• مرضیه محمدی
  • لی لی رضایی

سوپ تره فرنگی

۸-تير-۱۳۹۶, ۱۲:۴۳ عصر
ارسال: #11
 
RE: سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ پیازچه

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر
آب مرغ 1لیوان
پیازچه 200 گرم
قارچ 150گرم
هویج 2عدد
جو (پرک) 1ونیم پیمانه
شیر 1لیوان
خامه 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است .مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.
طرز تهیه:

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش کنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا کرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه کنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نکات:

1)در صورت تمایل میتوانید هر یک از مواد را جدا گانه در کره تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
2)اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده کنید و یا شیر را به جای آن جایگزین کنید.
نوش جان

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱-آذر-۱۳۹۶, ۱۱:۵۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-آذر-۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #12
     
RE: سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی :
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
تره فرنگی ۱ پیمانه خرد شده
سیب زمینی ۴ پیمانه خرد شده (حدود ۳-۴ عدد)
آب مرغ ۴ پیمانه
۱ قاشق غذاخوری تایم (thyme) یا ارگانو
۱.۴ پیمانه خامه
نمک و فلفل

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سرِ یک عدد سیر کامل را جدا کرده، آن را به نصف مقدار روغن زیتون آغشته و دور آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه داخل فر بپزید. پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، پوست آن ها را جدا کنید. قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره، باقی مانده روغن زیتون، تره فرنگی و سیب زمینی ها را اضافه کرده و حدود ۶-۸ دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و طلایی شوند. ۳ پیمانه از آب مرغ و سیر های پخته شده را به مواد اضافه کرده و در نهایت تایم، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده تا به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا به آرامی به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزد. پس از نرم شدن سیب زمینی ها، تمام مواد را داخل میکسر به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند؛ سپس خامه را افزوده و مابقی آب مرغ را نیز اضافه کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد. سوپ را در ظرف های مورد نظرتان همراه با مقداری خامه، جعفری و نان سرو کنید و لذت ببرید. می توانید به جای خامه از ماست یونانی نیز استفاده کنید

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۱:۱۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-آذر-۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #13
     
RE: سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی :
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ عددکره
۲ قاشق غذاخوری تره فرنگی
۱ پیمانه خرد شده 
سیب زمینی۴ پیمانه خرد شده (حدود ۳-۴ عدد)
آب مرغ ۴ پیمانه
۱ قاشق غذاخوری تایم (thyme) یا ارگانو
۱.۴ پیمانه خامه
نمک و فلفل

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سرِ یک عدد سیر کامل را جدا کرده، آن را به نصف مقدار روغن زیتون آغشته و دور آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه داخل فر بپزید. پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، پوست آن ها را جدا کنید. قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره، باقی مانده روغن زیتون، تره فرنگی و سیب زمینی ها را اضافه کرده و حدود ۶-۸ دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و طلایی شوند. ۳ پیمانه از آب مرغ و سیر های پخته شده را به مواد اضافه کرده و در نهایت تایم، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده تا به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا به آرامی به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزد. پس از نرم شدن سیب زمینی ها، تمام مواد را داخل میکسر به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند؛ سپس خامه را افزوده و مابقی آب مرغ را نیز اضافه کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد. سوپ را در ظرف های مورد نظرتان همراه با مقداری خامه، جعفری و نان سرو کنید و لذت ببرید. می توانید به جای خامه از ماست یونانی نیز استفاده کنید.
تصویر: ./uploads/201711/post_91469_1511423127_d2c0ffbfff7f35aafd7bfdcb5b5cc083.attach

منبع : سایت منودلیار
 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۲۶-آبان-۱۳۹۷, ۰۲:۴۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۹۷ ۰۲:۴۲ صبح توسط farzaneamiri069.)
ارسال: #14
RE: سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی

[تصویر: سوپ تره فرنگی]

سوپ تره فرنگی با قارچ و شیر یکی از انواع سوپ های خوشمزه و لذیذ است که این سوپ طرفداران خاص خودش را دارد. مواد اصلی سوپ تره فرنگی ، قارچ ، شیر و تره فرنگی می باشد اما برخی افراد در انتهای پخت مقداری خامه هم به این سوپ اضافه می کنند. همان طور که می دانید مشهورترین سوپی که با قارچ درست می شود سوپ قارچ و مرغ است اما برخی از افراد با قارچ سوپ های خوشمزه دیگری نظیر سوپ تره فرنگی درست می کنند.
برای همین امروز در این پست آشپزی بارونک طرز تهیه و درست کردن سوپ تره فرنگی مجلسی و خوشمزه با شیر و قارچ برای 4 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید سوپ قارچ و تره فرنگی خوشمزه و عالی برای پذیرایی از مهمان ها درست کنید.
توجه : در صورتی که بخواهید سوپ تره فرنگی و قارچ را برای 2 نفر استفاده کنید لطفا از یک دوم مواد لازم گفته شده استفاده کنید.
مواد لازم سوپ تره فرنگی و قارچ
قارچ 500 گرم
تره فرنگی 1 لیوان خرد شده (قسمت سفیدش)
ترخون 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ 2 لیوان
شیر 1 لیوان
آب 1 لیوان
پیاز یک عدد
روغن مایع به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ تره فرنگی و قارچ

1. ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا کمی سبک و نرم شود سپس تره فرنگی را که از قبل فقط قسمت سفیدش را صورت نازک حلقه ای شده خرد کرده ایم به قابلمه اضافه کنید و بعد از تفت دادن یک قاشق غذاخوری ترخون تازه اضافه می کنیم.

2. بعد از اضافه کردن ترخون 500 گرم قارچ که از قبل آن را به صورت ورقه ای خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا همه مواد باهم به صورت یکدست مخلوط شوند. توجه کنید باید همه این مواد را به فاصله یک دقیقه از هم اضافه کنید.

3. بعد از اضافه کردن قارچ به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا آب قارچ ها به خوبی کشیده شود. در این مرحله یک قاشق غذاخوری آرد روی قارچ ها می پاشیم و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس دو لیوان آب مرغ اضافه می کنیم و چند بار هم می زنیم تا به خوبی تمامی مواد باهم به خوبی مخلوط و یکدست شوند.
طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه
طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه
سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها ...

4. بعد از اضافه کردن آب مرغ ابتدا یک لیوان آب اضافه می کنیم و بعد یک لیوان شیر اضافه می کنیم. توجه کنید باید حتما دمای شیر با دمای محیط یکنواخت باشد و یا اینکه ولرم باشد در غیر این صورت شیر بریده می شود و ظاهر سوپ شما زشت می شود.

5. بعد از اضافه کردن شیر حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ بجوشید سپس حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و مقداری نمک و فلفل هم به سوپ تره فرنگی اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم سوپ به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.

6. پس از اینکه سوپ تره فرنگی و قارچ به خوبی پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. برای تزیین سوپ تره فرنگی و قارچ می توانید موقع سرو روی آن را با ترخون تازه تزیین کنید و کنارش لیموی تازه بگذارید.

7. من خودم همیشه 5 دقیقه مانده به آخر پخت مقداری آب لیموی تازه به سوپ تره فرنگی و قارچ اضافه می کنم تا مزه سوپ تره فرنگی شیرین نشود و کمی مزه اش ترش شود. امیدوارم این آموزش تهیه سوپ تره فرنگی مورد رضایت تون قرار گرفته باشد و از این سوپ خوشمزه لذت ببرید.

 

 
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۸-دي-۱۳۹۷, ۰۴:۳۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-دي-۱۳۹۷ ۰۴:۳۲ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #15
     
RE: سوپ تره فرنگی
سوپ تره و سیب زمینی :

50 گرم کره
450 گرم سیب زمینی، پوست کنده و برش خورده به قطعات یک سانتی متری یک پیاز کوچک به همان اندازه سیب زمینی ها برش بدهید.
450 گرم قسمت سفید تره، خرد شده (قسمت های سبز رنگ را برای یک سوپ دیگر و یا آب سبزیجات استفاده کنید).
850 میلی لیتر آب مرغ یا سبزیجات
142 گرم خامه هم زده شده
125 میلی لیتر شیر پر چرب

برای پایان:
قسمت سفید یک تره
مقدار کمی کره
پیازچه های خرد شده

کره را در یک ماهی تابه بزرگ آب کنید. وقتی کره آب شد و حرارت گرفت سیب زمینی ها، پیازها و تره ها را اضافه کنید. آن ها را خوب به هم بزنید تا همگی به کره آغشته شوند. آن ها را با نمک و فلفل سیاه، خوب طعم دار کنید و سپس دوباره بهم بزنید. یک ورق روغنی روی سبزیجات قرار دهید تا بخار آن حفظ شود، سپس درپوش ماهی تابه را روی آن قرار دهید. به مدت 10 دقیقه و یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. درب ماهی تابه را بردارید و ورق روغنی را دور بیندازید. 850 میلی لیتر آب سبزیجات یا آب مرغ را درون ماهی تابه بریزید. آب درون ماهی تابه را به جوش بیاورید و اجازه دهید تا پخته شدن کامل سبزیجات، حدود 5 دقیقه بجوشد. به هیچ وجه بیش از حد سوپ را نپزید وگرنه طعم اصلی خود را از دست می دهد. مواد را به داخل همزن منتقل کنید و تا زمانی که همه چیز به صورت پوره در آید مخلوطشان کنید. مواد را بچشید و اگر لازم بود دوباره چاشنی بزنید. سوپ را به یک ماهی تابه تمیز منتقل کنید و سه چهارم خامه و تمام شیر را داخل آن بریزید. برای پایان، قسمت سفید یک تره را خوب خرد کنید و آن را چند دقیقه بپزید. اجازه ندهید تره ها رنگ بگیرند. سوپ را دوباره گرم کنید و اجازه دهید کمی بجوشد (اگر خیلی غلیظ شده بود، می توانید کمی آب مرغ یا سبزیجات به سوپ اضافه کنید). سپس می توانید سوپ داغ را داخل کاسه ها بریزید. روی هر کاسه مقداری از خامه ای که باقی مانده را بریزید. سپس به هر کاسه مقداری تره سرخ شده با کره و پیازچه نیز اضافه کنید.


 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1546088496_c8ca80fb37db37e644585ed9164ebd38.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط زندگی سالم ، Sahraa71
۱۷-فروردين-۱۳۹۸, ۰۱:۲۱ عصر
ارسال: #16
   
RE: سوپ تره فرنگی
مواد لازم سوپ تره فرنگی
شیر ۱ لیتر
خامه ۱۰۰ گرم
قلم گوساله ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
تره فرنگی متوسط ۶ عدد
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه سوپ تره فرنگی
برای شروع باید پوره تره فرنگی را آماده کنیم برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و دو لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم سپس اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. در همین حین تره فرنگی ها را خرد می کنیم.

پس از اینکه آب جوش آمد تره فرنگی ها را به همراه مقداری زردچوبه و قلم گوساله به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل آب جوش قرار می دهیم تا به صورت کامل بپزند. پس از اینکه قلم گوساله مغز پخت شد ، مغز استخوان را خارج می کنیم

و به همراه تره فرنگی و آب باقیمانده در قابلمه درون میکسر می ریزیم و میکس می کنیم تا مغز قلم و تره فرنگی یکدست شود ( شبیه به پوره شود ). در ادامه قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم. آرد را به همراه روغن چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم به طوری که آرد گلوله نشود.

پس از اضافه کردن شیر پوره تره فرنگی را که در مرحله اول درست کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم و پس از کم کردن حرارت زیر سوپ درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ به طور کامل جا بیفتد.

پس از اینکه سوپ آماده شد زرده تخم مرغ را درون ظرف سوپخوری می ریزیم و با چنگال به هم می زنیم تا بافتش باز شود سپس سوپ را به ظرف سوپخوری اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در پایان پس از اینکه سوپ را در ظرف سوپ خوری کشیدیم آنرا با خامه به صورت دلخواه تزیین می کنیم. برای طعم بهتر و زیبایی سوپ تره فرنگی می توانیم از لیمو ترش و سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کنیم.

بریدن شیر در سوپ
در صورتی که در هنگام پختن سوپ تره فرنگی با مشکل بریدن شیر مواجه شده اید فقط کافیست شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ در دمای محیط قرار دهید تا شیر تقریبا ولرم شود و پس از اضافه کردن به سوپ نبرد و ظاهر سوپ را خراب نکند.

اضافه کردن مواد دیگر
همانطور که می دانید در تهیه سوپ دست آشپز باز است و می تواند مواد مورد پسند خود را هم به سوپ اضافه کند. در سوپ تره فرنگی هم در صورت تمایل می توانید از سبزیجاتی مثل قارچ ، هویج ، گوجه فرنگی و … استفاده کنید.

سالم تغذيه كن ، سالم زندگى كن
عروس آینده ...
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام