سس بادام

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۲۹ عصر
ارسال: #1
     
Heart سس بادام
مواد اولیه :

نان جو یک برش
بادام پوست‌کنده 50 گرم
سیر چهار حبه
سرکه قرمزو آب از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سس بادام
طرز تهیه:

در یک بشقاب آب و سرکه را ریخته برش نان را در آن قرار دهید و آن را گاهی بچرخانید تا خوب آغشته شود. سیرها را پوست کنده و به همراه بادام در یک هاون له کنید. برش نان را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید. روغن را کم‌کم بریزید و مانند مایونز با چنگال به هم بزنید. نمک و فلفل نیز بپاشید.
نکته:
موارد مصرف ماهی‌های گرم یا سرد، تخم‌مرغ سفت.

[تصویر: سس بادام]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، پیشو
۱۰-دي-۱۳۹۳, ۱۱:۲۲ عصر
ارسال: #2
     
Rainbow RE: سس بادام
سس بادام زمینی

این سس را برای انواع استیک و باربکیو می‌توانید استفاده کنید و از طعم برجستهٔ آن لذت ببرید. این سس در 30 دقیقه آماده می‌شود. با این مقدار مواد 1 پیمانه سس درست می‌شود.

مواد لازم:
سیر 2 حبه
زنجفیل تازه 1 قطعه به اندازه ½ 2 سانتیمتر
کرهٔ بادام زمینی ½ پیمانه
سس سویا ¼ پیمانه
سرکهٔ برنج ¼ پیمانه
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
1.پوست سیر و زنجفیل را می گیریم و آنها را خرد می کنیم. آنها را به همراه کره بادام زمینی، سس سویا، سرکه، شکر، فلفل قرمز و دو قاشق غذاخوری آب داخل مخلوط کن می ریزیم. آنها را می زنیم تا کاملاً یکدست شوند. ½ پیمانه از سس را کنار گذاشته و گوشت استیکی را داخل ظرف پلاستیکی می گذاریم و باقیماندهٔ سس را روی آن می ریزیم، به طوری که گوشت ها کاملاً با سس آغشته شود و آن را داخل یخچال می گذاریم.2.گوشت باید حداقل از صبح تا شب داخل سس بماند تا مزه دار شود. سپس استیک را گریل می کنیم و با سبزیجات پخته و باقیماندهٔ سس که کنار گذاشته بودیم سرو می کنیم.
نقل قول
 سپاس شده توسط پیشو
۲۵-دي-۱۳۹۳, ۰۳:۲۶ عصر
ارسال: #3
RE: سس بادام
میشه بجای کره بادو م زمینی از خود بادام استفاده کرد یانه
نقل قول
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام