 لیوان   سبزی آش 1 کیلو    لپه نصف لیواندانه انار 2 کیلو    پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری    گوشت چرخ کرده نیم کیلوگلپر 2 قاشق غذاخوری   روغن 3 قاشق غذاخوری  نمک و فلفل به میزان لازم

 طرز تهیهلپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که  در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
 

وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود
مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود
نقل قول
۲۸-آذر-۱۳۹۷, ۱۲:۰۰ عصر
ارسال: #280
       
RE: شام شب یلدا
[تصویر: شام شب یلدا]
پیاز رو تو روغن تفت بدید در حد معمولی کافیه نباید زیاد سرخ بشه بعد سینه مرغ رو که مکعبی خرد کرده بودیم با پیاز ها با حرارت بالا تفت میدیم که اب نندازه بهش نمک فلفل سیاه و زعفرون دم کرده میزنیم. اخرش گشنیز خرد شده به مواد اضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم . برنجو ابکش میکنیم و مواد مخلوط مرغ و گشنیز و دونه های انار رو لابه لای پلو ابکش می ریزیم و دم میکنیم

وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود
مثل این است که گرگی سگ چوپان بشود
نقل قول
 سپاس شده توسط خانم فسقلی
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام