• گل سنتر
  • تشریفات صدف

سیرپلو

۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۵:۴۳ عصر
ارسال: #1
   
سیرپلو
(۵-مرداد-۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ عصر)farnaz72 نوشته است:  سلام. توی قسمت آشپزی اگه ممکنه واسم تاپیک سیر پلو رو باز کنید،توی قسمت پلو و چلو... میخوام اموزش این غذای خوشمزه رو بزارم

نقل قول
 سپاس شده توسط Far.far.far
۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۶:۱۷ عصر
ارسال: #2
RE: سیرپلو
سلام امروز اموزشش رو میزارم بعد دفعه بعدی که درست کردم عکساش رو هم میزارم.
ساقه ی سیر رو میتونید خشک کنید بزارید تو فریزر همیشه اماده داشته باشید اما تازه اش یه چیز دیگه هست. این غذا واسه کسایی که سیر دوست دارن خوبه.
گوشت چرخکرده نمک فلفل زرد چوبه و پیاز رو تفت میدید بعد ساقه ی سیر و پودر موسیر و لوبیا چشم بلبلی نرم شده (اختیاری هست) رو قاطی میکنید باهاش. میتونید واسه رنگش از رب گوجه یا گوجه رنده شده استفاده کنید.
بزارید جا بیافته و بعد برنجتون رو ابکش کنید و مواد رو وسطش بزارید و بزارید دم بکشه.

من برنج کته ای بلد نیستم اما مامانم کته درست میکنه عاشقشم.
میتونید از تکه های سیر خورد شده استفاده کنید اما ساقش بهتره. هم بوی سیر رو به اون شدت نمیده،هم زیر دندون میاد باحاله،هم یکم ترش هست.
اگه میگو دوست داشته باشید میتونید بجای گوشت از میگو استفاده کنید بجای رب گوجه از تمرهندی یا رب انار و بجای لوبیا چشم بلبلی از هویج.
* هویج،مغز گردو،اضافه کردن ابلیمو به گوشت برای ترش شدن اختیاریه.

حتی میتونید کته کنید فقط ساقه سیر و گوجه رنده شد
بعد با سس گلوریا نوش جون کنید.

خدایا ازت ممنونم..بخاطر همه چیز
نقل قول
 سپاس شده توسط Fatima H ، pink lady ، darya6571
۲۷-فروردين-۱۳۹۷, ۰۱:۲۰ عصر
ارسال: #3
   
RE: سیرپلو
طرز تهیه سیرپلو با تره یک غذای خوش عطر و بوی بهاری :

سیر : دو گل
برنج : چهار پیمانه
تره خرد شده : دو لیوان
زعفران : یک قاشق سوپخوری
پیاز : دو عدد
گوشت گوساله خورشی : نیم کیلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.
آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید.
برنج را پاک کرده و خیس کنید.
پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.
گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید.
پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
برنج را دم بگذارید.
بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت ها را بچینید.

نکته : 
1 - می توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
2 - این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.


 تصویر: ./uploads/201804/post_91469_1523872199_928a4e096ba0493d69d8926fc1072c3f.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۷-فروردين-۱۳۹۷, ۰۳:۵۵ عصر
ارسال: #4
   
RE: سیرپلو
طرز تهیه سیرپلو با تره
مواد لازم

سیر: دو گل
برنج: چهار پیمانه
تره خرد شده: دو لیوان
زعفران: یک قاشق سوپخوری
پیاز: دو عدد
گوشت گوساله خورشی: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه

سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.
آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید.
برنج را پاک کرده و خیس کنید.
پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.
گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید.
پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
برنج را دم بگذارید.
بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت ها را بچینید.
نکته

می توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام