• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

سیر ترشی

۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۰۷ صبح
ارسال: #1
     
Heart سیر ترشی
Heartسیر ترشی به سبک سحرناز


سیر پاکشده(پوست نازک کنده نشود)
سرکه انگور
شیره ی انگور
نمک



سیرها را در ظرف میریزیم
و شیره را با سرکه و نمک مخلوط کرده روی آنها میریزیم و درب آن را میبندیم
بهترین مدت برای آماده شدن این ترشی یک سال است
ولی هفت ساله بی نظیر میشه...


شیره کمک میکنه زود تر برسه و طعم فوق العاده ای به خودش بگیره

شمالی ها سبزی معطر هم میریزند
ولی بستگی به ذائقه دارد
من توصیه نمیکنم

نسبت شیره به سرکه باید طوری باشد که شیره سرکه را کمی غلیظ کند

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...114225.jpg

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zoha ، star ، تاراتين تين ، Dante
۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۴۲ عصر
ارسال: #2
     
Heart سیر ترشی
مواد اولیه :

سیر یک کیلوگرم
سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:



ریشه بوته سیر را با نوک تیز چاقو خارج می‌‌کنیم یک لایه از پوست سیر را برداشته و در شیشه می‌‌چینیم تا شیشه کاملا پر شود بعد روی آن را با سرکه می‌‌پوشانیم. سپس در شیشه را محکم می‌‌بندیم و در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. نکته:

1. هر چه زمان نگهداری سیرترشی بیشتر باشد خوش‌طعم‌تر شده خاصیت دارویی آن بیشتر می‌‌شود.

2. شیشه ترشی باید استریل شده باشد.
[تصویر: سیر ترشی]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، jama ، yeliel
۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۱۹ صبح
ارسال: #3
RE: سیر ترشی
اینم سیر ترشی امسال من
از سال 88 تا به حال هرسال سیرترشی درست میکنم البته باسیر شمال که بقیه از ترشی سیر خوردن ما اذیت نشن روی دبه ها تاریخ میزنم تا بفهمم ترشی چند ساله هست
[تصویر: سیر ترشی]
نقل قول
 سپاس شده توسط چکاوک 68 ، noonoo63
۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #4
RE: سیر ترشی
سیرترشی شمالی بسیارخوشمزه...

سیریک کیلو..
سرکه به مقداری که روی سیرهارابپوشاند
شوشاق(چوچاق)خالی واش.ترخون مقداربسیارکم (خوردشده)

سبزی شمال محلی که فوق العاده خوش عطره باعث میشه طعم سرکه ملایم تربشه وتوذوق نزنه.

اول پوست کلفت سیرهارادرمیاریم میذاریم پوست نازکش بمونه..
بهتره حبه سیرهاجدانشه.سیرهاروداخل شیشه میریزیم سرکه وسبزی راقاطی کرده کمی نمک میزنیم
وداخل شیشه میریزیم..بعددوماه قابل خوردنه اگه مثل من سفت دوست دارین
دوست جوناتوجه داشته باشین سبزی مقدارش بایدخیلی کم باشه وریزجوری که توسرکه زیادواضح نباشه.اما
خیالتون راحت همون مقدارکم باعث خوش عطرشدن وخوش طعم شدن ترشی میشه.
نوش جون دوست جونیااااا
نقل قول
۲۲-دي-۱۳۹۲, ۰۱:۰۵ عصر
ارسال: #5
RE: سیر ترشی
در شمال کشور، سیرترشی را کمی حرارت می‌دهند تا زودتر نرم شود، اما باید بدانید سیری که چندین سال بماند، خود به خود نرم می‌شود و بسیار مفید است. سیر ترشی هفت ساله معمولا دوای بیماری‌های مختلفی است. پس از هفت سال آب (سرکه) ترشی کاملا غلیظ و مات می‌شود که در قدیم برای سرماخوردگی یک قاشق از آب آن را برای درمان استفاده می‌کردند.
مواد اولیه :
بوته سیر جوان دو کیلوگرم

سرکه یک کیلوگرم

نمک دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
سیر را پس از تمیز کردن یک روز در مقابل نور خورشید قرار دهید، اگر می‌خواهید سیر ترشی را سریع مصرف کنید سیر، سرکه و نمک را روی حرارت گذاشته و نیم ساعت بجوشانید، سپس در هوای آزاد گذاشته و پس از این که از حرارت افتاد در ظرف را محکم بسته و یک ماه بعد سیر ترشی را مصرف کنید. اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده کنید، ترشی را بدون حرارت دادن آماده سازید.

Do more what makes you HAPPY
Hehe!
نقل قول
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۰۲ عصر
ارسال: #6
RE: سیر ترشی
بوته سیر جوان دو کیلوگرم
سرکه یک کیلوگرم
نمک دو قاشق غذاخوری


سیر همدان به مراتب تندتر و پرعطرتر از سیر شمال است. در شمال کشور، سیرترشی را کمی حرارت می‌دهند تا زودتر نرم شود، اما باید بدانید سیری که چندین سال بماند، خود به خود نرم می‌شود و بسیار مفید است. سیر ترشی هفت ساله معمولا دوای بیماری‌های مختلفی است. پس از هفت سال آب (سرکه) ترشی کاملا غلیظ و مات می‌شود که در قدیم برای سرماخوردگی یک قاشق از آب آن را برای درمان استفاده می‌کردند.

سیر را پس از تمیز کردن یک روز در مقابل نور خورشید قرار دهید، اگر می‌خواهید سیر ترشی را سریع مصرف کنید سیر، سرکه و نمک را روی حرارت گذاشته و نیم ساعت بجوشانید، سپس در هوای آزاد گذاشته و پس از این که از حرارت افتاد در ظرف را محکم بسته و یک ماه بعد سیر ترشی را مصرف کنید. اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده کنید، ترشی را بدون حرارت دادن آماده سازید.

الهی شکر
نقل قول
۱۸-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #7
RE: سیر ترشی
بچه ها من سیرترشی درستیدم الان یه سه یاچهارهفته ای هس ولی تلخ شدن چرا؟دیگه خوب نمیشن؟Sad

کاش میشد چشمهایم را کنار تو بگذارم
تا هیچ وقت درانتظار دیدارت نباشم . . .New1
نقل قول
۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۰۸ عصر
ارسال: #8
RE: سیر ترشی
برای درست کردن سیر ترشی سر و ته سیرو بگیرید بعد حدود 40 گرم نمک تو 1 لیتر سرکه حل کنید و حدود 100 گرم شکر و تو قابلمه بسوزونید وقتی کاراملی شده محلول سرکه و نمکو بریزید روش و بعد به صورت داغ به محلول سیر اضافه کنید و حدود 1 ماه بذاریدش تو جای گرم تا جا بیفته میشه عین سیر 7 ساله!!!!
این دستور یک دختر همدانی استNew2New2

لباس نامزدی تور اسکارلت طلایی رنگ رو به قیمت مناسب میفروشم
نقل قول
 سپاس شده توسط paarsis ، eli.a ، lilimashi
۳-مرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۵۷ عصر
ارسال: #9
RE: سیر ترشی
(۱۸-تير-۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ عصر)آنشرلی370 نوشته است:  بچه ها من سیرترشی درستیدم الان یه سه یاچهارهفته ای هس ولی تلخ شدن چرا؟دیگه خوب نمیشن؟Sad


آن شرلی جون توش نمک زدی؟

لباس نامزدی تور اسکارلت طلایی رنگ رو به قیمت مناسب میفروشم
نقل قول
۵-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۳۷ عصر
ارسال: #10
RE: سیر ترشی
آره عزیزم نمکم زدم.

کاش میشد چشمهایم را کنار تو بگذارم
تا هیچ وقت درانتظار دیدارت نباشم . . .New1
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام