• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

سوپ گوجه‌فرنگی

۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۸:۳۷ عصر
ارسال: #1
     
Heart سوپ گوجه‌فرنگی
مواد اولیه :

گوجه‌فرنگی یک کیلوگرم
هویج 100 گرم
نخودفرنگی و ذرت از هر کدام 70 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آرد 25 گرم
کره 80 گرم
رب گوجه‌فرنگی 60 گرم
خامه 100 گرم
عصاره مرغ یک عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و داخل مخلوط‌کن بریزید یا رنده کنید و به همراه نصف عصاره مرغ حرارت دهید در ظرفی دیگر آرد را در کره تفت داده، رب گوجه‌فرنگی را با مابقی عصاره مرغ مخلوط کنید و به تدریج به آرد بیفزایید و هم بزنید تا یک‌دست شود. مایه حاصل را به همراه مقداری نمک، فلفل، هویج، ذرت و نخودفرنگی پخته‌شده به گوجه‌فرنگی افزوده و در ظرف را بگذارید تا سوپ پخته شود و جا بیفتد. زمانی که سوپ آماده شد نیمی از خامه را با مقداری از سوپ رقیق کرده و به سوپ بیفزایید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر با باقی خامه تزئین کرده و سرو کنید.

[تصویر: سوپ گوجه‌فرنگی]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط مطهره ، دخترک گندم گون ، ندای آسمانی ، Sahraa71
۱۴-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۵۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آذر-۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #2
       
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان :

گوجه فرنگی رسیده و بزرگ : 6 عدد 
روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری 
پیاز خرد شده : یک و یک دوم فنجان 
سیر خرد شده : دو عدد حبه 
آب مرغ بدون نمک : دو فنجان 
نمک : یک دوم قاشق چای خوری 
فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری 
پنیر خامه ای کم چرب : 56 گرم 
ریحان که درشت خرد شده باشد : سه چهارم فنجان 
نان سبوس دار : 28 گرم برش 
اسپری پخت یا مقداری روغن برای چرب کردن
پنیر چدار : 42 گرم

سینی فر را در بالاترین طبقه فر قرار دهید. فر را با درجه بالا گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم برش دهید. گوجه فرنگی ها را به صورتی روی سینی پخت فویل کشیده شده قرار دهید که سمت برش خورده آنها رو به پایین باشد. گوجه فرنگی ها را 5 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها تیره شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کنید پوست آنها را بکنید و فویل را نیز دور بیندازید.
روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز اضافه کنید، سه دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاوردیشان. سپس پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید.
میکسی که درست کرده اید را داخل مخلوط کن بریزید، قطعه وسط در مخلوط کن را بردارید( تا بخار بیرون برود )  برای اینکه میکس داخل مخلوط کن بیرون نریزد یک حوله یا پارچه روی درب آن بگذارید. سپس تا زمانی که کاملا همه چیز ترکیب شود مخلوطش کنید. سوپ را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید.
]سینی فر را با فویل بپوشانید، برش های نان را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و روی سینی قرار دهید سپس روی دو برش نان پنیر قرار دهید و اجازه دهید 30 ثانیه در فر بمانند. هر ساندویچ را به شش قسمت تقسیم کنید و به همراه سوپ ها سرو کنید
  
 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512458626_1d46786dfb4e4c39c9f07d19c5a1cf07.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۹-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-خرداد-۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ عصر توسط سودی عروس.)
ارسال: #3
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه و رژیمی فرانسوی، ایتالیایی و هندی

مواد لازم برای تهیه سوپ با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی – 1.5 کیلوگرم
پیاز – 1 عدد
زردچوبه – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
برگ کاری – 5 عدد
سیاه دانه – نصف قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده – نصف قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده – 1 قاشق سوپ خوری
زیره سبز – 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل – 2 قاشق سوپ خوری
تمر هندی – 1 بسته
فلفل تند – به میزان دلخواه

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی تند
پیاز را خرد کرده و در قابلمه بدون روغن تفت دهید، تمر هندی را با آب مخلوط کرده و صاف کنید، گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به تمر هندی اضافه کنید.

در این مرحله همه ی ادویه ها را اضافه کنید و در قابلمه بریزید، بگذارید بجوشد تا جا بیفتد. س.پ گ.جه فرنگی هندی شما آماده است در ظرفی بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید.

سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی
کره گیاهی – 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده – 1 عدد
عصاره سبزیجات – 600 میلی لیتر
پوره گوجه فرنگی – 900 گرم
پاستا – 225 گرم
نمک – به میزان لازم
فلفل سیاه – به میزان لازم
ریحان – مقداری

khodaya shokretتصویر: images/smilies/heart.gif

آتلیه : لیلیوم / تشریفات : صدف / آرایشگاه : ؟ 
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۸-اسفند-۱۳۹۷, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #4
       
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با تاپینگ پنیر سوخاری :

۱ قاشق غذاخوری کره

۱/۲ پیمانه هویج رنده شده

۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده

۱/۴ پیمانه کرفس خرد شده

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۲/۳ پیمانه عصاره سبزیجات

۲ قاشق چای خوری شکر

۱/۲ قاشق چای خوری ادویه سبزیجات معطر ایتالیایی

۱/۴ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۱ و ۱/۲ پیمانه آبپنیر مخصوص پخت (مثل توفو) به میزان لازم

۲ عدد نان تستچند برگ ریحان برای تزیین

در یک قابلمه متوسط کره را حرارت بده تا ذوب شود. هویج هایی که درشت رنده کرده ای را همراه پیاز و کرفس به کره اضافه کن. اجازه بده بین ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت بماند تا نرم شوند. حالا گوجه فرنگی های خرد شده، ادویه ایتالیایی، شکر، نمک فلفل و آب سبزیجات (مخلوط قرص عصاره سبزیجات با آب جوش) را به آن ها اضافه کن و هم بزن. بگذار تا به جوش بیاید و بعد شعله زیر آن را کم کن. بعد از پخت کامل در قابلمه را بردار تا کمی خنک شود. یک مخلوط کن یا غذاساز بردار و هر بار مقداری از سوپ را داخل آن بریز و مخلوط کن تا سوپ پوره و یکدست شود. حالا همه سوپ پوره شده را دوباره به قابلمه بازگردان و ۱ و ۱/۲ پیمانه آب جوشی که داشتیم را کم کم به سوپ اضافه کن تا به غلظت دلخواه برسد. حرارت را دوباره روشن کن تا سوپ گوجه فرنگی کمی غل بزند و طعم آب به خودش نگیرد. مقداری از آن بچش و میزان نمکش را تست کن. در همین حین پنیر هایی که مخصوص سرخ کردن هستند را به همراه چند تکه نان تست سرخ کن. سوپ را خاموش کن، آن را در ظرف سرو بریز و با چند برگ ریحان و پنیر های سوخاری تزیین کن. این سوپ را همراه نان تست شده نوش جان کن


 تصویر: ./uploads/201903/post_91469_1552121489_0668d7c9253c10ce78ac3463c1449774.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۱:۴۸ صبح
ارسال: #5
       
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
سوپ گوجه فرنگی کلاسیک :

طرز تهیه:

پنج تا گوجه فرنگی درشت رو چهار قسمت کنید و به همراه یک پیاز که اونم چهار تکه کردید و یک حبه سیر درشت داخل کاسه بریزید و دو ق غ روغن زیتون روشون بریزید و هم بزنید تا به همه جاشون برسه.حالا داخل تابه بریزید و بذارید گریل بشن(داخل فر هم میتونید انجام بدید)،بعد گوجه و سیر و پیاز رو داخل قابلمه بریزید و یک لیوان آب مرغ و نمک و فلفل و کمی آویشن بهش اضافه کنید و بذارید یک ربع بپزن.بعد با گوشتگوب برقی یا داخل مخلوط کن پوره کنید و دوباره بذارید یک ربع بپزه،بعد یک سوم لیوان شیر رو با دو ق غ خامه مخلوط کنید و یک ملاقه کوچیک از سوپ رو با شیر مخلوط کنید (اینجوری شیر نمیبره) و بعد این مخلوط رو به قابلمه اضافه کنید و یکی دو قل که زد خاموش کنید و دو ق غ ریحون ساطوری(یا کمی جعفری) بهش اضافه کنید.موقع سرو کمی نون تست برشته شده و ریحون یا جعفری تازه روش بذارید.

غلظت این سوپ رو میتونید با کم و زیاد کردن مقدار شیر تنظیم کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557649099_ef6e9bc1363e99819c98dc61d5f8c7d9.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط راحیل rahil ، آرامشه خیال ، Sahraa71
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۲۶ عصر
ارسال: #6
 
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
این سوپ عالیه

خدایا مرسیییییی عاشقتم‌ که همیشه حامی من هستی
دوستان کالسکه و کریر چیکو مدل لایت وی پلاس را میفروشم کلا شش ماه فقط کریر را استفاده کردم و تقریبا نو هست 
من دوتا خریدم اکر کسی خواست پیام بدید تصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط parmin.ab ، Sahraa71
۱-تير-۱۳۹۸, ۰۲:۴۳ عصر
ارسال: #7
       
RE: سوپ گوجه‌فرنگی
سوپ گوجه فرنگی به همراه لوبیا سفید و سیر :

روغن زیتون: سه و یک دوم قاشق غذا خوری

سیر بزرگ خرد شده: هشت حبه

فلفل قرمز خرد شده: یک دوم قاشق چای خوری

لوبیا سفید پخته بدون نمک، آب کشیده و خشک شده: 390 گرم

پیاز خرد شده: یک فنجان

هویج خرد شده: یک دوم فنجان

برگ آویشن: دو عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری

آب سبزیجات بدون نمک: یک فنجان

نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری

گوجه رنگی رسیده، خرد شده: یک کیلو و سیصد گرم

نان سبوس دار، تکه تکه شده: 56 گرم

سه قاشق غذا خوری روغن و سیر را درون ماهی تابه روی حرارت متوسط به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که سیرها طلایی شوند بپزید. فلفل قرمز و لوبیاها را به ماهی تابه اضافه کنید. یک و یک دوم باقی مانده از روغن را درون ماهی تابه گود روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. پیاز، هویج و آویشن اضافه کنید به مدت 3 دقیقه بپزید. رب گوجه بریزید. آب سبزیجات، نمک، گوجه فرمگی و نان را اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید. اجازه دهید 5 دقیقه به همین صورت بپزد. برگ های آویشن را جدا کرده و دور بریزید. ترکیب گوجه فرنگی را درون مخلوط کن قرار دهید، آنقدر مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.  


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1561202009_f7bb1af0a6c48f337b551fba5f5384ed.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام